• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

359.Dönem 95 / 1-2-3-4 asker yarenleri (mayıs 2015)

large.webp

26 Şubat 2016 Cuma

ASKER YARENLERİMİZİN ŞAFAK PANOSU

En Büyük TÜRKİYE miracleDK miracleDK : Şafak .. 11 :KK37: :KK74: :KK200:

En Büyük TÜRKİYE A axi___ : Şafak .. 32 :KK37: :KK74: :KK200:

En Büyük TÜRKİYE Buse Buse Buse Buse : Şafak .. 64 En Büyük TÜRKİYE 95 / 2 :KK37::KK74::KK200:

:KK200: En Büyük TÜRKİYE GiMUm GiMUm : Şafak .. 68 En Büyük TÜRKİYE 95 / 2 :KK37::KK74::KK200:

En Büyük TÜRKİYE @sevda ceylan : Şafak .. 74 :KK37: :KK74: :KK200:

En Büyük TÜRKİYE Eda_16 Eda_16 : Şafak .. 75 :KK37: :KK74: :KK200:

En Büyük TÜRKİYE _Kkbra _Kkbra : Şafak .. 112 En Büyük TÜRKİYE 95 /2 :KK37::KK74::KK200:

En Büyük TÜRKİYE E elmas gzl : Şafak .. 156 :KK37::KK74::KK200:

En Büyük TÜRKİYE vanilya35 vanilya35 : Şafak .. 157 En Büyük TÜRKİYE 95 / 3 :KK37: :KK74: :KK200:

En Büyük TÜRKİYE @etipuffer : Şafak .. 162 En Büyük TÜRKİYE 95 / 3
:KK37::KK74::KK200:

En Büyük TÜRKİYE N niidos : Şafak .. 240 En Büyük TÜRKİYE 95 / 4 :KK37: :KK74: :KK200:

En Büyük TÜRKİYE T tugce_ody : Şafak .. 250
En Büyük TÜRKİYE 95 /4 :KK37: :KK74: :KK200:

En Büyük TÜRKİYE blue_dream blue_dream : Şafak .. 251 En Büyük TÜRKİYE 95 /4 :KK37: :KK74: :KK200:

En Büyük TÜRKİYE tavsannn tavsannn : Şafak .. 295 En Büyük TÜRKİYE 95 / 4 :KK37::KK74::KK200:

En Büyük TÜRKİYE @omzunbenimyuvam : Şafak .. 339 En Büyük TÜRKİYE 95 / 4 :KK37: :KK74: :KK200:

:KK200: KAVUŞAN YARENLERİMİZ :KK200:

1 = :nazar::KK200: zamansiz En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

2 = :nazar::KK200: julican En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

3 = :nazar::KK200: olive_bluto En Büyük TÜRKİYE 95 / 2 En Büyük TÜRKİYE

4 = :nazar::KK200: kekoer En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

5 = :nazar: :KK200: panzehir121 En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

6 = :nazar: :KK200:
thalix En Büyük TÜRKİYE 95 / 2 En Büyük TÜRKİYE

7 = :nazar: :KK200: GerekirseYazariz En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

8 = :nazar: :KK200: silemm En Büyük TÜRKİYE 95 / 1En Büyük TÜRKİYE

9 = :nazar: :KK200: esradbk En Büyük TÜRKİYE En Büyük TÜRKİYE

10 = :nazar: :KK200: _HaRika_ En Büyük TÜRKİYE 95 / 1 En Büyük TÜRKİYE

11 = :nazar: :KK200: Peaceaysu En Büyük TÜRKİYE 95 / 1 En Büyük TÜRKİYE

anammm kııızzz 88lerdeydi geldiğim 14 haftamız diyordunnnn :KK70: bak nasılda azaldııı <3
yılbaşı geçsin sanki daha iyi olucak, sevgililer gününü de atlatırsak sanki az kaldığını daha da hissedicez , şuydu buydu derken mart a geldik ve bende bugün şoktayım 68 olmuşuz ve en inanamadığım son 10 HAFTAMIZ :KK57: :nazar:
sanki şaka gibi Allahım şu son günlerimizide su gibi geçirsin de kavuşalım artık kocacığımla :KK68::KK61:şükürler olsun rabbime
sizinkilerde hemencecik bitiversin inşAllah balımm En Büyük TÜRKİYE:KK19:

canım nasıl geçti doktor kontrolün ne dedi doktor ?
bayağı iyi görünüyor eğer verdiğim kremleride kullanırsan hiç bişey kalmıcak inşAllah dedi canım..peki kızarıklık gibi bişey kalır mı dedim , bi bakarsın 1 ay sonra hala iz vardır ama bi bakarsın 3 ay sonra hiç bişey kalmamıştır dedi.kuzum nasıl rahatladım anlatamam ..rabbim düşmanıma bile yaşatmasın çok zormuş

