- Konu Sahibi Zamangecsin
-
Allah yardımcınız olsun saglikla kucaginiza almak buyutmek de nasip olsun insallah. Bence onlem amacli her gordukleri detayi soyluyor olabilirler. Boyle bir cok sorundan bahsedilen ama saglikli dogan cok sayida bebek var. Yureginizi ferah tutun. Darisi basima35 haftalık hamileyim .. karnım surekli sertlrsiyor kasılıyor gece uykularım yok .s bebeğimle ilgili bı sorun yaşamıştık 8 mm su toplaisti beyninde doktorumuz korkulacak bişey yok dedi ve 3 haftakaldi çok sabirsizim tedirginim
İnşallah öyle olur çok teşekkürler .. sizde vrmi gebelik durumuAllah yardımcınız olsun saglikla kucaginiza almak buyutmek de nasip olsun insallah. Bence onlem amacli her gordukleri detayi soyluyor olabilirler. Boyle bir cok sorundan bahsedilen ama saglikli dogan cok sayida bebek var. Yureginizi ferah tutun. Darisi basima
Hayir maalesef su an forumun farkli konularinda dert yanip duruyorum catlatma ignesi oldum bugun 10. Gün beklemedeyim sabirsizimİnşallah öyle olur çok teşekkürler .. sizde vrmi gebelik durumu
Allah tamamına erdirsin canım ,stres yapiyosundur belki o yüzden kasiliyosundur Dr korkulacak bişey yok demiş kendin kasma .uykulara gelince bir yerde okumuştum anneler bu dönemde uykusuzluk yaşarmış bebek doğduğunda bünye hazirlaniyomus uykusuz kalmaya . Son dönemin keyfini çıkar inşallah sağlıcakla kucağına almak nasip olur35 haftalık hamileyim .. karnım surekli sertlrsiyor kasılıyor gece uykularım yok .s bebeğimle ilgili bı sorun yaşamıştık 8 mm su toplaisti beyninde doktorumuz korkulacak bişey yok dedi ve 3 haftakaldi çok sabirsizim tedirginim
Rabbim tez zaamanda yaşatsın o zaman bu güzelliği size :)Hayir maalesef su an forumun farkli konularinda dert yanip duruyorum catlatma ignesi oldum bugun 10. Gün beklemedeyim sabirsizim
Amin çok teşekkürler bian önce sağlıklı bı sekilde almak istiyorum ama keyifsiz ve.sabirsizim inşallah herşey guzel olur .. sizde var mı gebelik?Allah tamamına erdirsin canım ,stres yapiyosundur belki o yüzden kasiliyosundur Dr korkulacak bişey yok demiş kendin kasma .uykulara gelince bir yerde okumuştum anneler bu dönemde uykusuzluk yaşarmış bebek doğduğunda bünye hazirlaniyomus uykusuz kalmaya . Son dönemin keyfini çıkar inşallah sağlıcakla kucağına almak nasip olur
Ah hamilelerin duasi kabul olurmus derler amin amin.Rabbim tez zaamanda yaşatsın o zaman bu güzelliği size :)
Çok teşekkürler bugün kqtildim sizleride bilgilendirmek için sondurumu nereye yazıyoruzAh hamilelerin duasi kabul olurmus derler amin amin.siz de gelismelerinizi yazin firsat buldukca biz buralardayiz hep
27 haftalık gebeyim doğana kadar böyle tedirginlikler oluyo sanırım . Birkaç kere acile gitmisligim var çok kasıntım var ağrım var diye stresten diye gönderildim .Allah hayirli sağlıklı doğum yapmayı nasip etsin hepimizeAmin çok teşekkürler bian önce sağlıklı bı sekilde almak istiyorum ama keyifsiz ve.sabirsizim inşallah herşey guzel olur .. sizde var mı gebelik?
27 haftalık gebeyim doğana kadar böyle tedirginlikler oluyo sanırım . Birkaç kere acile gitmisligim var çok kasıntım var ağrım var diye stresten diye gönderildim .Allah hayirli sağlıklı doğum yapmayı nasip etsin hep
Yine denk geldik iyimiHayir maalesef su an forumun farkli konularinda dert yanip duruyorum catlatma ignesi oldum bugun 10. Gün beklemedeyim sabirsizim
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah35 haftalık hamileyim .. karnım surekli sertlrsiyor kasılıyor gece uykularım yok .s bebeğimle ilgili bı sorun yaşamıştık 8 mm su toplaisti beyninde doktorumuz korkulacak bişey yok dedi ve 3 haftakaldi çok sabirsizim tedirginim
Amin çok teşekkür lerrrrYine denk geldik iyimibebe bebe diye dolanırken gene seni buldum canım. Bence biz birbirimizi çekiyoruz
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahaz kalmış doğuma , sağlıkla gelsin minik melek ♥
Cinsiyeti ne acabaAmin çok teşekkür lerrrr.
Allahnasip ederse prens geliyorrr ama sevincini yaşayamıyorum aşırı tedirginlik var .s ruh halim bozuldu resmen zan geçmiyor gibiCinsiyeti ne acaba ☺ prens mi geliyor prenses mi
Canım ben yarın test yapacağım, ne olursa olsun artıkAh hamilelerin duasi kabul olurmus derler amin amin.siz de gelismelerinizi yazin firsat buldukca biz buralardayiz hep
İnşallah olur inan ve dua et cnmCanım ben yarın test yapacağım, ne olursa olsun artıkarada kalmak çok daha stresli
Rabbim bağışlasın inşallahAllahnasip ederse prens geliyorrr ama sevincini yaşayamıyorum aşırı tedirginlik var .s ruh halim bozuldu resmen zan geçmiyor gibi
Amin canım inşallah inan elimde değil cokrajwttim hevesliydim son ay tüm heves gitti .s sadece sağlıklı bisekilde doğum istiyorumRabbim bağışlasın inşallah ♥ sen stres oldukça daha çok etkilenir bebiş. Allah sağlık versin inşallah, vakitli doğum nasip etsin rabbim ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?