- 10 Kasım 2014
- 10.121
- 7.660
- 168
sakaf dusmece balim ne olsun hephep ayni:)İyiyim canım sen nasılsın ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sakaf dusmece balim ne olsun hephep ayni:)İyiyim canım sen nasılsın ?
Valla bende aynı kuzum :)sakaf dusmece balim ne olsun hephep ayni:)
Cok üstüne gitme canim kendiliginden sana dönüs yapcaktir o kendine gelince..3 gün önce kavga ettik.benimle konuşmuyor.bugün cevap verdi sadece psikolojim bozuk bana bulaşma dediçok üzülüyorum nasıl gönlünü alcam?
mektup ile beraber benden birşeyler göndersem olur mu sizce
Askerlik psikolojisinin altina siginiyor erkekler, sonucta biz de onlari bekliyoruz ozlem cekiyoruz bizim de cok fazla psikolojimiz yerinde olmuyor, cok fazla gonul alma cabasina girerseniz askerlik donemini zindan eder size surekli boyle tavir sergileyerek, bence olumlu sefkatli olun uzerine gitmeyin moral bozmayin ama tek tarafli da olmamali bu,hediye alacaksaniz bu bana bulasma dedigi icin degil istediginiz icin olmali3 gün önce kavga ettik.benimle konuşmuyor.bugün cevap verdi sadece psikolojim bozuk bana bulaşma dediçok üzülüyorum nasıl gönlünü alcam?
mektup ile beraber benden birşeyler göndersem olur mu sizce
kuzumm naslsnValla bende aynı kuzum :)
iyiyim balım mehtap sayıyoruz artık :) 10 temmuzda geliyor askerimkuzumm naslsn
valla canim bnte safak sayyorm izni btti artk gelmicek dha az kalms askernin gelnesine özlem gider diya doya:)iyiyim balım mehtap sayıyoruz artık :) 10 temmuzda geliyor askerimsiz napıyorsunuz canım
Olsun kuzum son artık bu bak bidahakinde tamamen gelicek yanına..hep böyle olsa keşke balım dimi ayda bi kere görebilsekvalla canim bnte safak sayyorm izni btti artk gelmicek dha az kalms askernin gelnesine özlem gider diya doya:)
yok artk kuzum bi anne neden istesn kizindan kurtulmak belki sna oyle gelyordur okamazmi balimOlsun kuzum son artık bu bak bidahakinde tamamen gelicek yanına..hep böyle olsa keşke balım dimi ayda bi kere görebilsekevlilik planlarımızı yapıcaz bu sefer bitanem..bide bizim durumlar karışık annem benle hep kavga ediyor beni istemiyor bildiğin , evden bi an önce gitmem için elinden geleni yapıyor o yüzden nişanlım geldiğinde ben büyük ihtimal bu evden gidicem artık .en iyisi bu olucak herkes icin
Yok kuzum gerçekten öyle ilk başta hiçbirimiz öyle düşünmüyorduk ama artık öyle olduğunu biliyorum Kayınvalidem de konduramıyordu ,o da anladı.bidaha bişey olursa sen merak etme biz seni yanımıza alırız diyorlar, nişanlım da bu evde durmamı istemiyor .bende yoruldum artık ne yapıcağımı bilmiyorumyok artk kuzum bi anne neden istesn kizindan kurtulmak belki sna oyle gelyordur okamazmi balim
Kıyamam ya kuzum skma canini blki ins yanlyrsundurYok kuzum gerçekten öyle ilk başta hiçbirimiz öyle düşünmüyorduk ama artık öyle olduğunu biliyorum Kayınvalidem de konduramıyordu ,o da anladı.bidaha bişey olursa sen merak etme biz seni yanımıza alırız diyorlar, nişanlım da bu evde durmamı istemiyor .bende yoruldum artık ne yapıcağımı bilmiyorum
Yok kuzucum Allah kimseye yaşatmasın ama yaşayan biliyor 2 buçuk senedir her ay bu sefer ne yapıcak acaba diye geçiyor günler .tam son yaptığını unutalım diyoruz hoop yeni ve daha kötü bişey yapıyor.artık ben muhatap olmuyorum , bişey mi yaptı yine hemen nişanlım muhatap oluyor.Bende insanım ve bir sabır taşım var.onuda doldurdu ve son bi damla kaldı.Kıyamam ya kuzum skma canini blki ins yanlyrsundur
anladim.kuzum sende haklsn valla ne diyim Allah kimsenin basina vermesin dedgin gbi takma bsver evlenene kadr kuzumYok kuzucum Allah kimseye yaşatmasın ama yaşayan biliyor 2 buçuk senedir her ay bu sefer ne yapıcak acaba diye geçiyor günler .tam son yaptığını unutalım diyoruz hoop yeni ve daha kötü bişey yapıyor.artık ben muhatap olmuyorum , bişey mi yaptı yine hemen nişanlım muhatap oluyor.Bende insanım ve bir sabır taşım var.onuda doldurdu ve son bi damla kaldı.
iyiyim balım mehtap sayıyoruz artık :) 10 temmuzda geliyor askerimsiz napıyorsunuz canım
valla canim bnte safak sayyorm izni btti artk gelmicek dha az kalms askernin gelnesine özlem gider diya doya:)
nişanlım geldikten sonra belli olucak bakalım kuzum , annemle konuşmaya gelicek..ya 11 ay daha burdayım ya da ipler kopucak..anladim.kuzum sende haklsn valla ne diyim Allah kimsenin basina vermesin dedgin gbi takma bsver evlenene kadr kuzum
aminnnnnKizlar Nasilsiniz??? Moralleriniz nasil?
Allah tüm sevenleri en kisa zamanda kavustursun özelliklede bekleyenleri :)
Sevindim senin adina canim Allah mutlulugunuzu daim etsin sagsaglim askerine kavusursun ins.Bitti artik bak :)aminnnnniyiyiz canım sen nasılsın?ben heyecanlıyım kuzum 14 gün sonra dağıtıma gelicek askerim
![]()
aminn canım geldiğinde 2 aylık asker olucak şaka gibi geliyor :) bir ayınız kalmış sizinde plakalara düşmenizeSevindim senin adina canim Allah mutlulugunuzu daim etsin sagsaglim askerine kavusursun ins.Bitti artik bak :)
bende $afak 130 bir yandan onu bekliyorum özlüyorum bi yandanda üniye yeniden basliycam tercih dönemini bekliyorum cifteli durumlar var :)
Canim kamu yönetimini bitirdim 3 yil oldu bölümü sevmeme degilde issizim (ya$ 28 bu arada) ve is bulma inancim kalmadi (kalici bir is en azindan memurluk gibi ülkenin hali ortada ) ailevi olarakta karisik durumlarim var ekonomik olarak para kazanmam sart, bu bakimdan saglik alanindan bir bölüm okumak istiyorum zaten sevgilimlede ayni sehirde degiliz bu sekilde ayni sehirde de olucaz planlarim onla tanismadan öncede vardi hayat iste onla karsilastirdi..Sonu da mutlu olur insaminn canım geldiğinde 2 aylık asker olucak şaka gibi geliyor :) bir ayınız kalmış sizinde plakalara düşmenizeneden bidaha üni.ye başlıcaksın kuzum bölümünü mü sevmiyorsun ?