• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

359.Dönem 95 / 1-2-3-4 asker yarenleri (mayıs 2015)

artık ayakları böyle olan mobilyalar gördüğümde hemen aklıma sen geliyorsun kuzum valla :KK70: :KK70: izmir e de gidecektik kuzum ama eşim burda olmadığı için gidemiyorum :KK51: o yüzden manisanın bütün mobilya mağazalarını gezdim gitmediğim yer kalmadı :KK48: bu koltuk takımının çok daha güzel ini buldum onu alıcaktım ama annem alamam diyince vazgeçtim. 2-3 sene bunların üstünde otururuz. kendi evimize geçtiğimizde de eşimle birlikte aşkla istediğimiz mobilya ya bakarız diyoruz bakalım...ünite uymuş mu canım mobilyalar a sence?peki kırlentler hangi renklerde olabilir canım?:KK15:
güldürdün beni yaa :KK70: ben herşeyi bacaklı bakıyom :KK45: kuzum bak sen kahve tonları yapacaksın galiba kahve tonlarıyla en iyi kırlent veya diğer koltuğu kombin yapmak istiyorsan kahverengiyle hardal sarı diğer koltuğu kombin yapabilirsin kırlentleride kahvenin üzerinde turkuaz sarı kırmızı acı yeşil kullanabilirsin bu renkleri hem diğer kanepeyede kullanırsın dönüşümlü olarak. açık renge koyu koyu renge sıcak renk misali. :21: beyaz eşye konusunuda iyi düşün bende samsung diye delirendim ama biraz araştırdım u dönüşü yaptım çünkü servis ağı ve pahalı parça temini varmış. ama kaliteli mi evet. ben servis konusu ve garanti bitimi parçaların dolar bazı oluşundan dolayı vazgeçtim birde bazen makineyi istanbula gönderiyorlarmış şikayetvar a bi bak istersen şikayet dolu kuzum fikrini etkilememek istemem ama alacaksan her yerde olan bişey al kuzum uzun yazdım haaa :KK53:

Anladım canım Manisa da da fiyatlar daha uygunsa olmadı biz de oralardan bakarız :cool: Bu ttakımların da rengi çok hoş senin beyaz krem gibi olursa takımların olabilir ama çok koyu kalır çünkü üniten beyaz kahve tonlarında. daha farklı bir ton olabilir mesela ceviz renginde gibi . Artık o kadar farklı renklerde yapıyorlar ki koltuğunda ki arka yastıklarının rengiyle uyumu yakayabilirsin. Senn kadar bende heyecanlandım valla sen evini kurunce sırayla gelicek gibiyiz ar:KK48:dından
manisa da ki mesir mobilyayı kesinlikle tavsiye ederim size canım.mobilyaları hem çok modern hemde ömürlük diyebilirim bi koltuk takımı sormuştum ordan biraz benimkine benziyor 4,500 tl dediler şaşırmıştım o fiyatlardan başlıyor..annem açık hesap olarak ödemek istediği için benimki başka yerden oldu..manisanın varlıklı insanlarıda hep ordan alıyor.bence aklında bulınsun :KK66:

gelin gelin canım valla evlenin sizde çok beklemeyin :KK48: o kadar heyecanlı bi dönemki ben hala inanamıyoruuum:rolleyes:
haftasonuda 2 tane ev bulduk onlara bakmaya gidicez inşAllah istediğim gibi bi ev bulabilirim.:nazar::KK200:

güldürdün beni yaa :KK70: ben herşeyi bacaklı bakıyom :KK45: kuzum bak sen kahve tonları yapacaksın galiba kahve tonlarıyla en iyi kırlent veya diğer koltuğu kombin yapmak istiyorsan kahverengiyle hardal sarı diğer koltuğu kombin yapabilirsin kırlentleride kahvenin üzerinde turkuaz sarı kırmızı acı yeşil kullanabilirsin bu renkleri hem diğer kanepeyede kullanırsın dönüşümlü olarak. açık renge koyu koyu renge sıcak renk misali. :21: beyaz eşye konusunuda iyi düşün bende samsung diye delirendim ama biraz araştırdım u dönüşü yaptım çünkü servis ağı ve pahalı parça temini varmış. ama kaliteli mi evet. ben servis konusu ve garanti bitimi parçaların dolar bazı oluşundan dolayı vazgeçtim birde bazen makineyi istanbula gönderiyorlarmış şikayetvar a bi bak istersen şikayet dolu kuzum fikrini etkilememek istemem ama alacaksan her yerde olan bişey al kuzum uzun yazdım haaa :KK53:
aslında ben kahve istemiyorum canım sanki yaşlı evi olucak gibi geliyor :KK51: o yüzden 3 lünün birini krem diğerinide koyu başka renk olarak istiyorum.koyu lacivert gibi mesela .ama bu sefer üniteyle uyar mı diye tereddüte giriyorum ..bi kere alınacağı için çok kararsız bi insan oldum ben kuzum ya :)) hem benim olsun hem güzel olsun derler ya .
beyaz eşya yı da ben boschtan alıcaktım hatta pazar günü bakmaya gittim ama annem tutturdu samsung al bak benimkilerde öyle deyince yine samsung a döndüm.eşime de anlattım " boşver sen üzülme evimize geçinceye kadar idare et beğenmezsen o zaman değiştiririz" dedi.o yüzden tamam dedim.

