• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

359.Dönem 95 / 1-2-3-4 asker yarenleri (mayıs 2015)

Yemek odası - konsol - yaşam ünitesi ve vitrin olarak bunu beğendim canım ama emin değilim .s bir yerde sadece yaşam ünitesi ve tek vitrin vardı yapışık olarak o beyazdı ama foto çekmek yasakmış orda o yüzden çekmedim ..
20160207_151244.webp

20160207_151229.webp

koltuk takımı olarakta bunu beğendim ama rengini krem tonlarında düşünüyorum
20160207_171249.webp

20160207_171251.webp

20160207_171255.webp

malesef uzun dönem canım :KK61: evet Kasımda izne geldiğinde evlendik:nazar::KK200: ama hemen geri döndü :KK51: kavuşmamız yaklaştığı için bende ev tutma işine başlıyorum artık . mobilyalarımada baktım karar verdim gibi..ama izinden sonra gidişi daha da koydu sanki
Anaaam bunu şimdi gördümmmmm :) az daha diren bak çok az kalmış canım benimmm :) mutlu ve sıcak yuvanızı hayal et heppp :)

Yemek odası - konsol - yaşam ünitesi ve vitrin olarak bunu beğendim canım ama emin değilim .s bir yerde sadece yaşam ünitesi ve tek vitrin vardı yapışık olarak o beyazdı ama foto çekmek yasakmış orda o yüzden çekmedim ..
Eki Görüntüle 1769115
Eki Görüntüle 1769118

Eki Görüntüle 1769123
Eki Görüntüle 1769130
Eki Görüntüle 1769132
Hihiii bence süperlerrr krem rengi çok hoş :nazar::KK200:

Anaaam bunu şimdi gördümmmmm :) az daha diren bak çok az kalmış canım benimmm :) mutlu ve sıcak yuvanızı hayal et heppp :)
Allahtan ev hazırlıklarımız başladı canım yoksa çok zor geçerdi ..çoooook özlediiiimmm:KK61:

peki böyle iki renkli mi yoksa tek renkli mi yapıyım sence canım? yemek odası hakkında ne düşünüyorsun?
Valla fanım yemek odasını beğendim ben de hani yazmıssın ya koltuk takımını krem düşünüyorum diye askında ordaki renklerde yakışırmış gibi bide hani sonucta koltuk kolay kirlenebilir o renklerde hoş duruyo bence :)) tabi ben daha 20 yaşındayım 23te anca evleneceğimiz için çok bi fikrede sahip olamıyorum ama ben salonumu gri koltuklara şeker pembesi buz mavisi yastıklar düşünüyorum :)

Valla fanım yemek odasını beğendim ben de hani yazmıssın ya koltuk takımını krem düşünüyorum diye askında ordaki renklerde yakışırmış gibi bide hani sonucta koltuk kolay kirlenebilir o renklerde hoş duruyo bence :)) tabi ben daha 20 yaşındayım 23te anca evleneceğimiz için çok bi fikrede sahip olamıyorum ama ben salonumu gri koltuklara şeker pembesi buz mavisi yastıklar düşünüyorum :)
bende kararsız kaldım aslında rengi bu şekilde mi olsun yoksa krem mi olsa diye :KK64:
yaşam ünitesinin olduğu fotoğraflarda ki koltukların rengi gibi olursa daha mı güzel olur diye düşündüm ama bilmiyorum ki ya kararsızlık ne zor :mad: o yüzden benim bol bol fikir almam lazım

malesef uzun dönem canım :KK61: evet Kasımda izne geldiğinde evlendik:nazar::KK200: ama hemen geri döndü :KK51: kavuşmamız yaklaştığı için bende ev tutma işine başlıyorum artık . mobilyalarımada baktım karar verdim gibi..ama izinden sonra gidişi daha da koydu sanki
amaaa vay kuzum çok zor olmuştur senin için neyse az kalmış kimle kalıyorsun peki

Eki Görüntüle 1769115
Eki Görüntüle 1769118

Eki Görüntüle 1769123
Eki Görüntüle 1769130
Eki Görüntüle 1769132

canım benim çok hoş olmuş seçimlerin. Krem tonlarında koltuk seçtiğin üniteyle hoş durur. Tezat tonlarla da tamamlayabilirsin koltuk takımı sütlü kahve diyorlar ya o tonlarda da olsa üniteyle falan çok hoş durur. Açık tonlar çabuk kirlenir deniyor ama içine nasıl siniyorsa öyle al bence de. Hangi markanın peki bu takımlar İzmirde mi baktın?

