Aminnnnnnkızlaaaaaar yenı safak sayan guzeller :)) benmkı aralıkta gtmstı carsamba gunu bıtıyor kısmetse darısı sıze olsun
Bugün konustuk cok sükür
Nasilsiniz kizlar
Cok tesekkür ederim icim rahat etti gercektenMerhaba Thalix :) Konuşabilmişsiniz :) gerçekten sevindim adına .. iyi haberler alırsın her zaman inşallah :) Amin
saril doya doya kuzum benim sizde hasret gidern doya doyaAyy valla onu görür görmez koşturup sarılcam boynuna sımsıkı .çook özledim kuzum bendoya doya her anınızın tadını yaşayın canım bol bol giderin hasretinizi
cnm pek tanisamadk ben damla hosgeldn senin safak kacCok tesekkür ederim icim rahat etti gercekten
Bu günlerde gececek sabir ve sukunet herseyin ilaci..Insallah hepimiz iyi haberler aliriz canim
Hosbulduk canim bende tugce memnun oldumcnm pek tanisamadk ben damla hosgeldn senin safak kac
bende memnun oldum tatlm 20.gunu oldu yani safak tam kac olmus olyor:) benim safak atarsa 152 tatlm kirklarelinde suan izne geldiHosbulduk canim bende tugce memnun oldumBugün 20. günü oldu acemilikte kastamonuda halen .Nerede seninki? safak kac :)
kuzum naber
İyiyim canım sen nasılsınkuzum naber
iyi cok sukur tatlimİyiyim canım sen nasılsın
Cok iyi canim galiba kavustunuz :) kisa dönem seninkide anlasilan ins cabuk gecer .Bizde beraber burda gecirecegiz günleribende memnun oldum tatlm 20.gunu oldu yani safak tam kac olmus olyor:) benim safak atarsa 152 tatlm kirklarelinde suan izne geldi
izinde kuzum smdi ama kisa donem degildi bnm uzun donem kasimdan beri burdayim ben:)Cok iyi canim galiba kavustunuz :) kisa dönem seninkide anlasilan ins cabuk gecer .Bizde beraber burda gecirecegiz günleri
Gitti mi askerin kuzumiyi cok sukur tatlim
Allah kavuştursun canım Su gibi geçsin zamanınızbenim yârimde kastamonuda acemi birliğinde kısa dönem jandarma er.usta birliği tunceli çıktı.inşallah rahat olur orası sağ salim gelir.
şafak 149
inşallah.seçim sonrasında tuncelide olacak o yüzden içim rahat değil.allah yardımcımız olsunAllah kavuştursun canım Su gibi geçsin zamanınız
yok daha burda kuzum:)Gitti mi askerin kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?