Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin canımm benimm Rabbim sağsalim gidip gelmesini nasip etsin inşAllah :)kizlar merhaba benim erkek arkadaşimda b grubu gidiyor cuma günü teslim olacak, ben de araniza katildim
hos buldumm :) amiin hepimiz sag salim bir an once kavusalim insallah :)Hoşgeldin canımm benimm Rabbim sağsalim gidip gelmesini nasip etsin inşAllah :)
Allah kavustursun canımhos buldumm :) amiin hepimiz sag salim bir an once kavusalim insallah :)
cok zormuş bu işler birbirimize girdik ben mi alttan alamiyorum o psikolojiyi mi anlamiyorum o mu beni anlamiyo mahvoldum son bir haftadır![]()
amiin cok tesekkur ederim canim hepimizi insallah :)Allah kavustursun canım
güzel geçiyo canım :) az kaldiKizlarrr nasil geciyo gunlerinizzz![]()
aminn canımm. ikinizde hassassınız şuan o yüzden böyle olmuşsunuzdur.,bizde ufacık şeyden tartışıyorduk .ama gittiği günden itibaren insan çok pişman oluyor keşke o günlerin tadını çıkartsaydık diyor :)hos buldumm :) amiin hepimiz sag salim bir an once kavusalim insallah :)
cok zormuş bu işler birbirimize girdik ben mi alttan alamiyorum o psikolojiyi mi anlamiyorum o mu beni anlamiyo mahvoldum son bir haftadır![]()