Eki Görüntüle 1769115
Eki Görüntüle 1769118

Eki Görüntüle 1769123
Eki Görüntüle 1769130
Eki Görüntüle 1769132
kuzum çok beğendim zevklerimiz hemen hemen aynı canım hemde bunlar bacaklı bak :KK54: temizliği güzel olur. rengine gelince ben kafamda kendi berjerlerimi renkli diğer 3lüyü tek renk yapmayı düşünüyorum ama senin berjerler çiçekli desen kaldırmaz ama çok açık kahve olabilir diğer 3lülerde bir tık daha sütlü olursa daha iyi olur minderlerle hareketlendirirsen süper olur. ama diğer mobilyalarında çok güzel dediğim gibi allahım huzurla oturmayı nasip etsin canım. izmirden mi baktın manisadan mı?

canım benim çok hoş olmuş seçimlerin. Krem tonlarında koltuk seçtiğin üniteyle hoş durur. Tezat tonlarla da tamamlayabilirsin koltuk takımı sütlü kahve diyorlar ya o tonlarda da olsa üniteyle falan çok hoş durur. Açık tonlar çabuk kirlenir deniyor ama içine nasıl siniyorsa öyle al bence de. Hangi markanın peki bu takımlar İzmirde mi baktın?
bu kadar mı aynı şeyleri yazarız yaaaaa :))))) yokkkk artıkk kuzumm yaa

manisadan baktım canım izmir e de gidicektik ama eşim yanımda yok diye onsuz gitmek istemedim.koltuk takımı Kilim Mobilyadan,yemek odası Doğrucan Mobilyadan , yatak Odamda Mesir mobilyadan canım hepsi başka yerlerden oldu :KK48:buzdolabı çamaşır bulaşıkta samsungtan olucak galiba..koyu gri de olabilir mi ki acaba siyaha yakın olanları varya. yoksa çok koyu mu kalır ? 3lünün bi tanesini krem diğerini de başka renk düşünüyorum .mesela birini şunlar gibi bi gri mi yapsam , nasıl olur.pembe tonlarını hiç düşünmüyorum herkeste göre göre soğudum sanki artık.. ya da koyu lacivert,üniteyle alakasız mı olur. yine en güzeli krem kahve tonları olucak gibi
gri-koltuk.webp
koyu-gri-geniş-kanape-ile-puf.webp
weltew-mor-ve-gri-koltuk-modeli-2015.webp

manisadan baktım canım izmir e de gidicektik ama eşim yanımda yok diye onsuz gitmek istemedim.koltuk takımı Kilim Mobilyadan,yemek odası Doğrucan Mobilyadan , yatak Odamda Mesir mobilyadan canım hepsi başka yerlerden oldu :KK48:buzdolabı çamaşır bulaşıkta samsungtan olucak galiba..koyu gri de olabilir mi ki acaba siyaha yakın olanları varya. yoksa çok koyu mu kalır ? 3lünün bi tanesini krem diğerini de başka renk düşünüyorum .mesela birini şunlar gibi bi gri mi yapsam , nasıl olur.pembe tonlarını hiç düşünmüyorum herkeste göre göre soğudum sanki artık.. ya da koyu lacivert,üniteyle alakasız mı olur. yine en güzeli krem kahve tonları olucak gibi
Eki Görüntüle 1770068 Eki Görüntüle 1770071 Eki Görüntüle 1770072

Anladım canım Manisa da da fiyatlar daha uygunsa olmadı biz de oralardan bakarız :cool: Bu ttakımların da rengi çok hoş senin beyaz krem gibi olursa takımların olabilir ama çok koyu kalır çünkü üniten beyaz kahve tonlarında. daha farklı bir ton olabilir mesela ceviz renginde gibi . Artık o kadar farklı renklerde yapıyorlar ki koltuğunda ki arka yastıklarının rengiyle uyumu yakayabilirsin. Senn kadar bende heyecanlandım valla sen evini kurunce sırayla gelicek gibiyiz ar:KK48:dından

kuzum çok beğendim zevklerimiz hemen hemen aynı canım hemde bunlar bacaklı bak :KK54: temizliği güzel olur. rengine gelince ben kafamda kendi berjerlerimi renkli diğer 3lüyü tek renk yapmayı düşünüyorum ama senin berjerler çiçekli desen kaldırmaz ama çok açık kahve olabilir diğer 3lülerde bir tık daha sütlü olursa daha iyi olur minderlerle hareketlendirirsen süper olur. ama diğer mobilyalarında çok güzel dediğim gibi allahım huzurla oturmayı nasip etsin canım. izmirden mi baktın manisadan mı?
artık ayakları böyle olan mobilyalar gördüğümde hemen aklıma sen geliyorsun kuzum valla :D :D izmir e de gidecektik kuzum ama eşim burda olmadığı için gidemiyorum :KK51: o yüzden manisanın bütün mobilya mağazalarını gezdim gitmediğim yer kalmadı :KK48: bu koltuk takımının çok daha güzel ini buldum onu alıcaktım ama annem alamam diyince vazgeçtim. 2-3 sene bunların üstünde otururuz. kendi evimize geçtiğimizde de eşimle birlikte aşkla istediğimiz mobilya ya bakarız diyoruz bakalım...ünite uymuş mu canım mobilyalar a sence?peki kırlentler hangi renklerde olabilir canım?:KK15:

Back
X