Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
a.s. canım hem kısa hem uzun dönemler , herkese açık topiğimiz :)Selam kızlar allah kavustursun hepinizi
bu topik kısa dönem yarenlerinin mi
Gözünüz aydın bitmeye yaklaştı131
Son 19 haftamız kaldı Kocacımm
![]()
Çok teşekkür ederiiim bugün 129 oldukGözünüz aydın bitmeye yaklaştı
Ben esimi bekledim bitti.
Şimdi kardesimin yareni oldum
Biz nisanlıydık gitti uzun dönem yaptı ocak 17 de bitti mayista evlendik simdi askerlik biteli 1 sene olacak nerdeyseÇok teşekkür ederiiim bugün 129 oldukama daha 7 - 8 ay varmış gibi geliyor
bende eşime en yakın sürede kavuşurum inşAllah.sizin yeni mi bitti askerliğiniz?
Siz evlisiniz herhalde129
Son 19 haftamız kaldı Kocacımm
![]()
Biz nisanlıydık gitti uzun dönem yaptı ocak 17 de bitti mayista evlendik simdi askerlik biteli 1 sene olacak nerdeyse
Hic bitmeyecekmiş gibi geliyor insana o günleri yaşarken ama bitiyor tabii sabır taşına dönüyorsun
hoşgeldin canım topiğimizeeebenimde nişanlım askerde son 222 kaldıen nefret ettiğim şey askerdeyken onunla tartışmak
![]()
ne güzel siz bitirip birbirinize kavuşmuşunuz
bende eşimi mayısta gönderdim askere o zaman 1yıllık nişanlıydık.kasım da izne geldiğinde de evlendikama evimize çıkmadık eşyalarımız alınmadı, şuan hala annemin evinde yaşıyorum.
Hosbuldum canim birde burdan takip edeyim dedim :) hayirlisiyla herkes kavusur askerlerine mutlu mutlu ben benimkini almaya gidecegim 5 agustosta insaallahh ve taksinin arkasina teneke baglayacagim otogara kadar :))))hoşgeldin canım topiğimizeee![]()
çok zor gerçekten.evli olduğumuzu daha anlayamadan tekrar döndü birliğineAllah kavustursun sizide evliyken daha zordur ayrı kalmak ama az kaldı hemen geçer inşallah
kız güldürdün beni gece geceHosbuldum canim birde burdan takip edeyim dedim :) hayirlisiyla herkes kavusur askerlerine mutlu mutlu ben benimkini almaya gidecegim 5 agustosta insaallahh ve taksinin arkasina teneke baglayacagim otogara kadar :))))