- 10 Kasım 2014
- 8.951
- 1
- 15.774
- 388
- 44
- Konu Sahibi vesikaliyarim
35inden sonra evlenip mutlu olanlar eşinizle nasıl tanıştınız, nasıl evliliğe gitti?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sosyal medyaya hiç guvenmiyorum tecrubelerimden dolayi.Ben eğer o yaşa kadar evlenmemiş olsam ve evlenmek istesem kesinlikle sosyal medya desteği kullanırdım
Sosyal biri değilsiniz , Çekingen ve içe dönüksünüz doğru mu ?Cidden herkes 35ten once mi evlendi hiç yok mu??
Sosyal biri değilsiniz , Çekingen ve içe dönüksünüz doğru mu ?
Belli yastan sonra insanın yapısının değişmesi zor.
Aile akraba Eş dost vs cevreden evlenme fikri olan bunu dile getiren kişiler varsa onlarla görüşmeyi teklif edebilirsiniz.
Aa çok şaşırdım. Genelde sosyal olan kişiler daha erken evlenir. O zaman ya siz istemediniz ya da istediğiniz gibi biri çıkmadı.Hayır sosyalim dışa dönük
34 yaşımda 2. evliliğimi yaptım.Cidden herkes 35ten once mi evlendi hiç yok mu??
34 yaşımda 2. evliliğimi yaptım.
Yani yaş tutmadığı için pek detaylandırmadım ama biz eskiden tanışıyoduk eşimle, ve bir partide tanışmıştık.Eee cevap?
Cidden herkes 35ten once mi evlendi hiç yok mu??
Zaten cevap vermiş ???????34 yaşımda 2. evliliğimi yaptım.
Zaten cevap vermiş ???????
İnternette çok fazla erkek var ama Ordan ciddi, düzgün birini bulmak samanlıkta iğne aramaktan farksızdır.. bunu senelerdir arkadaşlık sitelerini hatmetmiş biri olarak söylüyorum.parasını yiyecek, yatağa atacak,kullanacak, maddi manevi sömürebikecekleri kadın arıyorlar nette...dolandırıcı da çok fazla.. özellikle orta yaşlı parası olan kadınlara evlilik vaadiyle yanaşıyorlar... ilişkiler konusunda safdirik , çabuk kanan bi tip değilimdir o yüzden beni ağlarına düşüremediler .. eğer ben çakalım suya götürür susuz getiririm getiririm diyorsanız nette takılın..Ama iki güzel kelimeye kanan, yumuşak bir yapınız varsa Çok üzülürsünüz uzak durun netten.. sonuç olarak insanlara ciddi güven kaybı olur...
Bence netten uzak durmak kesinlikle çok mantıklı. Neler var neler. Amacı bu yönde olan biri ile tanistirilirsa daha kolay olur.İnternette çok fazla erkek var ama Ordan ciddi, düzgün birini bulmak samanlıkta iğne aramaktan farksızdır.. bunu senelerdir arkadaşlık sitelerini hatmetmiş biri olarak söylüyorum.parasını yiyecek, yatağa atacak,kullanacak, maddi manevi sömürebikecekleri kadın arıyorlar nette...dolandırıcı da çok fazla.. özellikle orta yaşlı parası olan kadınlara evlilik vaadiyle yanaşıyorlar... ilişkiler konusunda safdirik , çabuk kanan bi tip değilimdir o yüzden beni ağlarına düşüremediler .. eğer ben çakalım suya götürür susuz getiririm getiririm diyorsanız nette takılın..Ama iki güzel kelimeye kanan, yumuşak bir yapınız varsa Çok üzülürsünüz uzak durun netten.. sonuç olarak insanlara ciddi güven kaybı olur...
Kesinlikle git Cafede tanış daha iyi..!!Bence netten uzak durmak kesinlikle çok mantıklı. Neler var neler. Amacı bu yönde olan biri ile tanistirilirsa daha kolay olur.
evlilik niyetinizi önceden belirttiniz mi?adam 4 yıl sonunda hala evlenmek istememe hakkına sahip yani zorla olmaz ki ama.baştan niyeti belliyse tabi ayıp olmuş.Aynen nettekilerin %99 u bu sekilde yalan dolan
Ben netten değil kursta biriyle tanıstım, cok efendi ve guvenilirdi 4 sene beraberdik ama 4.sene artık evlilik konusunda baskı yapmaya basladığımda ben kimseye söz vermedim dedi insafsızlık resmen..sonra da bu laftan dolayı kızdım, tartışma anında soylediğim bi laftan dolayı beni yargılayamazsın sonuçta ben sana yeşil ışık yakmasam senle olmazdım dedi...4 seneden sonra yeşil ışık diyor hala..
Kesinlikle git Cafede tanış daha iyi..!!