• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

359.Dönem 95 / 1-2-3-4 asker yarenleri (mayıs 2015)

Teşekkür ederim canım, hoş buldum :KK54: 96/1 konusu görmedim direkt bu konuyla karşılaştım gezerken ve çok hoşuma gitti :)) Evvet evet gördüm neler paylaşıldığını allah mutlu mesut etsin evlenenleri ve evlenecek olanları.. Ben üniversite öğrencisi olduğum için evlilik biraz uzak bu aralar ama inşallah o da olacak:) Bazen çok yalnız hissediyorum kendimi kimseyle konuşmak dertlesmek istemiyorum beni anlayacak olan sizlerle konuşmam bana iyi gelecektir sanıyorum:)
Ahhh kuzum ahh bende üni 2. Sınıftayım. Benim dertleşmek istememeyi bırak dertleşecek arkadaşım dahi yok. Tüm dostlarım şerefsiz çıktı :) ama burdakiler sağolsun tanımasamda bi sevgi besleyebiliyoruö:)

Ahhh kuzum ahh bende üni 2. Sınıftayım. Benim dertleşmek istememeyi bırak dertleşecek arkadaşım dahi yok. Tüm dostlarım şerefsiz çıktı :) ama burdakiler sağolsun tanımasamda bi sevgi besleyebiliyoruö:)
Merhabalaar :))) Aslında bakarsan benim de bir elin parmağını geçmez arkadaşım ama askerim gittiğinden beri kimseyle konuşmak istemiyorum. 3 haftadır tatildeydim okul bugün başladı bakalım inşallah kafa dağıtırım biraz da olsa..

Merhabalaar :))) Aslında bakarsan benim de bir elin parmağını geçmez arkadaşım ama askerim gittiğinden beri kimseyle konuşmak istemiyorum. 3 haftadır tatildeydim okul bugün başladı bakalım inşallah kafa dağıtırım biraz da olsa..
Evet okul kafa dagıtmada baya yardımcı oluyo ama kendini bu kadar kapatma da iyi değil. Onu orda daha çok bunaltırsın.. unutma sen burda suan herkes yanında yada kafanı dagıtacak illa ki birşeylerin var ama orda sadece sen ve ailesi.. maalesef susmam dedigin şeylere susuyorsun :(

Evet okul kafa dagıtmada baya yardımcı oluyo ama kendini bu kadar kapatma da iyi değil. Onu orda daha çok bunaltırsın.. unutma sen burda suan herkes yanında yada kafanı dagıtacak illa ki birşeylerin var ama orda sadece sen ve ailesi.. maalesef susmam dedigin şeylere susuyorsun :KK43:

İlk defa başıma gelen bir şey bu ve daha yeni yani 2 hafta oldu gideli. Nasıl baş edicem bilmiyorum. Bi şeylerle oyalanmaya çalışıyorum. Her şeyi onunla yaptığım icin tad alamıyorum bir de görüştüğüm bir kac arkadaşım var onlarda şehir dışında okuyor. Okulda takıldığım insanlarla muhabbetimi kestiğim için alone takılıyorum ama bu beni hiç üzmüyor:)

kızlar bacağıma çaycıyı döküldü cuma günü :KK61: baya derin ve büyük bi yanık oluştu nolur dua edin bana :'(

kızlar bacağıma çaycıyı döküldü cuma günü :KK61: baya derin ve büyük bi yanık oluştu nolur dua edin bana :'(
:KK57: kuzummmmm çok geçmiş olsun bende diyordum eşya falan bakmaya gitti herhalde yine bizim kız. çok üzüldüm canım yaaaa nazar oldu nazarrr ahhh kuzum yaaa nasılsın şimdi allahımm tez zamanda iyileştirsin inşş acısını alsın... çok geçmiş olsun kuzumm:KK43:

E="GiMUm, post: 45182405, member: 526272"]kızlar bacağıma çaycıyı döküldü cuma günü :KK61: baya derin ve büyük bi yanık oluştu nolur dua edin bana :'([/QUOTE]
Canim bnim ya çok geçmiş olsun çok üzüldüm rabbim şifani versin inş :(

Kızlar merhaba. Bir asker yareni daha aranıza katıldı. Nette askerlikle ilgili konularda gezinirken bu forumu ve konuyu keşfettim, hemen üye olup aranıza katılmak istedim. Önceki sohbetlerinizi okudum. Baya hoş arkadaşlıklar oluşmuş ve epey destek olunuyor anladığım kadarıyla. Bana da destek olursunuz mu? En Büyük TÜRKİYE Sevdiceğim, can özüm 3 şubatta teslim oldu. Amasya da acemi birligini yapıyor ve uzun dönem. Allah bütün askerlerimize, ailesine ve bize dayanma gücü versin. Sağ salim dönerler inşallah. Herkese merhabaa tekrardan :KK15:
Şafak 352:mad:

Allah kavuştursun canım. Biz burda arkadaş olduk zaten hani askerlerimizin yokluğunda endişemizi sıkıntımızı paylaşıyoruz iyi yapmışsın hoş geldin aramıza :21:

Kuzum ya çok geçmiş olsun bende ev alışverişleri telaşın var giremiyorsun sandım kıyamam ya doktora gittin değil mi ?

