- 4 Nisan 2014
- 5.602
- 16.145
- 298
simdi bi daha baktim birligin icinde ptt yokmus napcam ki yaaCanim ben birligin icindeki ptt ye yolluyorum kendi gidip aliyo yalniz yaninda komutanida oluyo ama ona sozlumden geldi diyince bakmiyo icinde ne var diye

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
simdi bi daha baktim birligin icinde ptt yokmus napcam ki yaaCanim ben birligin icindeki ptt ye yolluyorum kendi gidip aliyo yalniz yaninda komutanida oluyo ama ona sozlumden geldi diyince bakmiyo icinde ne var diye
Rica ederimm tatlimaa o zaman ben de oyle yapayim canim ya cok tesekkur ederim
Ozaman carsi gunu varsa oldugu yere merkeze yolla carsiya ciktiginda alsin canim aslinda herkesde ptt oluyo nerdeki birligisimdi bi daha baktim birligin icinde ptt yokmus napcam ki yaa![]()
yarın bizde olucaz inşAllahŞafak 99 :)
Carsisi da yok general soforu oldu hafta sonu carsisi kitlendi hafta içi her hangi bi gun carsisi olcak o da her hafta degisecekOzaman carsi gunu varsa oldugu yere merkeze yolla carsiya ciktiginda alsin canim aslinda herkesde ptt oluyo nerdeki birligi
Anladim canim sen carsiya cikcagi hafta yollasan subede dursa kargosu carsi gunu alsa olmazmiki oyleCarsisi da yok general soforu oldu hafta sonu carsisi kitlendi hafta içi her hangi bi gun carsisi olcak o da her hafta degisecekne zaman çıkacak kestiremiyorum o yuzden.
Erzincanda canim internetten baktım 59. topcu tugayinda ptt subesi varmis ben de o sanip sevinmistim sonra agzini arayinca onun yerinin orasi olmadigini anladim![]()
Ayy maşallah biz de görebilecek miyiz bu şafaklarıŞafak Atarsa 07-AntaLya![]()
Ayy maşallah biz de görebilecek miyiz bu şafakları![]()
Bende öyle düşündüm ama çıkacagı zaman belli değil henüz, kargo buraya geri döner mi diye düşünüyorum.Anladim canim sen carsiya cikcagi hafta yollasan subede dursa kargosu carsi gunu alsa olmazmiki oyle
Onu bilemiyorum canim aslinda sorsa o komutanina yada arkadaslarina nasil yapiyolarmis kargo islerini ogrense senin icin daha kolay olurBende öyle düşündüm ama çıkacagı zaman belli değil henüz, kargo buraya geri döner mi diye düşünüyorum.
Kargoyu direkt birliğe yollasam? O zaman eline ulasır mı ki?