manisa da ki mesir mobilyayı kesinlikle tavsiye ederim size canım.mobilyaları hem çok modern hemde ömürlük diyebilirim bi koltuk takımı sormuştum ordan biraz benimkine benziyor 4,500 tl dediler şaşırmıştım o fiyatlardan başlıyor..annem açık hesap olarak ödemek istediği için benimki başka yerden oldu..manisanın varlıklı insanlarıda hep ordan alıyor.bence aklında bulınsun :KK66:

gelin gelin canım valla evlenin sizde çok beklemeyin :KK48: o kadar heyecanlı bi dönemki ben hala inanamıyoruuum:rolleyes:
haftasonuda 2 tane ev bulduk onlara bakmaya gidicez inşAllah istediğim gibi bi ev bulabilirim.:nazar::KK200:

Manisa genelde pahali bi sehir bu tur konularda. Kalitelidir mutlaka aklimda bulunsun da oraya da bakarim. Ben ilk senelerde kirada oturacaksam hani cok ömürlük esyalar almayi düşünmüyorum kuzum kendi evimize yerlesince evimize gore alırız düşüncesi var bende. Koltuk takımlarıni da olcelerek al bence evine canım çünkü bazen pencere açılmıyor koltuktan guzel yerlesmeme gibi sıkıntılar olabiliyor. Evi de manisadan mi bakiyorsunuz canım. Allahim icine sindirsin ya insallah soyle ferah huzurlu olur evin. :KK36:

aslında ben kahve istemiyorum canım sanki yaşlı evi olucak gibi geliyor :KK51: o yüzden 3 lünün birini krem diğerinide koyu başka renk olarak istiyorum.koyu lacivert gibi mesela .ama bu sefer üniteyle uyar mı diye tereddüte giriyorum ..bi kere alınacağı için çok kararsız bi insan oldum ben kuzum ya :)) hem benim olsun hem güzel olsun derler ya .
beyaz eşya yı da ben boschtan alıcaktım hatta pazar günü bakmaya gittim ama annem tutturdu samsung al bak benimkilerde öyle deyince yine samsung a döndüm.eşime de anlattım " boşver sen üzülme evimize geçinceye kadar idare et beğenmezsen o zaman değiştiririz" dedi.o yüzden tamam dedim.
kahve tek renk koltuğa yaparsın o zamn o duvarada açık fon boya kullanırsın açar o zaman kuzum ben genelde beyaz eşya düşünüyom anamın evinde hep kahve olduğu için :confused: şekil a :KK70: durum bundan ibaret yani. hayır yani hem bacaksız hem kahveeee :confused::KK70: koyu lacivertte yaptırsan kırlent renkleri yine uyar bu sefer turkuazı atar yerine fuşya pembe koyarsın :KK72: bende bosh düşünüyodum anam dürttü yine beko diye :KK57:

