Canım siz nasıl dayanıyorsunuz birbirinizden haber almadanBenimkide 13 mayista teslim oldu kisa dönem yapicak.Bugün 16. gün
Canim ben komutanligi aradim onun cep telefonu yokkien son 19 mayista aramisti beni bidahada aramadi cok merak ediyorum onu.Havalar cok mu kötülesmis bu aralar
Kuzum napyrsun geldi mi askerinvar telefon ama belirli saatlerdce cnm ve akilli tel olmamak sartiyla :) amasknti etme tel geciryorlar rahatlikla hemde akilli telfn farketmiyor uzun donemmi beklcn kisa mi
geldi co sukur kuzum :).sn napyosn naslsnKuzum napyrsun geldi mi askerin
O askere gitmeden önce ayrilmak istedi ayrildik 10 gün kadar konusmadigimiz zaman oldu askere gitmeden önce ama kendisi sucluydu ayrilik durumunda simdi burda nedenlerini detayli anlatmak istemiyorum ..Canım siz nasıl dayanıyorsunuz birbirinizden haber almadanvalla üzüldüm gercekten ..biz nişanlıma askercell aldık öyle teslim ettik. hergün mesajlaşıp, haftaici 6 dan sonra haftasonlarıda istedigimiz saat konuşuyoruz..yemin töreninde sizde alın bence
uzun canımvar telefon ama belirli saatlerdce cnm ve akilli tel olmamak sartiyla :) amasknti etme tel geciryorlar rahatlikla hemde akilli telfn farketmiyor uzun donemmi beklcn kisa mi
hadi gözün aydın canımgeldi co sukur kuzum :).sn napyosn naslsn
inşAllah arar canım en yakın zamanda..seni üzmüş gibi olmayayım kuzum ama komutanlıktanda pek yardımcı olmuyorlar . bizde ilk gün teslim ettik dönerken aradık , mesaj attık ama ulaşamadık nişanlıma.meğerse kayıt işlemleri çok uzun sürmüş o yüzden bakamamış telefona..bizde komutanlığı aradık ulaşamıyoruz yardımcı olabilir misiniz diye tamam ben anons ettiricem o size döner dedi..daha sonra nişanlıma anlattık olayı" yoo kimse çağırmadı beni" dedi..o yüzden ben onlara çok güvenmiyorum canımO askere gitmeden önce ayrilmak istedi ayrildik 10 gün kadar konusmadigimiz zaman oldu askere gitmeden önce ama kendisi sucluydu ayrilik durumunda simdi burda nedenlerini detayli anlatmak istemiyorum ..
Askere gidince haliyle aramasinida pek beklemiyordum ayrildigimiz icin yinede aradi.. Askercell yok onda cep tel almamis.Bende konusalim vs diyecek durumda degildim henüz tam barismadik aramiz kötü olmasada. Bu yüzden komutanligi arayarak ulasmaya calisiyorum 1 haftadir basarili olamadim.
ilknzamanlar.zor.gelir canim sonra alisirsnz bn ilk zamanlar gece uyanyrdm uzuntuden zaman gecince ister istemez.alsyor.insanuzun canım
ilk zamanları atlatsak bi
sagol kuzum senin adinada cok sevndm sonunda.gorebilecen doya doya hasret.giderin:)hadi gözün aydın canımdarısı benim başıma kuzum bizimde 1 buçuk haftamız kalmıışş çok mutluyum yaa bizde kavuşalım artık
zordur canimOff cok zormus böyle haber bile alamadan beklemek..
Ayy valla onu görür görmez koşturup sarılcam boynuna sımsıkı .çook özledim kuzum bensagol kuzum senin adinada cok sevndm sonunda.gorebilecen doya doya hasret.giderin:)
Sen bol bol dua et canım ..oraya gidince daha bi hassaslaşıyorlar.ümidini kesme sen 1 kere aramış ya merak etme bidaha ararOff cok zormus böyle haber bile alamadan beklemek..
Merhaba canım sende mi askerini yeni gönderdin :)Bugün konustuk cok sükür
Nasilsiniz kizlar
13 mayista gitti canim yeni sayilirMerhaba canım sende mi askerini yeni gönderdin :)
Yeni gitmiş , Allah yardımcın olsun canıım . İstanbulda yapıyor , şafağımız 229 şükür.13 mayista gitti canim yeni sayilir
seninki nerede safak kac
Saol canim seninde allah yardimcin olsun beklemek zormusYeni gitmiş , Allah yardımcın olsun canıım . İstanbulda yapıyor , şafağımız 229 şükür.
Zor olmaz mı kuzucum çok zor ama inan Rabbim sabrını veriyor. İlk zamanlar çok geçiçektir 300ler bittikten sonra alışıyorsun. Bitmeyen gün ,doğmayan güneş yok kuzucum içini ferah tut. Araması elbette ki zor olacaktır çok sıra oluyor. Benim sevdiceğim bazen sırf arayabilmek için sabahın en erken saatlerınde herkesten önce kalkıyordu. Ama ustaya geçince rahatlayacaktır bir kaç hafta içinde zaten az da kalmış sanırım usta birliğine geçmesine :) Rabbim sağ salim,tez zamanda hepimizi kavuştursun inşallah :))Saol canim seninde allah yardimcin olsun beklemek zormus
Sürekli merak ediyorum.Kastamonuda benimkide..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?