• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

35'inden sonra evlenenler nasıl tanıştınız?

ben nişanlanacağım adamı sosyal ağ dan buldum.. Sonuçta yönlendirme sizin elinzde nasıl şekil verirseniz öyle gidio her seyde.. yani demem şu ki sen her koldan saldır.. Kurslara git , gezilere katıl.. sosyal ağdan da takıl.. hayat senin hayatın takıl işte..
yoksa birilerinn tanıstırması ile de tanıstım herkes aynı olmuyo.. Artık devir kötü internete normale cafe ye bakmıyo.. baktın pisin önde gideni basarsın tekmeyi internette de öyle cafe de de vs vs. de ..

evlilik niyetinizi önceden belirttiniz mi?adam 4 yıl sonunda hala evlenmek istememe hakkına sahip yani zorla olmaz ki ama.baştan niyeti belliyse tabi ayıp olmuş.

Ya 1 sene ayrılık yaşadık...sonra barışmak istedi barışırken sordum evlenecek miyiz dedim yoksa barışmak istemiyordum...tabiki ne için birlikteyiz dedi o zaman

evlilik niyetinizi önceden belirttiniz mi?adam 4 yıl sonunda hala evlenmek istememe hakkına sahip yani zorla olmaz ki ama.baştan niyeti belliyse tabi ayıp olmuş.
Bi şey söyleyim mi seven adam 1 aylıkken de evlilik düşünür.. hele ki 4 koca sene..!! Benim bu zamana kadarki en ciddi ilişkimde daha ilişkimizin 1. Ayında evlilik 2. Ayında çoluk çocuk konuşuyorduk.. tüm ailesi çevresine beni anlatmıştı.. sonrasında ben ayrıldım o ayrı konu da.. seven adam zaman dinlemez kısacası..

Bi şey söyleyim mi seven adam 1 aylıkken de evlilik düşünür.. hele ki 4 koca sene..!! Benim bu zamana kadarki en ciddi ilişkimde daha ilişkimizin 1. Ayında evlilik 2. Ayında çoluk çocuk konuşuyorduk.. tüm ailesi çevresine beni anlatmıştı.. sonrasında ben ayrıldım o ayrı konu da.. seven adam zaman dinlemez kısacası..

Yani 4 yıl sonunda hala evlenmeme hakkı nasıl oluyor di mi...Kullanıldım sanırım

Ben baktım ki evlilik falan yok yani mesela konuyu açmayacaksın oyle zaman gecip gidiyordu gayet mutluydu yani...
Ben de tamam dedim daha fazla zaman kaybedemem zaten en güzel yıllarım gitti ve ayrıldım...
Ayrıldıktan sonra baktım whats app resmi gorunmuyor ya engelledi ya da numaramı sildi..Aradan 1-2 hafta geçti baktım tekrar fotosunu görebiliorum...Ne bu şimdi..whats app uzmanı arkadaşlar vardı burda

Yani 4 yıl sonunda hala evlenmeme hakkı nasıl oluyor di mi...Kullanıldım sanırım
17 yaşında başlanmışsa ilişkiye 4 sene pek bir şey ifade etmez evliliğe dönük olmak için. Veya başında evlilik konuşulmamışsa 4-5 sene dolunca otomatik teklif gelmiyor. Her ilişki evliliğe varmak zorunda değil.
Evlilik istiyorsanız başından söyleyin ayıp değil ama her şeyin bir yolu yordamı var. Bu 4 sene boyunca uyuşamayacağınızı, sizinle evlilik yürütemeyeceğine de fark etmiş olabilir kendini evliliğe hazır görmemiş de olabilir. Tek taraflı düşünmeyin. Bu kadar yerdiğiniz erkekler için başlık açıyorsunuz sonra neden evlenemedim diye, yine onların insiyatifine kalmış bir şekilde evlilik bekliyorsunuz.

Günümüzde ilişkilerin çoğu sadece vakit geçirmek için maalesef.. sorumluluk, sadakat, sevgi,aşk hak getire...

Kendisine açıkca da soylemiştim üstelik...Bak dedim benim amacımı seni sevdiğimi biliosun...Benle düşünmüyor olabilirsin veya hayatında evlilik istemio olabilirsin tekrar ama her ne ise söyle anlayışla karsılarım dedim ama yok kavga etti bitek imza mı onemli senin için bi ona mı kaldın tek derdin benle evlenmek dedi..... 4 yıl geçmiş yani 4 ay değil ki...

Tek amacım evlilik te değil gerçekten aşıktım ama yıllar geçiyor ve sevdiğin insanı artık uyandıgında yanında görmek istiosun...her bayramda ayrı geçirmek istemiosun mesela...tabi olacak demişti...ama insan sinirli anında da olsa nasıl ben kimseye söz vermedim diyebilir....acımasızlık...

Kendisine açıkca da soylemiştim üstelik...Bak dedim benim amacımı seni sevdiğimi biliosun...Benle düşünmüyor olabilirsin veya hayatında evlilik istemio olabilirsin tekrar ama her ne ise söyle anlayışla karsılarım dedim ama yok kavga etti bitek imza mı onemli senin için bi ona mı kaldın tek derdin benle evlenmek dedi..... 4 yıl geçmiş yani 4 ay değil ki...

