• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

359.Dönem 95 / 1-2-3-4 asker yarenleri (mayıs 2015)

hayırlısıyla teskereyide alır gelirler inşallah.içimde bir korku var nedense[/QUOTüzme kendini endiselerin bize faydasi yok insallah tez zamanda tezkerelerini alip gelecekler herseyin hayirlisi..Beklemek zor ama beklerkende icimizi karartmamaliyiz olumlu düsünmeliyiz

Usta birligi mız açıklandı :KK61: bayramdan sonra Ağrı doğubeyazıt a gidicek herseyim :mad:

Hem doğuya çıktığı için hemde öğrendiğimizden beri bana hiç destek olmadığı için kuzum:cry:
kuzum dua et her zaman hayrlisyla bsey olmaz ya bu durumda senin destek vermen lazim canim ama smdi kimblr pskljisi nasldr

Hem doğuya çıktığı için hemde öğrendiğimizden beri bana hiç destek olmadığı için kuzum:cry:
canim üzme kendini böyle yipratirsan kendini onuda etkilersin zaten erkekler gözlerinde büyütüyolar askerligi :( Sayili gün gececek elbet insallah tezkereyi alip sana geldigi günüde göreceksin

Noldu kuzum Hayır olsun
iki kez rüyamda ölü gördüm onu çok gerçekçiydi.birinde tam tarihi gördüm bu gece yine başka bir tarih gördüm.korkuyorum tunceliye gidecek ya bir şey olursa diye.eylülde 7. yılımıza gireceğiz

canim üzme kendini böyle yipratirsan kendini onuda etkilersin zaten erkekler gözlerinde büyütüyolar askerligi :KK43: Sayili gün gececek elbet insallah tezkereyi alip sana geldigi günüde göreceksin
Evet canım dogu olduğu için benimki de çok büyüttü gözünde ama şuan iyi aramız Allah a şükür..nasıl geçicek bilmiyorum kuzum 11 ay deyince geçiyormuş gibi geliyor ama daha 300 lerdeyiz :KK51:

Back
X