Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimdeeSafak 35 benim guzel memleketimmmm![]()
Canimm siz kavusunca benimki izine gelecek sonraki 90 gundede biz kavusacagiz inss.91
Son 14 haftamız kaldı Kocacımm
![]()
inşAllahhh canım o zaman bi an önce gelsin mayısCanimm siz kavusunca benimki izine gelecek sonraki 90 gundede biz kavusacagiz inss.7 gunluk iznimiz bu sabah itibariyle bitmis oldu.
Erisin artik bu safaklar 182
![]()
Evett canimm yaa izinden sonra donusu o kadar zor geldi kiinşAllahhh canım o zaman bi an önce gelsin mayısbundan sonrası daha hızlı geçicek kuzum çünkü yarıladığınız için bi sevinç oluyor insanda
15 günde bir ay dan düşüyorum ben .öyle daha hızlı geçiyor sanki. 3,5 ay kaldı 3 ay kaldı derken Allahıma şükürler olsun 2 ,5 ayımız kaldı
![]()
bizde öyle olmuştuk kasım daEvett canimm yaa izinden sonra donusu o kadar zor geldi kiama cok sukur az kaldi artik simdilik 90 saycam sonra bi 90 daha ve yanimdaaaaa :) Allahim dertsiz kavusmayi nasip etsin insss
![]()
Bana da oyle geliyor kuzum ya yokus asagiya inecekmisiz gibi.bizde öyle olmuştuk kasım daama bana güven bundan sonra daha hızlı geçicek ayrı kaldığınız günler
canım benim ya güldürdün beniBana da oyle geliyor kuzum ya yokus asagiya inecekmisiz gibi.Suan sadece ilk 90 gune odakliyim kuzum senin safagi takipteyim.
Evin buyugu misali sen kavusta sira bize gelsinn
![]()
hoşgeldin aramıza canımKızlar merhaba aranıza yeni katıldım..Sevdiğim adam mayısda askere gidecek ve ben şimdiden üzgünüm acaba nereye demekten kendimi alamıyorum..