- 2 Kasım 2019
- 2.512
- 7.519
- 78
- Konu Sahibi Zamangecsin
İnşallah kramplarım var adet olucam gibi ama test yapmadan ikna olmayacağım gibi, çok arada kalıyorum maalesefİnşallah olur inan ve dua et cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah kramplarım var adet olucam gibi ama test yapmadan ikna olmayacağım gibi, çok arada kalıyorum maalesefİnşallah olur inan ve dua et cnm
Bana muhakkak yaz sonucu bak ilk bana yaz biz bağlandık birbirimizee ben de pazartesi yapcam. Insallah müjdeyi ver bana teyze oluyosun deCanım ben yarın test yapacağım, ne olursa olsun artık arada kalmak çok daha stresli
Elinizden geldigince salavat filan cekin ferahlarsiniz insallah.Amin canım inşallah inan elimde değil cokrajwttim hevesliydim son ay tüm heves gitti .s sadece sağlıklı bisekilde doğum istiyorum
Allah büyüktür anne olmak kolay değil canından can çıkıyor rabbim sağlıkla gelmesini nasip etsin şafi isminin hürmetine şifa nasip etsin rabbimAmin canım inşallah inan elimde değil cokrajwttim hevesliydim son ay tüm heves gitti .s sadece sağlıklı bisekilde doğum istiyorum
İnşallah canım inşallah tüm foruma davulla zurnayla ilan edicem olursa olmazsa da sessiz sedasız bi köşeye geçeceğimBana muhakkak yaz sonucu bak ilk bana yaz biz bağlandık birbirimizee ben de pazartesi yapcam. Insallah müjdeyi ver bana teyze oluyosun de
Sen olmazsa da soyle birlikte sabrederiz bu sefer de napalimİnşallah canım inşallah tüm foruma davulla zurnayla ilan edicem olursa olmazsa da sessiz sedasız bi köşeye geçeceğim
İnşallah mutluluklan ağlamak nasip olur inşallah canımSen olmazsa da soyle birlikte sabrederiz bu sefer de napalim
Amin amin amin çok aminİnşallah mutluluklan ağlamak nasip olur inşallah canım
Biraz relax olunca oluyor sanırım rahat olİnşallah ♥ kramplarım var adet olucam gibi ama test yapmadan ikna olmayacağım gibi, çok arada kalıyorum maalesef
Allah büyüktür anne olmak kolay değil canından can çıkıyor rabbim sağlıkla gelmesini nasip etsin şafi isminin hürmetine şifa nasip etsin rabbim
[/QUOT amin canım yaaa insallahh ... Sabır versin ferahlık versin tüm annelere senin gebelik var mı ?
Maalesef tam tamam takmıyorum diyorum bir reklam çıkıveriyor tekrardan bi geliyorlar inşallah tutmuştur diye dua etmekten başka bişi gelmiyor elimden, 2 tane yum. Vardı biri çatladı diğeri de 16 17mm olmuştu. Dr um da çok ümitliydi. Bakalım hayırlısıBiraz relax olunca oluyor sanırım rahat ol
Allah'a güven elbet olurMaalesef tam tamam takmıyorum diyorum bir reklam çıkıveriyor tekrardan bi geliyorlar inşallah tutmuştur diye dua etmekten başka bişi gelmiyor elimden, 2 tane yum. Vardı biri çatladı diğeri de 16 17mm olmuştu. Dr um da çok ümitliydi. Bakalım hayırlısı
İnşallah zaten tevekkülüm Rabbime ama insanız işte duygular karışıveriyor canımAllah'a güven elbet olur