Manisa genelde pahali bi sehir bu tur konularda. Kalitelidir mutlaka aklimda bulunsun da oraya da bakarim. Ben ilk senelerde kirada oturacaksam hani cok ömürlük esyalar almayi düşünmüyorum kuzum kendi evimize yerlesince evimize gore alırız düşüncesi var bende. Koltuk takımlarıni da olcelerek al bence evine canım çünkü bazen pencere açılmıyor koltuktan guzel yerlesmeme gibi sıkıntılar olabiliyor. Evi de manisadan mi bakiyorsunuz canım. Allahim icine sindirsin ya insallah soyle ferah huzurlu olur evin. :KK36:
haklısın canım koltuk hakkında bende aynı düşünüyorum ama yatak odası bence biraz daha uzun süreli olmalı.
ayy inşAllah öyle sorunlar çıkmaz kuzum ya çok üzülürüm valla :KK43:2+1 düşünüyorum şimdilik canım ama aradığımız fiyatlarda hoşumuza giden 3+1 bulursakta bi odasını yemek odası yaparız olmadı.yatak odası ve salon geniş olsun, mutfakta ufacık olmasın ferah güzel olsun diyorum ama sadece diyorum yani :D bakalım öyle bulabilecek miyiz demiyorum :D bi odamı da kirada olacağımız için boş bırakalım spor aletlerini koyalım diyoruz.bide ikea dan dolap alıp oraya koyalım fazlalık eşyalarda onun içinde beklesin diye hayal ettik şimdilik :) evet canım evi de manisadan bakıyoruz..amin canım benim ya rabbim sana bunların daha güzellerini yaşatsın inşAllah AMİİNNN:KK19:

kahve tek renk koltuğa yaparsın o zamn o duvarada açık fon boya kullanırsın açar o zaman kuzum ben genelde beyaz eşya düşünüyom anamın evinde hep kahve olduğu için :confused: şekil a :KK70: durum bundan ibaret yani. hayır yani hem bacaksız hem kahveeee :confused::KK70: koyu lacivertte yaptırsan kırlent renkleri yine uyar bu sefer turkuazı atar yerine fuşya pembe koyarsın :KK72: bende bosh düşünüyodum anam dürttü yine beko diye :KK57:
ah bu analar illa herşeye el atıyorlar :KK70: benim annemin koltukları da kırmızı olduğunda kırmızı hiç bişey görmek istemiyorum evimde .böğğğ geldi kırmızıdan :KK55:

kalbimi okumuşsun kuzum valla bi duvarı ya farklı renge boyatıcam ya da duvar kağıdı olucak .bi koltuk lacivert olursa daha güzel olmaz mı kııız ..sandalyelerin 2 tanesini de lacivert yaparım belki .benim mavi ve lacivert tonlara hastalığım var da :KK53:

haklısın canım koltuk hakkında bende aynı düşünüyorum ama yatak odası bence biraz daha uzun süreli olmalı.
ayy inşAllah öyle sorunlar çıkmaz kuzum ya çok üzülürüm valla :KK43:2+1 düşünüyorum şimdilik canım ama aradığımız fiyatlarda hoşumuza giden 3+1 bulursakta bi odasını yemek odası yaparız olmadı.yatak odası ve salon geniş olsun, mutfakta ufacık olmasın ferah güzel olsun diyorum ama sadece diyorum yani :KK70: bakalım öyle bulabilecek miyiz demiyorum :KK70: bi odamı da kirada olacağımız için boş bırakalım spor aletlerini koyalım diyoruz.bide ikea dan dolap alıp oraya koyalım fazlalık eşyalarda onun içinde beklesin diye hayal ettik şimdilik :) evet canım evi de manisadan bakıyoruz..amin canım benim ya rabbim sana bunların daha güzellerini yaşatsın inşAllah AMİİNNN:KK19:

Yatak odasinda haklisin canim uzun omurlu olsa iyi olur. Genelde sadece demekle yetiniyoruz ya mutfagi soyle olsun odasi boyle olsun diye.:KK48: Umduğun hayalindeki gibi bir evin olur inşallah kuzum. Genelde manisadaki evler genis oluyor galiba inşallah oyle denk gelirse istediklerini de yaparsın bende bi odanin bos olmasini istiyorum. Ama tabii 3+1 olsa rahat rahat yerlestirirsin eşyalarını.
Ayy insallah kuzum sen güzelce yerles evine sıra bize de gelir hayirlisiyla cok guzel telaslar bunlar :KK68:

vanilya vanilya şunun gibi mesela kuzum o zaman renkli yastıklarda çok güzel olur sanki
UK3-104-4.webp

UK3-104-5.webp

ah bu analar illa herşeye el atıyorlar :KK70: benim annemin koltukları da kırmızı olduğunda kırmızı hiç bişey görmek istemiyorum evimde .böğğğ geldi kırmızıdan :KK55:

kalbimi okumuşsun kuzum valla bi duvarı ya farklı renge boyatıcam ya da duvar kağıdı olucak .bi koltuk lacivert olursa daha güzel olmaz mı kııız ..sandalyelerin 2 tanesini de lacivert yaparım belki .benim mavi ve lacivert tonlara hastalığım var da :KK53:

