359.Dönem 95 / 1-2-3-4 asker yarenleri (mayıs 2015)

Yanımdayken günler ne çabuk geçiyordu şimdi geçmek bilmiyor sanki.. :110::110:insan bir iyi bir kötü oluyor ya onların psikolojisi bizi çok etkiliyor aynı şekilde bizimkilerde onları.Her konuşmada enerjik moral verici konuşma olabiliyor mu yapabiliyor musunuz bunu kızlar ?
Ben zorda olsa yapıyorum tatlım bazen canım cok sıkılıyo ister istemez üzülüyorum ama ona belli etmemek icin elimden geleni yapıyorum zaten hassas oluyolar bu dönemde :)

güzel geçiyo canım :) az kaldi
Safak azaldikca gunler daha mi zor geciyo ne bana oyle geliyo :KK43:
Yanımdayken günler ne çabuk geçiyordu şimdi geçmek bilmiyor sanki.. :110::110:insan bir iyi bir kötü oluyor ya onların psikolojisi bizi çok etkiliyor aynı şekilde bizimkilerde onları.Her konuşmada enerjik moral verici konuşma olabiliyor mu yapabiliyor musunuz bunu kızlar ?
canim ilk zamanlar uzuntuden ciddi sekilde hasta olmustum ve telefonda guzel konusamiyodum bunun ona cok zarari oldugunu gorunce kendimi toparladim uzulsem moralim bozuk olsa aglasam bile telefonu hep guzel sekilde acip konustum tartisma cikarmaya calissada cunku orda agir bir psikolojileri oluyo ve sana patliyo ister istemez hep alttan aldim Allah o sabri veriyor sonucta orda yalniz ve konusabilcegi tek kisi benim o yuzden cok sabrediyorum ve hep guzel konusuyorum sabrin sonu selamet sonunda mutlu olucaksiniz elinden geldikce moral ver kendi sikintilarini yansitma :( Allahim yardimcin olsun :KK36:

Bugun teslim oldu benim kuzum..
O kadar zor oldu ki onu o otobüse bindirmek...
Yemek bitmis yemek yiyememis kahvalti cok kotuymus karni da doymamistir zaten.
Yedigim bir lokmaydi o da boğazımda dugumlendi onun orda ac kaldigini dusundukce. Allahim sabir ver nasil gececek koskoca bir sene
Allahim ikinizinde yardimcisi olsun canim uzulme birsekilde yemege alisiyolar yada kantinden aliyorlar :( Zor ama gurur verici boyle dusun :( Gunler birsekilde bitiyo canim :KK51:

Safak azaldikca gunler daha mi zor geciyo ne bana oyle geliyo :KK43:

canim ilk zamanlar uzuntuden ciddi sekilde hasta olmustum ve telefonda guzel konusamiyodum bunun ona cok zarari oldugunu gorunce kendimi toparladim uzulsem moralim bozuk olsa aglasam bile telefonu hep guzel sekilde acip konustum tartisma cikarmaya calissada cunku orda agir bir psikolojileri oluyo ve sana patliyo ister istemez hep alttan aldim Allah o sabri veriyor sonucta orda yalniz ve konusabilcegi tek kisi benim o yuzden cok sabrediyorum ve hep guzel konusuyorum sabrin sonu selamet sonunda mutlu olucaksiniz elinden geldikce moral ver kendi sikintilarini yansitma :KK43: Allahim yardimcin olsun :KK36:

sağol canım genelde hep moral verici konuşmaya çalışıyorum gülüyorum ama bazen olmuyor dün sesin neden kötü geliyor bu kadar deyince topladım kendimi artık haklısın ters şeyler olunca bizde patlıyorlar o yüzden bizim daha fazla sabırla alttan almamız gerek. Hepimizin yardımcısı olsun Allah :KK37:

