Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hosbuldukhos geldin canim aramza uzun dönem mi kisa donemmi sizin
iyi bakalim ALLAH kavustursun arkadasim.Hosbuldukkısa dönem bizimkisi arkadaşım .
AMIN canim INSALLAH ben alisknm zaten kasimdan beri burdayim cogu gitti azi kaldi binlerce sukur RABBIMeAmincumlemizin, sevdiklerini sevdiceklerine tez vakitte kavuştursun Allahım .
hayırlısıyla teskereyide alır gelirler inşallah.içimde bir korku var nedense[/QUOTüzme kendini endiselerin bize faydasi yok insallah tez zamanda tezkerelerini alip gelecekler herseyin hayirlisi..Beklemek zor ama beklerkende icimizi karartmamaliyiz olumlu düsünmeliyiz
hadi bakim alt.devreleriniz geldimmi.de.tamamdir:)Günaydin kizlar bugun yemin töreni var acemilik bitti :)
Noldu kuzum Hayır olsunhayırlısıyla teskereyide alır gelirler inşallah.içimde bir korku var nedense
ALLAH tez zamanda kavustursun kuzumUsta birligi mız açıklandıbayramdan sonra Ağrı doğubeyazıt a gidicek herseyim
![]()
Amin kuzumALLAH tez zamanda kavustursun kuzum
niye tatlm ya hayrdrAmin kuzumama canım çook yanıyor
Hem doğuya çıktığı için hemde öğrendiğimizden beri bana hiç destek olmadığı için kuzumniye tatlm ya hayrdr
kuzum dua et her zaman hayrlisyla bsey olmaz ya bu durumda senin destek vermen lazim canim ama smdi kimblr pskljisi nasldrHem doğuya çıktığı için hemde öğrendiğimizden beri bana hiç destek olmadığı için kuzum![]()
canim üzme kendini böyle yipratirsan kendini onuda etkilersin zaten erkekler gözlerinde büyütüyolar askerligiHem doğuya çıktığı için hemde öğrendiğimizden beri bana hiç destek olmadığı için kuzum![]()
iki kez rüyamda ölü gördüm onu çok gerçekçiydi.birinde tam tarihi gördüm bu gece yine başka bir tarih gördüm.korkuyorum tunceliye gidecek ya bir şey olursa diye.eylülde 7. yılımıza gireceğizNoldu kuzum Hayır olsun
Evet canım dogu olduğu için benimki de çok büyüttü gözünde ama şuan iyi aramız Allah a şükür..nasıl geçicek bilmiyorum kuzum 11 ay deyince geçiyormuş gibi geliyor ama daha 300 lerdeyizcanim üzme kendini böyle yipratirsan kendini onuda etkilersin zaten erkekler gözlerinde büyütüyolar askerligiSayili gün gececek elbet insallah tezkereyi alip sana geldigi günüde göreceksin