Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi gözün aydın :) bidaha hiç ayırmasın rabbim siziBugün geldi canım :)
hadi gözün aydın :) bidaha hiç ayırmasın rabbim sizi
şubat ı bi atlatırsak bende yaklaştığını hissedicekmişim gibi geliyorTeşekkür ederim canım Darısı senin başına hadi senin de kavuşmana az kalmış Rabbim tez vakitte kavustursun canım :)
şubat ı bi atlatırsak bende yaklaştığını hissedicekmişim gibi geliyoraminnn canım inşAllah
Gozun aydin canim bi omur boyu mutlu olun huzurlu olun allahim ayrilik gostermesin bi dahaBugün geldi canım :)
Sabirsizlikla bekliomm kuzum erit artik su safaklariiii bizde kavusalimmmmmm88
Son 13 haftamız kaldı Kocacımm
![]()
bende artık bitsinde kavuşalım evimize yeni hayatımıza gidelim diye sabırsızlıkla bekliyorum kuzumSabirsizlikla bekliomm kuzum erit artik su safaklariiii bizde kavusalimmmmmm![]()
hoşgeldin canım95/4 balıkesir Erdek var mı kiiii :) şafak 259
Hoşbulduk canımmmmhoşgeldin canım![]()
malesef uzun dönem canımHoşbulduk canımmmm
Senin ki kısa dönem sanırsam ama evlisiniz dimiii daha zordur muhakkak :)
ayyyy inşşşş kuzum yaaa gittiği günü dün gibi hatırlıyorum. ama bak şimdi yarısı gitti safaklarınbende artık bitsinde kavuşalım evimize yeni hayatımıza gidelim diye sabırsızlıkla bekliyorum kuzumcumartesi günü plakalara düşücez hala inanamıyorum
![]()
yatak odası , yemek odası, koltuk takımı 15 bin tutuyor benimkiler canım.pazar günü annem ben kayınvalidem gezdik yine.koltuk takımıyla yemek odası beğendim .dur onlarında fotolarını atıyımayyyy inşşşş kuzum yaaa gittiği günü dün gibi hatırlıyorum. ama bak şimdi yarısı gitti safaklarınkendi yuvalarımıza geçmeyi nasip etsin allahım biran önce.
eşyaları nerden aldın canım ne kadar tuttu ben en son sordum 18 bin dedi köşe yatak yemek koltuk takımına.