• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

359.Dönem 95 / 1-2-3-4 asker yarenleri (mayıs 2015)

allah yardım etsin kuzum üzülme allahtan çarşısı kesilmiş ya askerliği uzasaydı allah korusun hayy allah yaa nasıl bir insanmış o öyle. benimkide dayanamazdı öyle bi durum karşısında allahım yardım etsin canım zor durumda birakmasın askerlerimizi. onlar için çarşı önemli ama bize görede uzatılması kötü yine dualrın yardım etmiş demekki allah hayırlı insanlarala karşılaştırsın. sabırlı ol kuzum.
Ve benim sevgşlim aşırı deli bişey yani onu sakinleştirmek yapma demek imkansız. Çavuş bana yazarken ankesörlüden aradı onun sesini duyunca zaten anladım ki o adam çavuş Allahım napıcamı bilemedim oda bişey oldugunu anladı pat telefonu kapattı gitti yani:( evet yinede şükürler olsun ki askerliği uzamadı... çok bunalıcak 7 haftada çok uzun valla Allahım sabır versin :( desteğin için sağol kuzum:(

Ve benim sevgşlim aşırı deli bişey yani onu sakinleştirmek yapma demek imkansız. Çavuş bana yazarken ankesörlüden aradı onun sesini duyunca zaten anladım ki o adam çavuş Allahım napıcamı bilemedim oda bişey oldugunu anladı pat telefonu kapattı gitti yani:KK43: evet yinede şükürler olsun ki askerliği uzamadı... çok bunalıcak 7 haftada çok uzun valla Allahım sabır versin :KK43: desteğin için sağol kuzum:KK43:
hepimiz destek oluyoruz kuzum burda sıkma sen canını düzelir herşey allahım günlerinin nasıl geçtiğini hissetrmesin sevdiceklerimize. çarşı evet onlar için acayip önemli nefes aldıkları kafa dağıttıkları tek yer ama buna şükür kuzum.

Çok moralim bozuldu kızlar yaaaa :KK43: gölcüke 1 aylık eğitime gitmişti çok kötü bir yerde herneyse ordaki çavuş telefonları toplayıp milletin sevgilisine yazıyordu bunlardan biri bendim. Birgün anladık bunu benimkide sen git çavuşu subayların yanında öldüresiye döv. Dur emrinide dinlememiş... şimdi 7 hafta çarşısı kesildi.. tabi daha kötüsü olabilirdi :KK43: oy dağlar oy :KK43:
Canim cok gecmis olsun okuyunca sok oldum :( Allah iyi insanlarla karsilastirsin hepsini :( Bizde boyle bisey yasasak benim sevgilimde ayni seyi yapardi Allahim onlari kotu insanlardan korusun :( peki o kisi ceza almadimi?

hepimiz destek oluyoruz kuzum burda sıkma sen canını düzelir herşey allahım günlerinin nasıl geçtiğini hissetrmesin sevdiceklerimize. çarşı evet onlar için acayip önemli nefes aldıkları kafa dağıttıkları tek yer ama buna şükür kuzum.
Artık sabredecek bi şekilde dua ediyorum zaten hep Rabbim tüm askerleri korusun kötü insanlarla karşılaştırmasın...

Canim cok gecmis olsun okuyunca sok oldum :KK43: Allah iyi insanlarla karsilastirsin hepsini :KK43: Bizde boyle bisey yasasak benim sevgilimde ayni seyi yapardi Allahim onlari kotu insanlardan korusun :KK43: peki o kisi ceza almadimi?
Bilmiyorum hiç o gölcükteydii :( kim yapmaz ki valla.. gölcük çok kötü ya taşlarda yatırdılar adam pis donunu yıkatıyormuş kalorifer felan desen zaten yok.. sorsan eğitim verildi. Ama sevgilim sınavdan 100 almış bide birinci olmuş üstün bşarı belgesi vermişler. Yine iyi dayandı bişeyleri bşardı birde acaip kötü oranın psikolojisi 3 yaşındaki çocuk gibi mızmızlanıp ağlıyordu resmen.. Allah kimseyi oraya düşürmesin ya