[QUOTEsannn, post: 44173127, member: 578686"]Bugun teslim oldu benim kuzum..
O kadar zor oldu ki onu o otobüse bindirmek...
Yemek bitmis yemek yiyememis kahvalti cok kotuymus karni da doymamistir zaten.
Yedigim bir lokmaydi o da boğazımda dugumlendi onun orda ac kaldigini dusundukce. Allahim sabir ver nasil gececek koskoca bir sene
Canım bende ilk baslarda böyleydim nasıl geçecek diye düşünmekten geceleri uyuyamiyordm ama çok şükür Rabbim sabrını veriyo alısıyosun zamanla üzme kendini belli etme sevdiğine seni en iyi biz anlarız :)[/QUOTE]
canim benimm :) buraya yazmak o kadar iyi geliyor ki,paylastikca rahatliyorum. allahim sabir versin hepimize su gibi akip geçsin zaman insallah

Allahim ikinizinde yardimcisi olsun canim uzulme birsekilde yemege alisiyolar yada kantinden aliyorlar :KK43: Zor ama gurur verici boyle dusun :KK43: Gunler birsekilde bitiyo canim :KK51:
allahim insallah geçer duzelir alisir.. kogusu cok kotuymus turkce konusabilem insan yok diyor tek kaldim bi tane kafa dengi insan yok diyor. iyice uzuldum allahim usta birliginde iyi yere denk gelsin insallah..

allahim insallah geçer duzelir alisir.. kogusu cok kotuymus turkce konusabilem insan yok diyor tek kaldim bi tane kafa dengi insan yok diyor. iyice uzuldum allahim usta birliginde iyi yere denk gelsin insallah..
Anladim canim :( Nerde yapiyorki acemiligini insallah ustaligi iyi yer olur guvende olsunlarda en onemlisi bu Allahim tum askerlerimizi korusun, bizde sevdicegimle konustugumuzda okadar ilginc insanlar varki artik gulup geciyorum diyo :( Napalim orasida oyle bi yer :( Sana daha cok gorev dusuyor ozaman simdi konusup anlasabildigi bir arkadasi olmazsa sen hep dertles ilgini eksik etme artik sanada Allahim sabir versin :( Dayanma gucu versin..

Canım bende ilk baslarda böyleydim nasıl geçecek diye düşünmekten geceleri uyuyamiyordm ama çok şükür Rabbim sabrını veriyo alısıyosun zamanla üzme kendini belli etme sevdiğine seni en iyi biz anlarız :)
canim benimm :) buraya yazmak o kadar iyi geliyor ki,paylastikca rahatliyorum. allahim sabir versin hepimize su gibi akip geçsin zaman insallah[/QUOTE]
Amin cnm inşallah :)

canım benim acemilikte ilk başlarda çok zorlanır benimki de öyle olmuştu.yemekler o kadar az veriliyormuş ki , çocuğa versen doymaz diyordu eşim.yemin törenine gittiğimiz gün ben çok şaşırmıştım incecik kalmış.:KK57:
ama en önemlisi sensin onun için , seni yanında hissetmesi.sesini duymak ona dünyaları vericek:KK36:ve burda hassaslaştıkları için sana daha çok bağlanıcak canım :KK66:

şafak kaç oldu taze yaren :KK15::KK19:

large.webp

20 Aralık 2015 Pazar

ASKER YARENLERİMİZİN ŞAFAK PANOSU

En Büyük TÜRKİYE _HaRiKa_ : Şafak .. 46 :KK37: :KK74: :KK200:

En Büyük TÜRKİYE miracleDK : Şafak .. 79 :KK37: :KK74: :KK200:

En Büyük TÜRKİYE Peaceaysu : Şafak .. 85 :KK37: :KK74: :KK200:

En Büyük TÜRKİYE axi___ : Şafak .. 100 :KK37: :KK74: :KK200:

En Büyük TÜRKİYE Buse Buse : Şafak .. 132 :KK37::KK74::KK200:

:KK200: En Büyük TÜRKİYE GİMUm : Şafak .. 136 :KK37::KK74::KK200:

En Büyük TÜRKİYE sevda ceylan : Şafak .. 142 :KK37: :KK74: :KK200:

En Büyük TÜRKİYE _Kkbra : Şafak .. 182 :KK37::KK74::KK200:

En Büyük TÜRKİYE etipuffer : Şafak .. 228
:KK37::KK74::KK200:

En Büyük TÜRKİYE elmas gzl : Şafak .. 228 :KK37::KK74::KK200:

