359.Dönem 95 / 1-2-3-4 asker yarenleri (mayıs 2015)

Mayısta gitti Allah ın izniyle seneye mayısta gelicek balım..senin şafağı görünce benimki umutsuz vaka gibi
kuzum bn il geldgmde ne safaklar gordum canm skldi imrendim suan bak ben yasiyorum sabir balim zaman gecyor hemen cok sukur:)

canim safak kac :)
Benimkide kastamonuda ama 1. bölükteymis kogusunu bilmiyorum seninki nerde acaba :)
Dün aradim ama ulasamadim yüzüme kapadi operatörler (aramizda pek iyi degil halen barismadik ama istiyorum)

13 mayıs ta gitti , 16 .günü bugün , kısa dönem yapacak , kasım da Allah ın izni ile burada. 8.Bölükte ,8.koğuşta benim Nişanlım . Akşamşları orada epey yağış oluyormuş belki o yüzden hat çekmemiştir, yada açamamıştır telefonunu, belkide şarjı bitmiştir. Ne kadar merak etme demek istesemde biliyorum merak edersin, ama iyi olumu düşün , kırgınlıklar olabilir ,yine de alttan al ,sabret

Benimkide 13 mayista teslim oldu kisa dönem yapicak.Bugün 16. gün
Canim ben komutanligi aradim onun cep telefonu yokki en son 19 mayista aramisti beni bidahada aramadi cok merak ediyorum onu.Havalar cok mu kötülesmis bu aralar

Benimkide 13 mayista teslim oldu kisa dönem yapicak.Bugün 16. gün
Canim ben komutanligi aradim onun cep telefonu yokki en son 19 mayista aramisti beni bidahada aramadi cok merak ediyorum onu.Havalar cok mu kötülesmis bu aralar

Ankesörlü telefonlarda çok fazla sıra olduğu için arayamıyordur. Şimdi durumunuzu bilmediğim için fazla yorum yapmak istemiyorum ama yinede telaş etme . Hava konusuna gelince akşam üstleri yağış oluyormuş sadece ,kötü denilemez o kadar. Yemin Töreni için eğitim alıyorlar bildiğin gibi .Yorgundur fırsat bulamıyordur. Eger gerçekten seviyorsa ayrılmamışşa seninle o arar zaten seni bir şekilde .

askere telefon diyorlardı aslı var mı onun? serbest mi yani

benm şafak sayacım 2015 ağustostan sonra başlıyor

telefonla aradigimda karsima cikan kisi onu bulacagini söyledi ama bulmadan kapatti yüzüme :) yanlis anlasilma olmus sanirim o teli yüzüme kapadi gibi öyle bi durum olmadi
insallah arar merak ediyorum saol canim cevaplar verdigin icin

Şimdi Askercell çıktıktan sonra bazı komutanlıklar serbest bıraktı .Şu şekilde oluyor. Telefon özelliksiz ilk çıkan telefonlardan olacak kamerasız olanlardan.Sonra askercell hat alıyorsun o hatta zaten 5 ane telefon tanımlama imkanın oluyor . o numaralar harici numaralar tarafından aranmıyorsun ve arayamıyorsun . Ve hafta içi 18:00-08:00 arası açık.hafta sonu ful açık oluyor hat.İzin Verilen Komutanlıklarda kullanılabiliyor böylelikle.Artı komutanlar *199# idi sanırım bunun gibi kod ile telefonları kontrol ediyorlar.Yani riske girip başka hat kullanımı yapamıyor.

Allah tüm bekleyenlere Sabır askerlerimizede Sabır sağlık versin Canım :)
İnşallah arar da seninde yüreğine su serpilir. Yada sen dene şansını .sabah öğle aksam içtimaları oluyor ya o yüzden o saatlere denk getirme . Gün içinde de eğitim zaten . Eğer istersen aksam 6 gibi ara o sıralar yemek saatleri belki yemekhaneden seslenirler , hemen ulaşılır.

buna da şükür diyelim o zaman

ama riske alıp kaçak telefon sokan oluyordu dimi

var telefon ama belirli saatlerdce cnm ve akilli tel olmamak sartiyla :) amasknti etme tel geciryorlar rahatlikla hemde akilli telfn farketmiyor uzun donemmi beklcn kisa mi