Bilmiyorum hiç o gölcükteydii :KK43: kim yapmaz ki valla.. gölcük çok kötü ya taşlarda yatırdılar adam pis donunu yıkatıyormuş kalorifer felan desen zaten yok.. sorsan eğitim verildi. Ama sevgilim sınavdan 100 almış bide birinci olmuş üstün bşarı belgesi vermişler. Yine iyi dayandı bişeyleri bşardı birde acaip kötü oranın psikolojisi 3 yaşındaki çocuk gibi mızmızlanıp ağlıyordu resmen.. Allah kimseyi oraya düşürmesin ya
Allah sabir versin yardimcisi olsun :( sanada Allahim sabir versin canim benim :( Zor cok Zorr

Çok moralim bozuldu kızlar yaaaa :KK43: gölcüke 1 aylık eğitime gitmişti çok kötü bir yerde herneyse ordaki çavuş telefonları toplayıp milletin sevgilisine yazıyordu bunlardan biri bendim. Birgün anladık bunu benimkide sen git çavuşu subayların yanında öldüresiye döv. Dur emrinide dinlememiş... şimdi 7 hafta çarşısı kesildi.. tabi daha kötüsü olabilirdi :KK43: oy dağlar oy :KK43:

Canim Allah yardimciniz olsun bence de buna bile sukretmek lazim askerligini uzatabilirlerdide. Kim olsa aynisini yapardi herhalde benimki de öylece bırakmaz seninki gibi delirirdi. Rabbim yardımcıları olsun kuzum konusabildigine dua ediyor artık insan napalim. Sen de destek ol kuzum sakin kalmaya çalış cok zor bi durum. :(

Canim Allah yardimciniz olsun bence de buna bile sukretmek lazim askerligini uzatabilirlerdide. Kim olsa aynisini yapardi herhalde benimki de öylece bırakmaz seninki gibi delirirdi. Rabbim yardımcıları olsun kuzum konusabildigine dua ediyor artık insan napalim. Sen de destek ol kuzum sakin kalmaya çalış cok zor bi durum. :KK43:
Üzülmemiş gibi yapıyorum normal bişeymiş gibi davranıyorum oda biraz daha sakinleşti ben öyle yapınca. Olsunn şafağa zarar gelmesin yeter :)

Üzülmemiş gibi yapıyorum normal bişeymiş gibi davranıyorum oda biraz daha sakinleşti ben öyle yapınca. Olsunn şafağa zarar gelmesin yeter :)
Bencede kuzum Allah o cavusuda nasil biliyosa oyle yapsın insanliktan nasibini almamış ne yazık. Allah beterinden korumus canım simdi daha cok sabırlı olmak lazım elinden geldigince alttan almaya çalış canim sana da sabır versin Allah.:KK66:

Bencede kuzum Allah o cavusuda nasil biliyosa oyle yapsın insanliktan nasibini almamış ne yazık. Allah beterinden korumus canım simdi daha cok sabırlı olmak lazım elinden geldigince alttan almaya çalış canim sana da sabır versin Allah.:KK66:
O ceza aldı mı haberimizde yok egitim 1 aydı usta birliğe geri dönünce ceza verdiler bizede. İnşallah onun başınada gelir gerçi ben çavuş komutan dinlemedim baya saydırdım adama :D

O ceza aldı mı haberimizde yok egitim 1 aydı usta birliğe geri dönünce ceza verdiler bizede. İnşallah onun başınada gelir gerçi ben çavuş komutan dinlemedim baya saydırdım adama :KK70:

Haketmis ama terbiyesizmis yani yine iyi dayanmis bir ay oyle bi adama. Simdi asıl yeri neresi canım Allah sabırlar versin hic degilse kendi bolugunde daha rahat eder. Allahim o cavus gibilerden de korusun herkesi tum askerlerimizi :KK51:

Haketmis ama terbiyesizmis yani yine iyi dayanmis bir ay oyle bi adama. Simdi asıl yeri neresi canım Allah sabırlar versin hic degilse kendi bolugunde daha rahat eder. Allahim o cavus gibilerden de korusun herkesi tum askerlerimizi :KK51:
Balıkesir Erdek :) evet bölüğünde maşallah çok rahatta işte gölcük başımıza bela oldu kaldıı. Allahtan yeri iyi arkadaşlarıyla vakit bi şekilde geçirir :) ayyyy amiiiin ya valla kim olsa duramaz daha kimse böyle bişey yaşamasın gerçekten...