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:En Büyük TÜRKİYE
Kızlar merhaba. Bir asker yareni daha aranıza katıldı. Nette askerlikle ilgili konularda gezinirken bu forumu ve konuyu keşfettim, hemen üye olup aranıza katılmak istedim. Önceki sohbetlerinizi okudum. Baya hoş arkadaşlıklar oluşmuş ve epey destek olunuyor anladığım kadarıyla. Bana da destek olursunuz mu? En Büyük TÜRKİYE Sevdiceğim, can özüm 3 şubatta teslim oldu. Amasya da acemi birligini yapıyor ve uzun dönem. Allah bütün askerlerimize, ailesine ve bize dayanma gücü versin. Sağ salim dönerler inşallah. Herkese merhabaa tekrardan :KK15:
Şafak 352:mad:
Canimmm hosgeldinnnn :KK200: Burasi dertlesmek icin cok guzel ne kadar yakin arkadasin olsada cogu kisi bu durumu yasamadigi icin anlayamiyo malesef .. Ben varim arkadasim sana hep destegim diyolar ama arayip sormuyolar r :) Ya da senin yaptigin hicbir fedakarligi anlayamiyolar .. Beklemek zor burda herkes sevdigi icin sabrediyo ve birbirimzi o yuzden iyi anliyoruz :KK200: Insallah askerinde sag salim doner Allahim sanada onada sabir versin :) Derslerinide ihmal etme akil hep sevdiginde oluyo insan ders falan calisamiyo bende uni deyim sevgilim askere gidince cok uzldum midemden hasta oldum okula konsantre olamayinca mezun olamadim uzattim :( O yuzden calis canim boslama benden minik bi tavsiye kabul edersen :)

Kuzummmm cok gecmis olsunnnn :KK61: :( Doktora gittinmi yanik kremi kullaniyomusun cok uzuldum :( Allahim acil sifa versin insallah izi kalmaz kisa surede iyilesir :(

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:En Büyük TÜRKİYE
Canimmm hosgeldinnnn :KK200: Burasi dertlesmek icin cok guzel ne kadar yakin arkadasin olsada cogu kisi bu durumu yasamadigi icin anlayamiyo malesef .. Ben varim arkadasim sana hep destegim diyolar ama arayip sormuyolar r :) Ya da senin yaptigin hicbir fedakarligi anlayamiyolar .. Beklemek zor burda herkes sevdigi icin sabrediyo ve birbirimzi o yuzden iyi anliyoruz :KK200: Insallah askerinde sag salim doner Allahim sanada onada sabir versin :) Derslerinide ihmal etme akil hep sevdiginde oluyo insan ders falan calisamiyo bende uni deyim sevgilim askere gidince cok uzldum midemden hasta oldum okula konsantre olamayinca mezun olamadim uzattim :KK43: O yuzden calis canim boslama benden minik bi tavsiye kabul edersen :)

Hoş buldum kuzum :KK68: Evvet evvet gerçekten destek olunan ve herkesin birbirini empati yapmadan direkt olarak anlayabildiği, üzüntüsünü paylaşabildiği bir ortam. O yüzden iyi ki geldim diyorum sizler çokça sıcakkanlısınız :KK200: Benim okulum bugün başladı ama ihmal etmek bi yana dursun daha çok asılıcam. Askerime verdigim sözlerden biri de buydu. Eğer iyi notlar alırsam nisanda tatil olabiliyor bana. O yüzden sıkı tutucam her zamankinden daha çok :) Tavsiyeni tabiyki kabul ederim estağfurullah:)) İnsallah bütün askerlerimiz sag salim yuvasına sevdiklerine döner ve her şey eskisinden daha güzel olur.Hoppa

Hoş buldum kuzum :KK68: Evvet evvet gerçekten destek olunan ve herkesin birbirini empati yapmadan direkt olarak anlayabildiği, üzüntüsünü paylaşabildiği bir ortam. O yüzden iyi ki geldim diyorum sizler çokça sıcakkanlısınız :KK200: Benim okulum bugün başladı ama ihmal etmek bi yana dursun daha çok asılıcam. Askerime verdigim sözlerden biri de buydu. Eğer iyi notlar alırsam nisanda tatil olabiliyor bana. O yüzden sıkı tutucam her zamankinden daha çok :) Tavsiyeni tabiyki kabul ederim estağfurullah:)) İnsallah bütün askerlerimiz sag salim yuvasına sevdiklerine döner ve her şey eskisinden daha güzel olur.Hoppa
Amin canim insallah herkes sevdigine kavusur :KK68: aglamak elimizde degil malesef bizim bitmesine az kaldi ben hala agliyorum :( Onemli olan onlarla konusurken telefonda aglamamak gulerek pozitif konusmak canimm

