- 10 Kasım 2014
- 10.121
- 7.660
- 168
ALLAH kavustursun canim sanslsn kisa donem oldgu icn:)benim yârimde kastamonuda acemi birliğinde kısa dönem jandarma er.usta birliği tunceli çıktı.inşallah rahat olur orası sağ salim gelir.
şafak 149
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ALLAH kavustursun canim sanslsn kisa donem oldgu icn:)benim yârimde kastamonuda acemi birliğinde kısa dönem jandarma er.usta birliği tunceli çıktı.inşallah rahat olur orası sağ salim gelir.
şafak 149
gecerrr bak omrumuzden kac sene gectu buda gecer ALLAHin iznyleevet allaha şükür.bir sağ salim gelse yanıma başka bir şey istemiyorum
safak kac senin canim merk ettm aynimi benle diye :)inşallah canım benim
Hosgeldin canim benimkide kastamonuda kimbilir belki ayni kogustadirlar :)inşallah canım benim
hoşbulduk.belki de evet aynı koğuştadırlar.usta birliği nereye çıktı sizinHosgeldin canim benimkide kastamonuda kimbilir belki ayni kogustadirlar :)
kirklareline cikti canimhoşbulduk.belki de evet aynı koğuştadırlar.usta birliği nereye çıktı sizin
sizin iyi yere çıkmış Allah kavuştursunkirklareline cikti canim
sizin iyi yere çıkmış Allah kavuştursun
Kekoer arkadaşımız sizin usta birliği nereye çıktı acaba :/
Bizim Şırnak 23.Jandarma Tümen Komt..
Saol canim allah sevdigi askerini bekleyen burdaki herkesi kavustursun sagsaglimsizin iyi yere çıkmış Allah kavuştursun
benmkide kirklarelinde:)kirklareline cikti canim
Haftaya sali orda olucak benimki denk gelirler mi acababenmkide kirklarelinde:)
gelirleer belkide kuzum :)Haftaya sali orda olucak benimki denk gelirler mi acaba
hos geldin canim aramza uzun dönem mi kisa donemmi sizinKekoer arkadaşımız sizin usta birliği nereye çıktı acaba :/
Bizim Şırnak 23.Jandarma Tümen Komt..
canım sizin safak kactan dusyor kisa donemler kac oldu sizin suanHaftaya sali orda olucak benimki denk gelirler mi acaba
canım sizin safak kactan dusyor kisa donemler kac oldu sizin suan
anladim canim az kalms desene kaa ne kaldi:) bnmkde ekim sonunda gelecek ksmetseCanim hesaplama sekline bakmistim ben katildigi tarih 13 mayis ama sevk edilen tarih 2 gün öncesi oluyomus ve askerlige dahilmis
Bugünde 29. günü oluyor eger o 2 günde dahil ise bide izin kullanma durumu olunca degisiyor o yüzden sormadim ama kasim ortasinda gelmesi lazim 15 kasim gibi hesaplmalar bu sekilde ..