En Büyük TÜRKİYE tugce_ody : Şafak .. 318 :KK37: :KK74: :KK200:

En Büyük TÜRKİYE blue_dream : Şafak .. 318 :KK37: :KK74: :KK200:

:KK200: KAVUŞAN YARENLERİMİZ :KK200:

1 = :nazar::KK200: zamansiz En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

2 = :nazar::KK200: julican En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

3 = :nazar::KK200: olive_bluto En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

4 = :nazar::KK200: kekoer En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

5 = :nazar: :KK200: panzehir121 En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

6 = :nazar: :KK200:
thalix En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

7 = :nazar: :KK200: GerekirseYazariz En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

8 = :nazar: :KK200: silemm En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

9 = :nazar: :KK200: esradbk En Büyük TÜRKİYE En Büyük TÜRKİYE

canım benim acemilikte ilk başlarda çok zorlanır benimki de öyle olmuştu.yemekler o kadar az veriliyormuş ki , çocuğa versen doymaz diyordu eşim.yemin törenine gittiğimiz gün ben çok şaşırmıştım incecik kalmış.:KK57:
ama en önemlisi sensin onun için , seni yanında hissetmesi.sesini duymak ona dünyaları vericek:KK36:ve burda hassaslaştıkları için sana daha çok bağlanıcak canım :KK66:

şafak kaç oldu taze yaren :KK15::KK19:
ne yedin diye sordum bilmiyorum ki bi sey koydular onume anlamadim ne oldugunu dedi :( asker ac birakilir mi ya nasıl bi sey bu.. zaten cok zayif insallah daha da zayiflamaz kuzum ya :(
bugun cok konustuk telefonda cok sukur allahima. sonra komutan gelmiş kapattik. arayamiyorum yutkunamiyorum sesini duyunca dedi ben mahvoldumm.
o da oyle diyor kuzum buraya gelince daha da anladim senin kiymetini dedi seni bu gune kadar uzduysem kirdiysam yaptığım butun dusuncesizlikler icin ozur dilerim dedi Kıyamam ben onaa :(
safak 363 oldu :KK60:

Anladim canim :KK43: Nerde yapiyorki acemiligini insallah ustaligi iyi yer olur guvende olsunlarda en onemlisi bu Allahim tum askerlerimizi korusun, bizde sevdicegimle konustugumuzda okadar ilginc insanlar varki artik gulup geciyorum diyo :KK43: Napalim orasida oyle bi yer :KK43: Sana daha cok gorev dusuyor ozaman simdi konusup anlasabildigi bir arkadasi olmazsa sen hep dertles ilgini eksik etme artik sanada Allahim sabir versin :KK43: Dayanma gucu versin..
Burdur'da yapıyor kuzum. Insallahh guxel rahat guvenli bi yerde olur kafa dengi insanlarla karsilasir gunleri su gibi akip gecer inşallah.
icim kan aglasa da konusurken cok neseli konuşuyorum kendimi topluyorum kötü seyleri anlatmiyorum hep güzel seylerden bahsediyorim allahim bana da sabir versin ona bi seu dicem de uzulcek diye cok korkuyorumm :(

ne yedin diye sordum bilmiyorum ki bi sey koydular onume anlamadim ne oldugunu dedi :KK43: asker ac birakilir mi ya nasıl bi sey bu.. zaten cok zayif insallah daha da zayiflamaz kuzum ya :KK43:
bugun cok konustuk telefonda cok sukur allahima. sonra komutan gelmiş kapattik. arayamiyorum yutkunamiyorum sesini duyunca dedi ben mahvoldumm.
o da oyle diyor kuzum buraya gelince daha da anladim senin kiymetini dedi seni bu gune kadar uzduysem kirdiysam yaptığım butun dusuncesizlikler icin ozur dilerim dedi Kıyamam ben onaa :KK43:
safak 363 oldu :KK60:
askerler için herkes bağış yapıyor canım ama malesef hepsinin önüne azıcık yemek koyuyorlar yemekhanedekiler.ve eşim anlatıyordu bi o kadar da yemeklerden artıyormuş ,hepsinide çöpe atıyorlarmış.
sen anlattıkça bizim ilk günlerimiz canlanıyor gözümde :KK61:kıyamam size yaa