Amin canim insallah herkes sevdigine kavusur :KK68: aglamak elimizde degil malesef bizim bitmesine az kaldi ben hala agliyorum :KK43: Onemli olan onlarla konusurken telefonda aglamamak gulerek pozitif konusmak canimm

Çok haklısın canimm . Ufacık bir ses titremesini bile anlıyorlar o yüzden elimden geldiğince neşeli açıyorum telefonu ama bugün aramadı canım sıkkın biraz, halbuki gittiğinden beri her gün arardi cavuslarindan üst devrelerinden telefon bulup.. Neyse karamsarlığa dusmek yok:) Senin sevdicegin nerede şu an ve ne kadar kaldı canim kavusmaniza? :KK36: Ben safak kagidi çıkarttım kalp seklinde her gün boyuyorum icini aman bana sayarsan bitmez geçmez dendi:( O da öyle soyledi..

Çok haklısın canimm . Ufacık bir ses titremesini bile anlıyorlar o yüzden elimden geldiğince neşeli açıyorum telefonu ama bugün aramadı canım sıkkın biraz, halbuki gittiğinden beri her gün arardi cavuslarindan üst devrelerinden telefon bulup.. Neyse karamsarlığa dusmek yok:) Senin sevdicegin nerede şu an ve ne kadar kaldı canim kavusmaniza? :KK36: Ben safak kagidi çıkarttım kalp seklinde her gün boyuyorum icini aman bana sayarsan bitmez geçmez dendi:KK43: O da öyle soyledi..
Canim hemen uzulme musait olamamistir olsa bi sekilde ulasir sana Benim sevdicegim Kayseride bizim safak 22 bugun cok sukur az kaldi. Ben gunluk tutuyorum onun gittigi gunden beri gelince ona vericem o yuzden safak kagidi cizzmiyorum :) Ama bence haftada bir ya da ayda bir gecen gunleri ciz tek tek cizersen zor olur bide telefonuna safak sayar indir bence indirebiliyorsan :)

Çok haklısın canimm . Ufacık bir ses titremesini bile anlıyorlar o yüzden elimden geldiğince neşeli açıyorum telefonu ama bugün aramadı canım sıkkın biraz, halbuki gittiğinden beri her gün arardi cavuslarindan üst devrelerinden telefon bulup.. Neyse karamsarlığa dusmek yok:) Senin sevdicegin nerede şu an ve ne kadar kaldı canim kavusmaniza? :KK36: Ben safak kagidi çıkarttım kalp seklinde her gün boyuyorum icini aman bana sayarsan bitmez geçmez dendi:KK43: O da öyle soyledi..
Bide kamerasiz telefonla askercell kullanabiliyolar canim konusmaniz icin cok iyi olur

Canim hemen uzulme musait olamamistir olsa bi sekilde ulasir sana Benim sevdicegim Kayseride bizim safak 22 bugun cok sukur az kaldi. Ben gunluk tutuyorum onun gittigi gunden beri gelince ona vericem o yuzden safak kagidi cizzmiyorum :) Ama bence haftada bir ya da ayda bir gecen gunleri ciz tek tek cizersen zor olur bide telefonuna safak sayar indir bence indirebiliyorsan :)

Aa ne güzel 22 gün nedir ki çabucak gecer anlamazsin bile:))) Kuzum aslında kalbin içindeki kutucuklari doldurmak zevkli oluyor:))) Kırmızı keçeli kalemle her gün bitimi bi kutucuğu boyuyorum giderek kirmizi olacak: ) Ben de defter tutuyorum ama 3 gündür tek kelime yazmadım.. Bazen çok useniyorum genelde geceleri yazıyorum uyku bastırıyor 2 gündür yarın yazarım diyip elime almıyorum ama bakalım:) Başka neler yapiyorsun onun için hediye maksatlı ya da o gelince vermek için? Senin artık bitti sayılır ohoo bana fikirler ver tecrubelisin artık :KK52: Mesala ben şey düşündüm başka bir arkadasa da yazmıştım, atki ormeyi öğrenip yaz sonuna dogru bitirip yollamayı düşünüyorum sonbaharı ve kışı görecek çünkü. Onun disinda fotograf albümü yapmayı düşünüyorum geldiğinde gostericem. Şimdilik mektup veya kargo gönderemiyorum acemi birliginde ama usta birl. geçince ben de gondericem inşallah :cry: Sen neler yapmıştin

Bide kamerasiz telefonla askercell kullanabiliyolar canim konusmaniz icin cok iyi olur

Acemi birliğinde olduğu için telefon sokmadı içeri ama usta birliginde sokacak sanırım canim detayli konuşmadık bunu ama cok iyi olur gerçekten

Back
X