Okurum tabi :KK76:Eger lacivert yaptiracaksan illa birini o zaman kahve tonunu acman lazim kuzum sandalyeler araya serpisik durumda guzel olur. Perdeleride uygun renk yaptinmi ohh ferah ferah otur kuzum haliyida acik renk yaparsin ki bogulmasin ev hadi otur gule gule huzurlu mutlu :KK36:

Okurum tabi :KK76:Eger lacivert yaptiracaksan illa birini o zaman kahve tonunu acman lazim kuzum sandalyeler araya serpisik durumda guzel olur. Perdeleride uygun renk yaptinmi ohh ferah ferah otur kuzum haliyida acik renk yaparsin ki bogulmasin ev hadi otur gule gule huzurlu mutlu :KK36:
ohh oldu bitti sonunda döşedik evi :KK70: halıyıda krem tonlarında düşünüyorum canım çok hafif mavilikler olabilir içinde..perde de hemen hemen şöyle bi model düşünüyorum.ama fon olsun mu olmasın mı salonda kararsızım.onu da mobilyalar geldikten sonra karar vericem.eğer olursa böyle yere kadar olur.bi yerlerden tutturulmadan
Kruvaze-Perde-Modelleri-2016-Kruvaze-Perde-Nasil-Yapilir_2.webp

2016-Salon-Perde-Modelleri_7.webp

Heh bak yesil yastik gordunmu hem kahveye hem laciye guzel olmus yaptir kiz yaptir. :KK66: Kuzum perdelerini de hafif desenli fonn yaptin mi halinin icindeki renklere uygun ohh miss yaa
sarı ve pembe yastıkta eklersem güzel olur sanki .ayy bi heyecan kaplıyor içimi :rolleyes:

sarı ve pembe yastıkta eklersem güzel olur sanki .ayy bi heyecan kaplıyor içimi :rolleyes:
perdelerde güzel bak kuzum böyle güzel evet kırlent renkleride sarı pembe olur tabi ya da hardal sarı fuşya pembe de olabilir. pudra rengi fon da olabilir kuzum bak böyle mesela hem halı hem perde koltuk ve kırlent rengi bu tarz diyorum kafamda canlandırdığım senin için :KK49:

Eklentiler

• Sisal-Rug-Ideas-for-Elegant-Family-Room-Design-with-Beige-Wall-Color-and-Black-Sofa-Set.webp
    Sisal-Rug-Ideas-for-Elegant-Family-Room-Design-with-Beige-Wall-Color-and-Black-Sofa-Set.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 274
254 :KK200:
Ama ben bugün aşkımın sesini sadece gece 00.15 den 00.30a kadar duyabildim bi kerecik:( çok yoğundu günü hazır kıta bekledi :KK61::110:nası özledim amlatamam:KK17::KK17:

Çok moralim bozuldu kızlar yaaaa :( gölcüke 1 aylık eğitime gitmişti çok kötü bir yerde herneyse ordaki çavuş telefonları toplayıp milletin sevgilisine yazıyordu bunlardan biri bendim. Birgün anladık bunu benimkide sen git çavuşu subayların yanında öldüresiye döv. Dur emrinide dinlememiş... şimdi 7 hafta çarşısı kesildi.. tabi daha kötüsü olabilirdi :( oy dağlar oy :(

Çok moralim bozuldu kızlar yaaaa :KK43: gölcüke 1 aylık eğitime gitmişti çok kötü bir yerde herneyse ordaki çavuş telefonları toplayıp milletin sevgilisine yazıyordu bunlardan biri bendim. Birgün anladık bunu benimkide sen git çavuşu subayların yanında öldüresiye döv. Dur emrinide dinlememiş... şimdi 7 hafta çarşısı kesildi.. tabi daha kötüsü olabilirdi :KK43: oy dağlar oy :KK43:
allah yardım etsin kuzum üzülme allahtan çarşısı kesilmiş ya askerliği uzasaydı allah korusun hayy allah yaa nasıl bir insanmış o öyle. benimkide dayanamazdı öyle bi durum karşısında allahım yardım etsin canım zor durumda birakmasın askerlerimizi. onlar için çarşı önemli ama bize görede uzatılması kötü yine dualrın yardım etmiş demekki allah hayırlı insanlarala karşılaştırsın. sabırlı ol kuzum.

Back
X