• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

35'inden sonra evlenenler nasıl tanıştınız?

Ya arkadasım anlamıyor musunuz siz..
Ayrıldım 1 yıl ayrı kaldık geldi barıştı evlenme niyetin yoksa barışma dedim tabiki var cocugumuzu bile hayal ediyorum dedi...bisüre sonra da ben kimseye söz vermedim umut vermedim dedi...yazdım yukarda bunları
Peki bu ayrılıktan sonra ne kadar sürdü ilişkiniz? Anlamıyorum ki soruyorum hanfendi.

Instagramda kendiniz, sevdiginiz seyler hakkinda paylasimlar yapin mesela bi yere gitmeyimi seviyorsunuz orayi cekip paylasin altinada orayla ilgili taglar yazin ya da sevdiginiz kitaplar, filmleri paylasin arada kendi fotograflarinizi da serpistirin elbet ortak zevkleriniz olan birinin dikkatini cekersiniz.

Talihsiz bir ilişki yaşamışsınız. Adam sonradan deseydi şu şu sorunlarımız var evliliğe olan inancım vardı ama sonradan yitirdim o zaman anlardım. İnsan Evlendikten sonra bile bitirebiliyoe neticede. Ama yeşil ışık yakmadım demek karaktersizlik oluyo maalesef.

Artık bunu düşünmeyin o adama da bir daha dönmeyin. Bir müddet kendinize vakit ayırın yeni hobiler edinin. Ne bileyim gezi fotoğraf vs. İlla karşınıza biri çıkacaktır. Olmadı arkadaş çevresine isteğinizi dile getirin. Niyet edin illaki olur.

Bu devirde internetten bu kadar korkmayı anlamıyorum. Yahu insnalar dışarıda arkadaşlarıyla görüşüyorlar da her biri birbirinin yüzüne bakmak yerine kendi telefonuyla oynuyor mesela... Herkes sosyal medyada yaşıyor hayatını. İş görüşmeleri, işçi bulmalar internetten halledilir olmuş mesela... Aha bu site mesela. Bütün gün bu sitede takılıp sonra " internettekiler çok fena, çok güvenilmez insanlar" demek komik değil mi? İnternetteki insanlar sensin, benim, senin annen, teyzen, dostun, eşin, kardeşin, vs vs. Artık sosyal mecrada takılmayan kaç kişi var? İnternetten biriyle tanışmak son derece normal ve yaygın. Eskiden olsa gerek yok internete derdim ama artık diyemem. İnsanlar yüzyüze olmaktan çok internet üzerinden görüşüyorlar. Yıl 2019.

Öte yandan, konu sahibi, sosyal bir insansanız arkadaş çevresinden çok fayda görebilirsiniz
Arkadaşlarınıza niyetinizi açık edin. Onlar size denk birini biliyorlarsa yardım ederler. Çok var böyle tanışan.

Bu devirde internetten bu kadar korkmayı anlamıyorum. Yahu insnalar dışarıda arkadaşlarıyla görüşüyorlar da her biri birbirinin yüzüne bakmak yerine kendi telefonuyla oynuyor mesela... Herkes sosyal medyada yaşıyor hayatını. İş görüşmeleri, işçi bulmalar internetten halledilir olmuş mesela... Aha bu site mesela. Bütün gün bu sitede takılıp sonra " internettekiler çok fena, çok güvenilmez insanlar" demek komik değil mi? İnternetteki insanlar sensin, benim, senin annen, teyzen, dostun, eşin, kardeşin, vs vs. Artık sosyal mecrada takılmayan kaç kişi var? İnternetten biriyle tanışmak son derece normal ve yaygın. Eskiden olsa gerek yok internete derdim ama artık diyemem. İnsanlar yüzyüze olmaktan çok internet üzerinden görüşüyorlar. Yıl 2019.

Öte yandan, konu sahibi, sosyal bir insansanız arkadaş çevresinden çok fayda görebilirsiniz
Arkadaşlarınıza niyetinizi açık edin. Onlar size denk birini biliyorlarsa yardım ederler. Çok var böyle tanışan.
Korkmak değil ya da internetten biri ile tanışmak görüşmek tukaka bişi değil. Urada zaten çoğunluğun tecrübesi var. Ben de tecrübe ederek söyledim zaten fikrimi.
Kaldı ki normal hayatta tanistiginiz insanla internetten tanıştığın insanın sana bakış açısı maalesef ki aynı olmuyor.hatta burada da var. İnsanlar bahsederken **nder dan tanışıp evlenen bile var diyor. Oradaki bile bence her şeyi anlatıyor.

Yok ya o eskidenmiş...kimse çöpçatanlık yapmak istemiyor iyisi olsa kendileri sevgili olacak zaten

Instagramda kendiniz, sevdiginiz seyler hakkinda paylasimlar yapin mesela bi yere gitmeyimi seviyorsunuz orayi cekip paylasin altinada orayla ilgili taglar yazin ya da sevdiginiz kitaplar, filmleri paylasin arada kendi fotograflarinizi da serpistirin elbet ortak zevkleriniz olan birinin dikkatini cekersiniz.

İnstagramın o zaman dışarı açık olması lazım denedim ama bu sefer de nerde sapık var doluştular

Ben de 4-5 yıl bekledim tabiki evlenicez diyordu ama noldu ben kimseye ümit vermedim dedi
bak o dingil yine gelir senin ayağına birinci de döndün tamam ikinci de dönersen senin hatan olur..
kültür turlarına katıl , kurslara katıl fotoğrafçılık okçuluk gibi karma kurslara,instagramda etiketlemeler yaparak sevdiğin kitaplardan sözler paylaş arada kendi resmini at falan ya da türk olmasın ne hayırlarını gördüm dersen speaky gibi ingilizce konuşma programları var ordan sapır sapır dökülüyorlar sapıkları ele gerisi kendiliğinden gelir..

Konum nasıl tanıştınız ben nasıl tanışırım
bak o dingil yine gelir senin ayağına birinci de döndün tamam ikinci de dönersen senin hatan olur..
kültür turlarına katıl , kurslara katıl fotoğrafçılık okçuluk gibi karma kurslara,instagramda etiketlemeler yaparak sevdiğin kitaplardan sözler paylaş arada kendi resmini at falan ya da türk olmasın ne hayırlarını gördüm dersen speaky gibi ingilizce konuşma programları var ordan sapır sapır dökülüyorlar sapıkları ele gerisi kendiliğinden gelir..

O şu anda birileriyle yazışmakla meşguldur

Sosyal medyaya asla guvenme tanışıp evlenen var evet ama sans buyuk sans dıyeceksın evlılık zaten sans ama
Ben cocugumla resmımı var dm den mesaj atıyorlardusun bazıları evlı çocuklarıyla resimleri ıı var bence güvenme

Back