359.Dönem 95 / 1-2-3-4 asker yarenleri (mayıs 2015)

kız güldürdün beni gece gece :KK70: rabbim hepsinin sağ salim bi an önce gelmesini nasip etsin inşAllah :KK68:En Büyük TÜRKİYE
Kuzum gunaydin ben hep tavuk modda oldugum icin gece yazilari goremiyom fazla. :KK33: Ya davul zurna ya da teneke ikisinden birini sececek benim kocis yapacagim yani. :p Uyyy cok ozledim yaa. Gelsin artik:KK61:. Allahim tum askerleri korusun hepsini sevdiceklerine kavustursun AAAAAAAMIIIIIIINNNNNN :KK60:

Kızlarrr hepinize iyi seneler :KK76: inşallah 2016 uğurlu gelir hepimize askerlerimize kavuşuruz çabucak hayalini kurduğumuz o güzel yuvalarımızı da hayırlısıyla kurmak nasip olur...:KK68::KK68::21::KK37:

a
Kuzum gunaydin ben hep tavuk modda oldugum icin gece yazilari goremiyom fazla. :KK33: Ya davul zurna ya da teneke ikisinden birini sececek benim kocis yapacagim yani. :p Uyyy cok ozledim yaa. Gelsin artik:KK61:. Allahim tum askerleri korusun hepsini sevdiceklerine kavustursun AAAAAAAMIIIIIIINNNNNN :KK60:
aminnnn canım benim tez zamanda inşAllah ..askerin geldikten sonra mutlaka banada haber ver canım çok merak ettim nasıl bi karşılama olucak :KK48:

large.webp
1 Ocak 2016 Cuma

ASKER YARENLERİMİZİN ŞAFAK PANOSU

En Büyük TÜRKİYE _HaRiKa_ : Şafak .. 34 :KK37: :KK74: :KK200:

En Büyük TÜRKİYE miracleDK : Şafak .. 67 :KK37: :KK74: :KK200:

En Büyük TÜRKİYE Peaceaysu : Şafak .. 73 :KK37: :KK74: :KK200:

En Büyük TÜRKİYE axi___ : Şafak .. 88 :KK37: :KK74: :KK200:

En Büyük TÜRKİYE Buse Buse : Şafak .. 120 :KK37::KK74::KK200:

:KK200: En Büyük TÜRKİYE GİMUm : Şafak .. 124 :KK37::KK74::KK200:

En Büyük TÜRKİYE sevda ceylan : Şafak .. 130 :KK37: :KK74: :KK200:

En Büyük TÜRKİYE _Kkbra : Şafak .. 170 :KK37::KK74::KK200:

En Büyük TÜRKİYE etipuffer : Şafak .. 216
:KK37::KK74::KK200:

En Büyük TÜRKİYE elmas gzl : Şafak .. 216 :KK37::KK74::KK200:

En Büyük TÜRKİYEvanilya35 : Şafak .. 217 :KK37: :KK74: :KK200:

En Büyük TÜRKİYE tugce_ody : Şafak .. 306 :KK37: :KK74: :KK200:

En Büyük TÜRKİYE blue_dream : Şafak .. 306 :KK37: :KK74: :KK200:

En Büyük TÜRKİYE tavsannn : Şafak .. 351 :KK37::KK74::KK200:

:KK200: KAVUŞAN YARENLERİMİZ :KK200:

1 = :nazar::KK200: zamansiz En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

2 = :nazar::KK200: julican En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

3 = :nazar::KK200: olive_bluto En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

4 = :nazar::KK200: kekoer En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

5 = :nazar: :KK200: panzehir121 En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

6 = :nazar: :KK200:
thalix En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

7 = :nazar: :KK200: GerekirseYazariz En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

8 = :nazar: :KK200: silemm En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