Tek amacım evlilik te değil gerçekten aşıktım ama yıllar geçiyor ve sevdiğin insanı artık uyandıgında yanında görmek istiosun...her bayramda ayrı geçirmek istemiosun mesela...tabi olacak demişti...ama insan sinirli anında da olsa nasıl ben kimseye söz vermedim diyebilir....acımasızlık...
Peki o 4 sene sürdürdü ilişkiyi de sizin amacınız evlilikse siz nasıl sürdürdünüz yani? Belli bi zaman sonra nereye gidiyor bu ilişki benim amacım farklı diyemediniz mi

Ya 1 sene ayrılık yaşadık...sonra barışmak istedi barışırken sordum evlenecek miyiz dedim yoksa barışmak istemiyordum...tabiki ne için birlikteyiz dedi o zaman
o zaman ayıp etmiş kesinlikle madem emin değildi bunu belirtcekti ümit vermeyecekti.boşta kalmamak için devam etmek istedi sanırım.niyetiniz evlilikse baştan çok bile beklemişsiniz daha önce konuşsanız daha iyi olurmus.bence ağır bir erteleyici sebep yoksa 2-3 yıl maksimum flört yeterli evlenme niyeti olanlar için.mesela benim yok onun için sorun olmazdı ama tabi ben bunu belirtiyorum.karşımdaki evlenmek istese bende olur desem oyalasam bu doğru bir davranış olmaz.

17 yaşında başlanmışsa ilişkiye 4 sene pek bir şey ifade etmez evliliğe dönük olmak için. Veya başında evlilik konuşulmamışsa 4-5 sene dolunca otomatik teklif gelmiyor. Her ilişki evliliğe varmak zorunda değil.
Evlilik istiyorsanız başından söyleyin ayıp değil ama her şeyin bir yolu yordamı var. Bu 4 sene boyunca uyuşamayacağınızı, sizinle evlilik yürütemeyeceğine de fark etmiş olabilir kendini evliliğe hazır görmemiş de olabilir. Tek taraflı düşünmeyin. Bu kadar yerdiğiniz erkekler için başlık açıyorsunuz sonra neden evlenemedim diye, yine onların insiyatifine kalmış bir şekilde evlilik bekliyorsunuz.

Hanfendi yazdıklarımı okursanız...ben ona acık oldum benle istemiosan veya genel istemiosan soyle dedim zaten...ben ısrarcı olmadım ama hiçbi zaman evt istemiorum demedi istemesem senle olur muyım dedi hep anlatabişdim mi????????

Ya o cafelerde nasıl tanisiliyor :bicak:

Ben de biriyle taşımak istiyorum ama internet harici.
sosyal bi ağ var onu yukle söyleniliyormu bilemedim
checkin yap atlıyolr zaten :) cafelerde öyle bakışmayla olacak seyler değil.
cafe de bakısmak ve sosyal arasında ne fark var ? :D

Hanfendi yazdıklarımı okursanız...ben ona acık oldum benle istemiosan veya genel istemiosan soyle dedim zaten...ben ısrarcı olmadım ama hiçbi zaman evt istemiorum demedi istemesem senle olur muyım dedi hep anlatabişdim mi????????
İstemesem seninle olur muyum bir cevap mı sizin için 😃
Ben ne demişim “evlenmek istemek ayıp değil söyleyin isteğinizi”
Sizin mesajınızı da sonradan gördüm söylemiş. Ama çok yüzeysel bakıyorsunuz olaya. Bu adam için narsist diye konu açmışsınız. Pat diye sorun çıkartmayacağına göre sürekli sorunlarınız varmış demekki. İlişki bitince mi beni oyaladı oluyor. Bitirmeseydi evlenecek miydiniz?

İstemesem seninle olur muyum bir cevap mı sizin için 😃
Ben ne demişim “evlenmek istemek ayıp değil söyleyin isteğinizi”
Sizin mesajınızı da sonradan gördüm söylemiş. Ama çok yüzeysel bakıyorsunuz olaya. Bu adam için narsist diye konu açmışsınız. Pat diye sorun çıkartmayacağına göre sürekli sorunlarınız varmış demekki. İlişki bitince mi beni oyaladı oluyor. Bitirmeseydi evlenecek miydiniz?

Offff 😡😡😡 o bitirmedi zaten ben bitirsim yazdıklarımda var yaa meseleleri vardı maddi manevi

Daha onceki cevaplarda sa böyle agresif tavirlariniz var. Biraz Sakin olun. 4 yıl boyunca cekmeyebilirdin.

Evet sevdim işte çektüm ne diyeyim şimdi geçmiş zamanı geri getiremiyorum...vazgeçemedim..
Yalanı da gördüm ihaneti de hakareti de bu kişiden artık kalbim çok kırık ve yalnızım...o kadar çok sevdim her şeyinde yanındaydım ama hep hakaret etmeye başlamıştı zaten...kalbim hala acıyor

Evet sevdim işte çektüm ne diyeyim şimdi geçmiş zamanı geri getiremiyorum...vazgeçemedim..
Yalanı da gördüm ihaneti de artık kalbim çok kırık ve yalnızım
Yani işte isteyerek ilişkinizi surdurmussunuz sonuçta. Kimse sizi kandirmamis ki? Kullanilmis olmazsiniz.4 sene beraber oldunuz diye evlenmek zorunda değil kimse. Aynı şey sizin için de geçerli.

Yani işte isteyerek ilişkinizi surdurmussunuz sonuçta. Kimse sizi kandirmamis ki? Kullanilmis olmazsiniz.4 sene beraber oldunuz diye evlenmek zorunda değil kimse. Aynı şey sizin için de geçerli.

Ya arkadasım anlamıyor musunuz siz..
Ayrıldım 1 yıl ayrı kaldık geldi barıştı evlenme niyetin yoksa barışma dedim tabiki var cocugumuzu bile hayal ediyorum dedi...bisüre sonra da ben kimseye söz vermedim umut vermedim dedi...yazdım yukarda bunları

Back