Allah korusun canım ama rüyanda tanıdığın bi kişiyi ölü görürsen eğer , o kişiye ömür verilmiş denir o yüzden üzme sen canınıiki kez rüyamda ölü gördüm onu çok gerçekçiydi.birinde tam tarihi gördüm bu gece yine başka bir tarih gördüm.korkuyorum tunceliye gidecek ya bir şey olursa diye.eylülde 7. yılımıza gireceğiz
canim selam naber. senin safak kac olddu bu arada:)canim üzme kendini böyle yipratirsan kendini onuda etkilersin zaten erkekler gözlerinde büyütüyolar askerligiSayili gün gececek elbet insallah tezkereyi alip sana geldigi günüde göreceksin
iyilik kuzum senden naber moralin nasil?canim selam naber. senin safak kac olddu bu arada:)
fena degl kuzum yaa izne geldi gitti cnm.skkn 4 ay goremicem bnm safak da 139 bi 100lere dusemedm sibr olyorm bitmiyor:)iyilik kuzum senden naber moralin nasil?
4.5 ay kaldi safak 152 olmasi lazim..
senin kac oldu kuzum?
Biter kuzum günler bi sekilde gecer yeterki sagsaglim dönsünler ..fena degl kuzum yaa izne geldi gitti cnm.skkn 4 ay goremicem bnm safak da 139 bi 100lere dusemedm sibr olyorm bitmiyor:)
HAYIRLISIyla INSALLAH kuzum ama genede zaman gecmiyorBiter kuzum günler bi sekilde gecer yeterki sagsaglim dönsünler ..
ALLAH kavistursum canim uzun donemmin seninBenim esim de kastamonuda acemiligini jandarma er olarak yapti, suan hataydaAllah tum mehmetciklerimizi korusun iclerinde de bizim sevgililerimizi,esimizi. Bize zaman cok zor geciyo onlarinkini dusunemiyorum :/
kisa donem canim, sagol Allah sizleri de kavustursun insallah, es beklemek daha zormus iyi tarafindan bakin en azindan ailenizlesiniz :)ALLAH kavistursum canim uzun donemmin senin
kisa donem hemen gecer canim skma sende canini aynen evliyken beklemek dha zor ALLAH sabir versn. bnm uzun donem kasmdan beri bekliyorm:)kisa donem canim, sagol Allah sizleri de kavustursun insallah, es beklemek daha zormus iyi tarafindan bakin en azindan ailenizlesiniz :)
sen de yarilamissin :) Allah nasip ederse hemen hemen ayni zamanda gelecekler o zaman, ben de kasim basi diye hesapladim izin kullanmazsa, tez zamanda kavusalim insallahkisa donem hemen gecer canim skma sende canini aynen evliyken beklemek dha zor ALLAH sabir versn. bnm uzun donem kasmdan beri bekliyorm:)
Allah yardımcımız olsun kuzum bizde nişanlıyız , gelir gelmez evlenicez..sizinki daha zor.yemin töreninde bi sürü evli , daha küçücük bebekleri olan askerler gördük nişanlımla.kendimi onların yerine koydum dayanamadım bi kaç damla aktı gözlerimden..ne kadar var gelmesine canımBenim esim de kastamonuda acemiligini jandarma er olarak yapti, suan hataydaAllah tum mehmetciklerimizi korusun iclerinde de bizim sevgililerimizi,esimizi. Bize zaman cok zor geciyo onlarinkini dusunemiyorum :/
sorma, bi yuva,duzen kurmussun esin askere gidiyor,planlarini ertelemek zorunda kaliyorsun, bebek sahibi olmak gibi :) biz 7 yil sevgiliyken evlendik 1 yil evliyken gitti esim, kosullarimiz bunu gerektirdi yoksa evlenmeden gitse daha iyiydi tabi ki, Allah nasip ederse kasim basi gibi gelecek kisa donem yapacak,siz ne zaman kavusacaksiniz ne kadar kaldi :)Allah yardımcımız olsun kuzum bizde nişanlıyız , gelir gelmez evlenicez..sizinki daha zor.yemin töreninde bi sürü evli , daha küçücük bebekleri olan askerler gördük nişanlımla.kendimi onların yerine koydum dayanamadım bi kaç damla aktı gözlerimden..ne kadar var gelmesine canım