9 = :nazar: :KK200: esradbk En Büyük TÜRKİYE En Büyük TÜRKİYE

a

aminnnn canım benim tez zamanda inşAllah ..askerin geldikten sonra mutlaka banada haber ver canım çok merak ettim nasıl bi karşılama olucak :KK48:
Etmemm miii kuzumm aslinda izmire kadar getircem onu oyle ama fazla gurultuye gerek yok. :KK47: Benim kocis geldiginde sen kocisinle evinde olacaksin ins kuzum. :nazar:

"●○•°Şafak 33 mersin°•○●"

En Büyük TÜRKİYE

İzin kullanmazsa 290 kullanırsa 307 :( daha çook şafağımız var ama olsun geçecek inşallah.. Siz izinler dahil olarak mı sayıyorsunuz şafakları ben bilemedim de :KK17:

Kizlar usta birligi belli oldu. Komando olmadi cok sukur ama benim icim yinr rahat degil. Erzincan :( var mi sevdicegi orda olan bana guzel seyler soylesin :(

İzin kullanmazsa 290 kullanırsa 307 :KK43: daha çook şafağımız var ama olsun geçecek inşallah.. Siz izinler dahil olarak mı sayıyorsunuz şafakları ben bilemedim de :KK17:
Canim izinler dahil sayiyorum ben cunku hepsini kullanacagiz cunku insallah. 24 gun izin var benim telde program var gittigi tarihi izini.yaziyosun hooop safak onunde :) sabredecegiz bikmak usanmak yok bu safaklar eriyecek kocislere kavuscaaazz :KK74:

Etmemm miii kuzumm aslinda izmire kadar getircem onu oyle ama fazla gurultuye gerek yok. :KK47: Benim kocis geldiginde sen kocisinle evinde olacaksin ins kuzum. :nazar:
inşAllahhh canım artık çok zorlanıyorum ben bildiğin gibi değil :KK43: biz kavuşalım sonra sıra size gelsin hemencecik:KK50:

İzin kullanmazsa 290 kullanırsa 307 :KK43: daha çook şafağımız var ama olsun geçecek inşallah.. Siz izinler dahil olarak mı sayıyorsunuz şafakları ben bilemedim de :KK17:
biz önce normal 365 üzerinden saymaya devam ettik canım.izne gelip gittikten sonra ne kadar iznimiz kaldıysa onları düşüpte saymaya başladık

Kizlar usta birligi belli oldu. Komando olmadi cok sukur ama benim icim yinr rahat degil. Erzincan :KK43: var mi sevdicegi orda olan bana guzel seyler soylesin :KK43:
ohh iyi bari canım sevindim sizin adınıza :KK19:eşimin abisi orda erzincan da yapmış askerliğini canım.gececi ,santralciymiş

Canim izinler dahil sayiyorum ben cunku hepsini kullanacagiz cunku insallah. 24 gun izin var benim telde program var gittigi tarihi izini.yaziyosun hooop safak onunde :) sabredecegiz bikmak usanmak yok bu safaklar eriyecek kocislere kavuscaaazz :KK74:

Tamamdir bende oyle sayayim o zaman belli olmaz çünkü kullanabilir de izinlerini.. ayy inşallah canım yaa kavuştuğum güne bi gelse zaman.. hic ayirmicam yanimdan bir daha :KK74::KK68:

biz önce normal 365 üzerinden saymaya devam ettik canım.izne gelip gittikten sonra ne kadar iznimiz kaldıysa onları düşüpte saymaya başladık

365 ten sayayim o zaman bende izin kullanirsa safak çoğalır iyice bu sefer hic olmaz en guzel dediğin gibi 365'ten saymak. Teşekkür ederim canım :KK33:

inşAllahhh canım artık çok zorlanıyorum ben bildiğin gibi değil :KK43: biz kavuşalım sonra sıra size gelsin hemencecik:KK50:
Kuzum bize zor onlara 2 kat daha zor cunku ustumuzde sorumluluklari da var sahiplenmek istiyorlar ama 4 duvar icindeler Allah kat kat sabir versin tum askerlere. Ins minnos yuvalarimiza da geceriz hayirlisiyla sen istanbulda mi oturcan izmir demi

Back
X