359.Dönem 95 / 1-2-3-4 asker yarenleri (mayıs 2015)

Kizlar benim sevdigimde burdurda yapti acemiligi piyade diye gitti ulaştırma falan olmuş hududa gonderdiler kirklareline silah egitimi alacakti yemin toreninden sonra uc hafta daha orada kalacakti ama sonra gerek yok demisler tam kesin yerleri yemin toreninden bir hafta once beli oluyor ilk hafta bir komutam gelmis yuzde doksaninizi ankaraya alicam demis ama yerler belli olunca herkes farkli yere gitmis olmayabiliyor canim her dedikleri orda 20 gün acemilik on on beş gune netlesir her an hersey degisiyor cunku o zamana kadar üzülme yipratma kendini kuzum zor biliyorum ama Rabbim sabır versin..
yaa komando mu oldu sizinki de yeminle kafayi yicem dogu falan gondermesinler mahvolurum ben :(

yaa komando mu oldu sizinki de yeminle kafayi yicem falan gondermesinler mahvolurum ben :KK43:
Benim nişanlimda komando olmayı doguya gitmeyi cok istiyodu ama ne güzel olmadı ankaraya gönderdiler simdi merkezde aşçı sabahtan aksama kadar yemekle ugrasiyo mutfakta güvenli bir yerde çok şükür istedigi olmadi bende ilk basta cok korkuyodum cnm aklına kötü seyler getirme

yaa komando mu oldu sizinki de yeminle kafayi yicem dogu falan gondermesinler mahvolurum ben :KK43:

Yok canım komando olmadi dizinde meniskus var çünkü komando mu oldu ki seninki. her gun kararlari degisebiliyor askeriyenin o yüzden netleşene kadar hersey uzme kendini sen. Iyi düşün iyi olsun kuzum

suan o kadar sevindim ki sen yazinca. benim de sevgilimi sabah komando diye secmisler. yemin toreninden sonra 20gun daha kalacaksiniz demis komutan her geve 2de egitime kalkcaksiniz demis. yüzde yuz doguya gitceniz ic güvenlik bolgelerine demis. mahvoldum butun gun dusunmekten. napcam ben :KK43: yarin saglik testine gonderceklermis bi sey cikarsa elicekler cikmazsa kesinlescek :KK43: dedikleri gibi mi abarttilar mi kafayi yicem. internetten arastiriyorim dovmelileri eliyolarmis oyle diyolar benim sevgilimde de iki tane dovme var elerler mi acaba :KK43:
Canim bizimde hicc ihtimal vermedigimiz oldu sevgilimin iki dovmesi var ve biri cok buyuk yinede komando olarak sectiler hatta kayseriye gittiginde komutani seni nasil komando yaparlar bu dovmeyle demis benim anladigim sagligina ve boy kilo orantisina bakiyolar komando icin fakat ne olarak gitti ulastirma mi? Oyleyse komando sofor oluyor tatlim eger komando secilirse gidicegi cok az yer var zaten insallah hayirlisi olur ve guvende olucagi bir yere gider Allah yardimciniz olsun tatlim yemin toreninden sonra dedikleri gibi svgilimde bi 15 gun daha egitim gordu

bi saat önce telefonum caldi baktim arayan o nasil neseli actim telefonu.
Kizlar, terorle mucadele diye bi sey varmis. Onun icin adam secmeye gelmisler. 10tane gonullu cikmis geri kalan elli kisiyi kendileri secmisler. benim sevgilim de aralarinda. Beni de sectiler diyince mahvoldum gozumden sakir sakir yas indi konusamadim yutkunamadim. yarin saglik raporu aldircaklarmis. bir sey cikmazsa kesinlesecek. allahim kafayi yicem. normalde 8 ocakta dağıtıma gelecekti. boyle olursa 31ocakta anca gelirmis. bi daga cikariyolarmis her gun kilometrelerce yurutuyolarmis. ucta birligi de ic güvenlik bolgelerinin birine cikiyormus kesin. Beynimden asagi kaynar sular dokuldu. allah askina biri bana boyle olmadigini soylesin ona yalan soylemisler desin bi sey desin ben kafayi yicem ben napcam kizlar allah askina yardim edin
kuzumm keşke bi bilgim olsa hemen söyleyebilsem sana :(

Yok canım komando olmadi dizinde meniskus var çünkü komando mu oldu ki seninki. her gun kararlari degisebiliyor askeriyenin o yüzden netleşene kadar hersey uzme kendini sen. Iyi düşün iyi olsun kuzum
simdi hastaneye goturmusler 250kisiyi. allahim nolur elensin nolur elensin