Balıkesir Erdek :) evet bölüğünde maşallah çok rahatta işte gölcük başımıza bela oldu kaldıı. Allahtan yeri iyi arkadaşlarıyla vakit bi şekilde geçirir :) ayyyy amiiiin ya valla kim olsa duramaz daha kimse böyle bişey yaşamasın gerçekten...
Erdek cok güzel bir yer. Güzel yerdeymiş askerin canım. Allah hayırlısıyla da kavuşmak nasip etsin. Gerçekten zor bir ortamda zor şartlardalar Allahım tüm askerlerimizin yar ve yardımcısı olsun bizi de tez zamanda kavuştursun inşallah aminn :KK36:

Erdek cok güzel bir yer. Güzel yerdeymiş askerin canım. Allah hayırlısıyla da kavuşmak nasip etsin. Gerçekten zor bir ortamda zor şartlardalar Allahım tüm askerlerimizin yar ve yardımcısı olsun bizi de tez zamanda kavuştursun inşallah aminn :KK36:
İnşallah bitanemmm :nazar::KK200: senin askerin nerdeee:KK49:

Kızlar merhaba. Bir asker yareni daha aranıza katıldı. Nette askerlikle ilgili konularda gezinirken bu forumu ve konuyu keşfettim, hemen üye olup aranıza katılmak istedim. Önceki sohbetlerinizi okudum. Baya hoş arkadaşlıklar oluşmuş ve epey destek olunuyor anladığım kadarıyla. Bana da destek olursunuz mu? En Büyük TÜRKİYE Sevdiceğim, can özüm 3 şubatta teslim oldu. Amasya da acemi birligini yapıyor ve uzun dönem. Allah bütün askerlerimize, ailesine ve bize dayanma gücü versin. Sağ salim dönerler inşallah. Herkese merhabaa tekrardan :KK15:
Şafak 352:mad:

Kızlar merhaba. Bir asker yareni daha aranıza katıldı. Nette askerlikle ilgili konularda gezinirken bu forumu ve konuyu keşfettim, hemen üye olup aranıza katılmak istedim. Önceki sohbetlerinizi okudum. Baya hoş arkadaşlıklar oluşmuş ve epey destek olunuyor anladığım kadarıyla. Bana da destek olursunuz mu? En Büyük TÜRKİYE Sevdiceğim, can özüm 3 şubatta teslim oldu. Amasya da acemi birligini yapıyor ve uzun dönem. Allah bütün askerlerimize, ailesine ve bize dayanma gücü versin. Sağ salim dönerler inşallah. Herkese merhabaa tekrardan :KK15:
Şafak 352:mad:

oy oy oyy hoşgeldin balımmm tabkiii :) yalnız şu var 96/1 yarenleri konusu açılmamış mı :) vallahi bende sırf su konu için açmıştım ama sonra çok sevdim gerçekten :) burda benim gibi şafak sayan derdimi paylaşan insanlar felan :) ohooo biz burda ev bile döşedik kuzum görmüşsündür gimumun tercihlerini :D 96/1e gitmene gerek yok biz sana burda da iyi bakarızz:KK200::KK19: hoşgeldiin tekrardannn:KK5::KK5:

oy oy oyy hoşgeldin balımmm tabkiii :) yalnız şu var 96/1 yarenleri konusu açılmamış mı :) vallahi bende sırf su konu için açmıştım ama sonra çok sevdim gerçekten :) burda benim gibi şafak sayan derdimi paylaşan insanlar felan :) ohooo biz burda ev bile döşedik kuzum görmüşsündür gimumun tercihlerini :KK70: 96/1e gitmene gerek yok biz sana burda da iyi bakarızz:KK200::KK19: hoşgeldiin tekrardannn:KK5::KK5:

Teşekkür ederim canım, hoş buldum :KK54: 96/1 konusu görmedim direkt bu konuyla karşılaştım gezerken ve çok hoşuma gitti :)) Evvet evet gördüm neler paylaşıldığını allah mutlu mesut etsin evlenenleri ve evlenecek olanları.. Ben üniversite öğrencisi olduğum için evlilik biraz uzak bu aralar ama inşallah o da olacak:) Bazen çok yalnız hissediyorum kendimi kimseyle konuşmak dertlesmek istemiyorum beni anlayacak olan sizlerle konuşmam bana iyi gelecektir sanıyorum:)

Back
X