68 :KK200:En Büyük TÜRKİYE:KK36:
:nazar::KK200: Son 10 haftamız kaldı Kocacımm :KK200::nazar:
kuzumm nasıl oldunn iyisin dimi biraz daha. bak şafaklarda eriyip bitiyor allahım kavuştursun kocişlere bizleri biran önce sıkıntısız bi şekilde. bende artık hafta hafta sayacağım galiba senin usulden. yoksa zaman geçmiyor kuzum yaa :KK43: bizimde 22 haftamız kaldııııı offffff geçsin artıkkkkkk :mad:

kuzumm nasıl oldunn iyisin dimi biraz daha. bak şafaklarda eriyip bitiyor allahım kavuştursun kocişlere bizleri biran önce sıkıntısız bi şekilde. bende artık hafta hafta sayacağım galiba senin usulden. yoksa zaman geçmiyor kuzum yaa :KK43: bizimde 22 haftamız kaldııııı offffff geçsin artıkkkkkk :mad:
say say tabi kuzum. hafta olarak hesapladığın zaman daha hızlı geçiyormuş gibi hissediyorsun moral oluyor.
çok şükür moral olarak daha iyiyim canım.pansumanlarımda bitti artık sabah akşam evde bacağımı kremliyorum kıpırdamıyorum

say say tabi kuzum. hafta olarak hesapladığın zaman daha hızlı geçiyormuş gibi hissediyorsun moral oluyor.
çok şükür moral olarak daha iyiyim canım.pansumanlarımda bitti artık sabah akşam evde bacağımı kremliyorum kıpırdamıyorum
ohhhhh çok şükür kuzum kıpraşma tabii bi yere otur sen kremle başka bişi yapma iyi olsun çabucak bacağın. şu aralar acayip sıkıldım herşeyden zaman akmıyor geçmiyor deli oluyorum

ohhhhh çok şükür kuzum kıpraşma tabii bi yere otur sen kremle başka bişi yapma iyi olsun çabucak bacağın. şu aralar acayip sıkıldım herşeyden zaman akmıyor geçmiyor deli oluyorum
geçicek kuzum ama çok özledik o yüzden bize geçmiyor gibi geliyor..kocişin izne gelmiyor mu peki yakın zamanda csnım .sizin için daha iyi olur

geçicek kuzum ama çok özledik o yüzden bize geçmiyor gibi geliyor..kocişin izne gelmiyor mu peki yakın zamanda csnım .sizin için daha iyi olur
kuzum iznimiz bitti 4 gün var içerde ama mazeret izinlerini veririse 7 gün daha iznimiz var aslında. nisan sonu gelecek eğer veririlerse izni. teskereye 3 ay kala izne gelecek işte sonrada ben onu almaya gideceğim allah nasip ederse.

kuzum iznimiz bitti 4 gün var içerde ama mazeret izinlerini veririse 7 gün daha iznimiz var aslında. nisan sonu gelecek eğer veririlerse izni. teskereye 3 ay kala izne gelecek işte sonrada ben onu almaya gideceğim allah nasip ederse.
inşAllah verirler canım sizinde az kaldı aslında :KK36:

Allah izin verirse 3 buçuk ay kaldı CNm Allah sise de nasip etsin eğer istiyorsanız

Sen nasıl oldun daha iyi misin
moral olarak daha iyiyim canım.pansumana gitmiyorum artık.doktor iki tane krem verdi onu kullanıcam bunda sonra...

biz daha mayısta kavuşucaz birbirimize canım o yüzden en az 1 buçuk - 2 sene kadar düşünmüyoruz ama tabi rabbim nasip ederse o ayrı :oops:rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin miniğimizi.ayy kime benzicek acaba :KK9:

inşAllah verirler canım sizinde az kaldı aslında :KK36:
Aramizda 12 hafta var kuzum. :KK19: Gelsinler artik yaa sanki gelmesine 3 gun varda gecmiyormus gibi stres yapiyor bende bu aralar. Acayip gerginim iste. Onlar iyi olsunlarda bekleriz biz napalim kuzum. Okulumuda birakiyorum :( calisamadigim icin bakalim napcam evde is guc ugras yokken.

Aramizda 12 hafta var kuzum. :KK19: Gelsinler artik yaa sanki gelmesine 3 gun varda gecmiyormus gibi stres yapiyor bende bu aralar. Acayip gerginim iste. Onlar iyi olsunlarda bekleriz biz napalim kuzum. Okulumuda birakiyorum :KK43: calisamadigim icin bakalim napcam evde is guc ugras yokken.
aa bırakma kuzum okulunu yaa :( başka şehirde mi okuyorsun?

bayağı iyi görünüyor eğer verdiğim kremleride kullanırsan hiç bişey kalmıcak inşAllah dedi canım..peki kızarıklık gibi bişey kalır mı dedim , bi bakarsın 1 ay sonra hala iz vardır ama bi bakarsın 3 ay sonra hiç bişey kalmamıştır dedi.kuzum nasıl rahatladım anlatamam ..rabbim düşmanıma bile yaşatmasın çok zormuş

canım çok sevindim ya bende çok sık giremedim bu ara iyi bak hadi izi de kalmaz eşinin gelmesi de yaklaştı artık inşallah gönlüne göre versin Allah herşeyi :):KK37:

Back
X