Mayısta gtti canim daha 11 ayımız var bizim :-( bizimde durumlar karışık gitmeden evlenmeyi planladık ama 1 sene daha sabredelim dedik şimdi gelir gelmez hemen olucak Allah ın izniyle..özel olmazsa kuzum peki evinizde misin yoksa kayınvalidenlerle misin?sorma, bi yuva,duzen kurmussun esin askere gidiyor,planlarini ertelemek zorunda kaliyorsun, bebek sahibi olmak gibi :) biz 7 yil sevgiliyken evlendik 1 yil evliyken gitti esim, kosullarimiz bunu gerektirdi yoksa evlenmeden gitse daha iyiydi tabi ki, Allah nasip ederse kasim basi gibi gelecek kisa donem yapacak,siz ne zaman kavusacaksiniz ne kadar kaldi :)
niye ozel olsun canim :) annemlerle memlekete geldim,yanlarinda 2 3 ay durucam sonra evime donucem, kayinvalideler de davet etti ama onlarla rahat olamam,arkamdan soyleniyolardir belki ama insanin kendi ailesi ya da kendi evi gibi olamaz, zaten oglumuz askerde gelinimizi arayalim napiyo biseye ihtiyaci var mi falan da diyen yok o yuzden iyi ki ailemin yanimdayim, kayinvalide yaninda durma kanisi var dimi genelde?Mayısta gtti canim daha 11 ayımız var bizim :-( bizimde durumlar karışık gitmeden evlenmeyi planladık ama 1 sene daha sabredelim dedik şimdi gelir gelmez hemen olucak Allah ın izniyle..özel olmazsa kuzum peki evinizde misin yoksa kayınvalidenlerle misin?
aynen hemen hemen ayni canim ekim sonu gelecek ksmetse bnmki :) zaman gecmiyor ama bi türlüsen de yarilamissin :) Allah nasip ederse hemen hemen ayni zamanda gelecekler o zaman, ben de kasim basi diye hesapladim izin kullanmazsa, tez zamanda kavusalim insallah
insanin bisey yapasi da gelmiyo, biri zamana celme takiyo gibiaynen hemen hemen ayni canim ekim sonu gelecek ksmetse bnmki :) zaman gecmiyor ama bi türlü
sorduğumda çok çekindim yanlış anlaşılır mıyım diye içim rahatladı :) ne güzel evine döndüğünde 1-2 ay kalmış olucak eşinle kavuşmana.tabi canım insanın evi gibisi var mı . ama ayıp etmişler sen onlara oğullarının emanetisin en azından bi telefon etsinler bi ihtiyacın var mı diye..herkes değil ama bazıları kayınvalidesinin yanında kalıyor ya canım ondan öyle dedim.niye ozel olsun canim :) annemlerle memlekete geldim,yanlarinda 2 3 ay durucam sonra evime donucem, kayinvalideler de davet etti ama onlarla rahat olamam,arkamdan soyleniyolardir belki ama insanin kendi ailesi ya da kendi evi gibi olamaz, zaten oglumuz askerde gelinimizi arayalim napiyo biseye ihtiyaci var mi falan da diyen yok o yuzden iyi ki ailemin yanimdayim, kayinvalide yaninda durma kanisi var dimi genelde?
kuzumm naberrAllah yardımcımız olsun kuzum bizde nişanlıyız , gelir gelmez evlenicez..sizinki daha zor.yemin töreninde bi sürü evli , daha küçücük bebekleri olan askerler gördük nişanlımla.kendimi onların yerine koydum dayanamadım bi kaç damla aktı gözlerimden..ne kadar var gelmesine canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?