Canim bizimde hicc ihtimal vermedigimiz oldu sevgilimin iki dovmesi var ve biri cok buyuk yinede komando olarak sectiler hatta kayseriye gittiginde komutani seni nasil komando yaparlar bu dovmeyle demis benim anladigim sagligina ve boy kilo orantisina bakiyolar komando icin fakat ne olarak gitti ulastirma mi? Oyleyse komando sofor oluyor tatlim eger komando secilirse gidicegi cok az yer var zaten insallah hayirlisi olur ve guvende olucagi bir yere gider Allah yardimciniz olsun tatlim yemin toreninden sonra dedikleri gibi svgilimde bi 15 gun daha egitim gordu
Ya ne guzel kayseriye gitmis. ya ben kafayi yicem valla. cok sıkıntı yapti orda. komando olurum ama beni yemin toreninden sonra burda tutmasinlar ben kafayi yerim kac gündür 20gun sonra doncem diye dusunup seviniyordum diyo. vallahi darmaduman oldum.

Benim nişanlimda komando olmayı doguya gitmeyi cok istiyodu ama ne güzel olmadı ankaraya gönderdiler simdi merkezde aşçı sabahtan aksama kadar yemekle ugrasiyo mutfakta güvenli bir yerde çok şükür istedigi olmadi bende ilk basta cok korkuyodum cnm aklına kötü seyler getirme
yaa benimki istemiyor zorla yapacaklar galiba :( cok sukur siz ne kadar rahatmissiniz darisi basimiza inşallah :(

Ya ne guzel kayseriye gitmis. ya ben kafayi yicem valla. cok sıkıntı yapti orda. komando olurum ama beni yemin toreninden sonra burda tutmasinlar ben kafayi yerim kac gündür 20gun sonra doncem diye dusunup seviniyordum diyo. vallahi darmaduman oldum.
Canim biz yemin toreninden sonra evci cikarttik iki gun komando olup kalan herkes oyle yapmisti ailesi evci cikarabiyo ordaki otelleri gosterebilirsiniz adres olarak burdurdan cok uzak bi yerde yasiyosaniz en azindan iki gun orda oteldede kalabilirsiniz

canım benim eşim zpt şöförü .yemin törenine gittiğimizde tankçıları törenden sonra dağıtım iznine göndermişlerdi.zpt ciler 1 ay daha eğitim gördü, yani 2 ay sonra dağıtım iznine geldi..
ama tören bittikten sonra 2 gün evci izni çıkartabiliyorsun. miracleDK de bahsetmiş bu konudan.tanıdık biri varsa o şehirde onun evinin adresini veripte çıkartabilirsiniz.eğer tanıdığınız yoksa kalacağı otelin adresini ve telefonunu verip çıkartabilirsiniz.
biz hep birlikte otelde kaldık.2 gün gezip tekrar birliğine teslim etmiştik.eşimin diğer arkadaşları da böyle yapmıştı.

canım benim eşim zpt şöförü .yemin törenine gittiğimizde tankçıları törenden sonra dağıtım iznine göndermişlerdi.zpt ciler 1 ay daha eğitim gördü, yani 2 ay sonra dağıtım iznine geldi..
ama tören bittikten sonra 2 gün evci izni çıkartabiliyorsun. miracleDK de bahsetmiş bu konudan.tanıdık biri varsa o şehirde onun evinin adresini veripte çıkartabilirsiniz.eğer tanıdığınız yoksa kalacağı otelin adresini ve telefonunu verip çıkartabilirsiniz.
biz hep birlikte otelde kaldık.2 gün gezip tekrar birliğine teslim etmiştik.eşimin diğer arkadaşları da böyle yapmıştı.
ben gidemem ki. ailesi.cikartir anca. o da benim de isime yaramaz onun da :(ya allahim ne sacma seyler ya yemin toreninden sonra herkes gitsin bunlar daha kalsin 1 ay . vallahi kafayi yicem ya.

ben gidemem ki. ailesi.cikartir anca. o da benim de isime yaramaz onun da :KK43:ya allahim ne sacma seyler ya yemin toreninden sonra herkes gitsin bunlar daha kalsin 1 ay . vallahi kafayi yicem ya.
Askerin annesi , babası , evli abisi yada evli ablası çıkarabiliyor sadece canım :( inşAllah elenir kuzum bol bol dua et.

ben gidemem ki. ailesi.cikartir anca. o da benim de isime yaramaz onun da :KK43:ya allahim ne sacma seyler ya yemin toreninden sonra herkes gitsin bunlar daha kalsin 1 ay . vallahi kafayi yicem ya.
Canim yanlis hatirlamiyorsam komando secilip fakat komando olmak istemeyenlerin annesi veya ailesi dilekce verip itiraz edebiliyolar cunku sevgilim komando secildiginde bu sekilde birkac kisinin kendini komando secilenlerden cikardigini soylemisti isterseniz bi sorsun komutanina ogrenin

Back
X