- 6 Ekim 2011
- 343
- 410
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Attı şafağımız 198 olduk askerimm.. yüzlere düştük bizde ve kardeşime kavuştuğum gibi sana da kavuşacağım gün gelecek.. ♡♡
sürekli devriye gezdiği için normal aslında kuzum ama sen bulunduğu yerin telefonunu bulup ara konuştursunlar seni.sesini duy en azındanya kizlar iyi dusuneyim diyorum ama sevgilim 6 gundur aramiyor yaninda telefonunu da getirmisti semdinlide suan cok merak ediyorum normal mi sizce bu? surekli son dakika haberlerine bakiyorum kafayi yicem sonunda.. allahim sen koru
sürekli devriye gezdiği için normal aslında kuzum ama sen bulunduğu yerin telefonunu bulup ara konuştursunlar seni.sesini duy en azından
vallahi canım ben bildiklerimi , yaşadıklarımızı özelden anlatıyım sana.tam olarak nerede olduğunu yani hangi karakolda semtte olduğunu bilmiyorum. bilsem netten araştırıcam bakıcam ama gideli 12 gün oldu ama direkt şemdinliye geçemedi yüksekovada kalmak zorunda kaldılar birkaç gün. sonrasında sadece bi akşam şemdinliye getirildiklerini, sabah oraları gezdirdiklerini ne yaptıklarını ve nasıl olduğunu anlatan bir mesaj yazmıştı. o günden sonra daha da ne aradı ne mesaj attı. burada bi konu açmıştım bazı kızlar usta askerleri operasyonlara göndermiyolar, genelde karakolda duruyolar özellikle ilk ay dışarı fazla çıkmıyolar alışma süreci için falan demişlerdi. öyle mi sahiden?
canım yaa kendini şartlama kötü şeylere iyi şeyler düşünmeye çalış. Allah korusun hepsini kuzum. oraları biraz sıkı tutuluyor ya ondan zamanı olmamıştır ve eğitim falan yapıyorlarsa zamanı olmamıştır canım yaa sıkma sen canınıya kizlar iyi dusuneyim diyorum ama sevgilim 6 gundur aramiyor yaninda telefonunu da getirmisti semdinlide suan cok merak ediyorum normal mi sizce bu? surekli son dakika haberlerine bakiyorum kafayi yicem sonunda.. allahim sen koru
hadi hayırlı olsun kuzumm bitecek bu günler az kaldıı Allahım geçen zamanı hissettirmesin bizlere hemencik kavuşalımmm yaaa benimkide yarın gelecek inşşş hayırlısıyla
![]()
tam olarak nerede olduğunu yani hangi karakolda semtte olduğunu bilmiyorum. bilsem netten araştırıcam bakıcam ama gideli 12 gün oldu ama direkt şemdinliye geçemedi yüksekovada kalmak zorunda kaldılar birkaç gün. sonrasında sadece bi akşam şemdinliye getirildiklerini, sabah oraları gezdirdiklerini ne yaptıklarını ve nasıl olduğunu anlatan bir mesaj yazmıştı. o günden sonra daha da ne aradı ne mesaj attı. burada bi konu açmıştım bazı kızlar usta askerleri operasyonlara göndermiyolar, genelde karakolda duruyolar özellikle ilk ay dışarı fazla çıkmıyolar alışma süreci için falan demişlerdi. öyle mi sahiden?
tabikiii canım benim hoşgeldin aramızaArkadaşlar merhaba :) öncelikle hepimizi sağ salim sevdiklerimize kavuştursun allahım inşallah hepimiz ortak noktası askerlerimiz asker yareni olmamızSitede bakındım ama 96/1 için konu açılmamış sanırım yoksa ben mi bulamadım eğer açılmadıysa aranıza katılabilir miyim uzun zamandır forumda değildim dolanıyodum sadece ama bu içtenliğiniz birbirinize desteğiniz benimde zamanı geçirmeme yardımcı olur belki :)