askerler için herkes bağış yapıyor canım ama malesef hepsinin önüne azıcık yemek koyuyorlar yemekhanedekiler.ve eşim anlatıyordu bi o kadar da yemeklerden artıyormuş ,hepsinide çöpe atıyorlarmış.
sen anlattıkça bizim ilk günlerimiz canlanıyor gözümde :KK61:kıyamam size yaa
bi saat önce telefonum caldi baktim arayan o nasil neseli actim telefonu.
Kizlar, terorle mucadele diye bi sey varmis. Onun icin adam secmeye gelmisler. 10tane gonullu cikmis geri kalan elli kisiyi kendileri secmisler. benim sevgilim de aralarinda. Beni de sectiler diyince mahvoldum gozumden sakir sakir yas indi konusamadim yutkunamadim. yarin saglik raporu aldircaklarmis. bir sey cikmazsa kesinlesecek. allahim kafayi yicem. normalde 8 ocakta dağıtıma gelecekti. boyle olursa 31ocakta anca gelirmis. bi daga cikariyolarmis her gun kilometrelerce yurutuyolarmis. ucta birligi de ic güvenlik bolgelerinin birine cikiyormus kesin. Beynimden asagi kaynar sular dokuldu. allah askina biri bana boyle olmadigini soylesin ona yalan soylemisler desin bi sey desin ben kafayi yicem ben napcam kizlar allah askina yardim edin

Burdur'da yapıyor kuzum. Insallahh guxel rahat guvenli bi yerde olur kafa dengi insanlarla karsilasir gunleri su gibi akip gecer inşallah.
icim kan aglasa da konusurken cok neseli konuşuyorum kendimi topluyorum kötü seyleri anlatmiyorum hep güzel seylerden bahsediyorim allahim bana da sabir versin ona bi seu dicem de uzulcek diye cok korkuyorumm :KK43:
Canım benim sevgilim acemiliğini burdurda yaptı oranın çok pis bir soğuğu var eğer piyadeyse kıbrıs çıkmıştı genelde bütün piyadelere sevgilim öyle söylemişti ama bizim komando olduğu için kayseri çıktı sonra tabur takviyesi için diyarbakıra gitti 40 gun kadar kaldı döndü tekrar kayseriye

Canım benim sevgilim acemiliğini burdurda yaptı oranın çok pis bir soğuğu var eğer piyadeyse kıbrıs çıkmıştı genelde bütün piyadelere sevgilim öyle söylemişti ama bizim komando olduğu için kayseri çıktı sonra tabur takviyesi için diyarbakıra gitti 40 gun kadar kaldı döndü tekrar kayseriye

Kizlar benim sevdigimde burdurda yapti acemiligi piyade diye gitti ulaştırma falan olmuş hududa gonderdiler kirklareline silah egitimi alacakti yemin toreninden sonra uc hafta daha orada kalacakti ama sonra gerek yok demisler tam kesin yerleri yemin toreninden bir hafta once beli oluyor ilk hafta bir komutam gelmis yuzde doksaninizi ankaraya alicam demis ama yerler belli olunca herkes farkli yere gitmis olmayabiliyor canim her dedikleri orda 20 gün acemilik on on beş gune netlesir her an hersey degisiyor cunku o zamana kadar üzülme yipratma kendini kuzum zor biliyorum ama Rabbim sabır versin..

suan o kadar sevindim ki sen yazinca. benim de sevgilimi sabah komando diye secmisler. yemin toreninden sonra 20gun daha kalacaksiniz demis komutan her geve 2de egitime kalkcaksiniz demis. yüzde yuz doguya gitceniz ic güvenlik bolgelerine demis. mahvoldum butun gun dusunmekten. napcam ben :( yarin saglik testine gonderceklermis bi sey cikarsa elicekler cikmazsa kesinlescek :( dedikleri gibi mi abarttilar mi kafayi yicem. internetten arastiriyorim dovmelileri eliyolarmis oyle diyolar benim sevgilimde de iki tane dovme var elerler mi acaba :(

Back
X