- 3 Kasım 2013
- 2.708
- 3.702
- 133
ASKER YARENLERİMİZİN ŞAFAK PANOSU

1 =

2 =

3 =

4 =

5 =

6 =

7 =

8 =

9 =

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasılsınız kızlar
Bugün gittiginden beri ilk gerginliğimizi yasadık
ben çok yoruldum ya vallahi özlemek bi yandan yıl dönümü yaklastı birlikte kutlayamıcaz diye taktım kafaya ona kuruldum
hediye stresi maddi sıkısıklık bilmem ne hepsi üst üste geldi
yansıtmamaya çalıştım ama anladı bu sefer de her hareketimi gerginliğime yordu bende ters yapınca işim var kapatalım dedi kapattı
valla kafayı yicem artık ya bitmiyo günler geçmiyo ben bu kadar sakin bi insan değilim polyannacılık oynamaktan yoruldum
katılıyorumm kuzum adamı delirtmekte üstlerine yok.canım hepimiz benzer sorunları yaşıyoruz yalnız değilsin bu konuda. oradaki gerginlikleri stresleri ailelerinden çok asıl bize yansıyor ve bize sarıyorlar. Benim de doğum günüm p.tsi bende onsuz geçireceğim ilk doğum günü diye strese girdim üzülüyorum ona bişe demedim ama haliyle insan ister istemez yansıtıyor zaten onlar bizim ses tonumuza dikkat ettikleri için büyüyebiliyor durum. Sen sıkma hiç kendini orada bulundukları durum hakkaten kolay değil ve zor alttan almasan bu sefer gerginlik çok daha büyüyecek en güzeli çok beklentiye girmeden konuşmak, burda olduğu zamanki konuşmalarınız tavırları olmuyor ve rahat değiller orada hiç bu yüzden polyannacılık oynıcam diye kasma kendini o zaman daha kötü olur durumlar. onların bir saatleri bir saatlerine uymuyor çünkü![]()
katılıyorumm kuzum adamı delirtmekte üstlerine yok.alttan almak her zaman iyidir
![]()
bugünlerde benAynen kuzum tecrübeyle sabit![]()
ben her seyi alttan aliyorum hep aman askim geccek askim tamam hayatim bitcek hayatim sikma canini hayatim valla çenem koptu artik :) Benim de canimin sıkkın oldugu zamanlar oluyo konuşmaya dermanim bile olmuyo kendi moralim yerlerdeyken onun moralini yuksek tutmak cok zor... Vallahi napcaz boyle daha koskoca 11ay var nerdeyse onumuzdecanım hepimiz benzer sorunları yaşıyoruz yalnız değilsin bu konuda. oradaki gerginlikleri stresleri ailelerinden çok asıl bize yansıyor ve bize sarıyorlar. Benim de doğum günüm p.tsi bende onsuz geçireceğim ilk doğum günü diye strese girdim üzülüyorum ona bişe demedim ama haliyle insan ister istemez yansıtıyor zaten onlar bizim ses tonumuza dikkat ettikleri için büyüyebiliyor durum. Sen sıkma hiç kendini orada bulundukları durum hakkaten kolay değil ve zor alttan almasan bu sefer gerginlik çok daha büyüyecek en güzeli çok beklentiye girmeden konuşmak, burda olduğu zamanki konuşmalarınız tavırları olmuyor ve rahat değiller orada hiç bu yüzden polyannacılık oynıcam diye kasma kendini o zaman daha kötü olur durumlar. onların bir saatleri bir saatlerine uymuyor çünkü![]()
Canim ben birligin icindeki ptt ye yolluyorum kendi gidip aliyo yalniz yaninda komutanida oluyo ama ona sozlumden geldi diyince bakmiyo icinde ne var diyeya kızlar pazar günü yıl dönümümüz ben buradan kargoyla bi şeyler göndericem ama nereye göndercem napcam bilemedim
bulundugu yere mi göndersem ordan açarlar mı alırlar mı yanlış bi yere gönderirim falan diye de korkuyorum
birliğin içinde pttnin subesi var oraya göndersem kendi gidip alamaz mı ordan? nasıl oluyo bu işler bileniniz varsa yardımcı olur musunuz![]()
aa o zaman ben de oyle yapayim canim ya cok tesekkur ederimCanim ben birligin icindeki ptt ye yolluyorum kendi gidip aliyo yalniz yaninda komutanida oluyo ama ona sozlumden geldi diyince bakmiyo icinde ne var diye