- 26 Aralık 2009
- 599
- 684
- 103
Kuzum gunaydin ben hep tavuk modda oldugum icin gece yazilari goremiyom fazla.kız güldürdün beni gece gecerabbim hepsinin sağ salim bi an önce gelmesini nasip etsin inşAllah
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum gunaydin ben hep tavuk modda oldugum icin gece yazilari goremiyom fazla.kız güldürdün beni gece gecerabbim hepsinin sağ salim bi an önce gelmesini nasip etsin inşAllah
![]()
aminnnn canım benim tez zamanda inşAllah ..askerin geldikten sonra mutlaka banada haber ver canım çok merak ettim nasıl bi karşılama olucakKuzum gunaydin ben hep tavuk modda oldugum icin gece yazilari goremiyom fazla.Ya davul zurna ya da teneke ikisinden birini sececek benim kocis yapacagim yani.
Uyyy cok ozledim yaa. Gelsin artik
. Allahim tum askerleri korusun hepsini sevdiceklerine kavustursun AAAAAAAMIIIIIIINNNNNN
![]()
Etmemm miii kuzumm aslinda izmire kadar getircem onu oyle ama fazla gurultuye gerek yok.a
aminnnn canım benim tez zamanda inşAllah ..askerin geldikten sonra mutlaka banada haber ver canım çok merak ettim nasıl bi karşılama olucak![]()
Canim izinler dahil sayiyorum ben cunku hepsini kullanacagiz cunku insallah. 24 gun izin var benim telde program var gittigi tarihi izini.yaziyosun hooop safak onunde :) sabredecegiz bikmak usanmak yok bu safaklar eriyecek kocislere kavuscaaazzİzin kullanmazsa 290 kullanırsa 307daha çook şafağımız var ama olsun geçecek inşallah.. Siz izinler dahil olarak mı sayıyorsunuz şafakları ben bilemedim de
![]()
inşAllahhh canım artık çok zorlanıyorum ben bildiğin gibi değilEtmemm miii kuzumm aslinda izmire kadar getircem onu oyle ama fazla gurultuye gerek yok.Benim kocis geldiginde sen kocisinle evinde olacaksin ins kuzum.
![]()
biz önce normal 365 üzerinden saymaya devam ettik canım.izne gelip gittikten sonra ne kadar iznimiz kaldıysa onları düşüpte saymaya başladıkİzin kullanmazsa 290 kullanırsa 307daha çook şafağımız var ama olsun geçecek inşallah.. Siz izinler dahil olarak mı sayıyorsunuz şafakları ben bilemedim de
![]()
ohh iyi bari canım sevindim sizin adınızaKizlar usta birligi belli oldu. Komando olmadi cok sukur ama benim icim yinr rahat degil. Erzincanvar mi sevdicegi orda olan bana guzel seyler soylesin
![]()
Canim izinler dahil sayiyorum ben cunku hepsini kullanacagiz cunku insallah. 24 gun izin var benim telde program var gittigi tarihi izini.yaziyosun hooop safak onunde :) sabredecegiz bikmak usanmak yok bu safaklar eriyecek kocislere kavuscaaazz![]()
biz önce normal 365 üzerinden saymaya devam ettik canım.izne gelip gittikten sonra ne kadar iznimiz kaldıysa onları düşüpte saymaya başladık
ne demek canım benim365 ten sayayim o zaman bende izin kullanirsa safak çoğalır iyice bu sefer hic olmaz en guzel dediğin gibi 365'ten saymak. Teşekkür ederim canım![]()
yaa iyi bi yer miymis bari internette hiçbi sey bulamiyorum Erzincan hakkindaaohh iyi bari canım sevindim sizin adınızaeşimin abisi orda erzincan da yapmış askerliğini canım.gececi ,santralciymiş
Kuzum bize zor onlara 2 kat daha zor cunku ustumuzde sorumluluklari da var sahiplenmek istiyorlar ama 4 duvar icindeler Allah kat kat sabir versin tum askerlere. Ins minnos yuvalarimiza da geceriz hayirlisiyla sen istanbulda mi oturcan izmir demiinşAllahhh canım artık çok zorlanıyorum ben bildiğin gibi değilbiz kavuşalım sonra sıra size gelsin hemencecik
![]()