35haftalikhamileyim

Canım ben yarın test yapacağım, ne olursa olsun artık 😣 arada kalmak çok daha stresli
Bana muhakkak yaz sonucu bak ilk bana yaz biz bağlandık birbirimizee 😍😍 ben de pazartesi yapcam. Insallah müjdeyi ver bana teyze oluyosun de 💕💕

Amin canım inşallah inan elimde değil cokrajwttim hevesliydim son ay tüm heves gitti .s sadece sağlıklı bisekilde doğum istiyorum
Allah büyüktür 🥰 anne olmak kolay değil canından can çıkıyor 🥰 rabbim sağlıkla gelmesini nasip etsin 🤲🏻 şafi isminin hürmetine şifa nasip etsin rabbim 🌹

Bana muhakkak yaz sonucu bak ilk bana yaz biz bağlandık birbirimizee 😍😍 ben de pazartesi yapcam. Insallah müjdeyi ver bana teyze oluyosun de 💕💕
İnşallah canım inşallah 🤲🏻 tüm foruma davulla zurnayla ilan edicem olursa 😂 olmazsa da sessiz sedasız bi köşeye geçeceğim 😔

Biraz relax olunca oluyor sanırım rahat ol
Maalesef tam tamam takmıyorum diyorum bir reklam çıkıveriyor tekrardan bi geliyorlar 😔 inşallah tutmuştur diye dua etmekten başka bişi gelmiyor elimden, 2 tane yum. Vardı biri çatladı diğeri de 16 17mm olmuştu. Dr um da çok ümitliydi. Bakalım hayırlısı

Maalesef tam tamam takmıyorum diyorum bir reklam çıkıveriyor tekrardan bi geliyorlar 😔 inşallah tutmuştur diye dua etmekten başka bişi gelmiyor elimden, 2 tane yum. Vardı biri çatladı diğeri de 16 17mm olmuştu. Dr um da çok ümitliydi. Bakalım hayırlısı
Allah'a güven elbet olur

Back