• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

359.Dönem 95 / 1-2-3-4 asker yarenleri (mayıs 2015)

ayy haklısın canım vileadayı sok çıkar koltuğun altına hemen temizlenir. .altı açık yataklarda baza olmuyor genelde canım ama şık duruyorlar bilemedim şimdi :KK43:
altı açık yataklarda baza oluyor kuzum bazılarında ya da aldığın yer hem imal edip hem satıyorsa eklettirebilirsin artık herşey mümkün ama karar yine sana kalmış artık her mobilyanın bacaklısı mevcut kuzum yemek odası yatak odası koltuklar vs vs netten bi bak istersen çokta para tutuyo esyalar ya bende düğün paketlerine bakıyorum 12 bin falan 3 takım.

altı açık yataklarda baza oluyor kuzum bazılarında ya da aldığın yer hem imal edip hem satıyorsa eklettirebilirsin artık herşey mümkün ama karar yine sana kalmış artık her mobilyanın bacaklısı mevcut kuzum yemek odası yatak odası koltuklar vs vs netten bi bak istersen çokta para tutuyo esyalar ya bende düğün paketlerine bakıyorum 12 bin falan 3 takım.
bende 1-2 modelde bazalı gördüm canım ama inşAllah beğendiklerimde de olur.inşAllah gönlüme göre bulurum canım .s
tek tek alırsan çok pahalı oluyor canım ama bazı paketlerde de firmalar kendi belirledikleri mobilyaları yapıyor farklı farklı almak istersen olmuyor..tabi her yer aynı değil.ben tek tek almak istiyorum çünkü bir firmanın yatak odasını seviyorum ama köşesini sevmiyorum mesela

Kizzz sen nerelerdesinnn izne mi geliyo seninkiiii ohhh hadi hayirlisiii gozun aydinn. Benimkinin izne gelmesine de 20 gun kaldi :KK71:
Ay geldi gitti bile :( o yokken geçmeyen zaman su gibi akti gitti sinirlerim bozuldu.. teslim oldu bugun usta birligine :( ah kuzum benim konusmadik bile adam akilli uc dort mesaj atabildi

Ay geldi gitti bile :KK43: o yokken geçmeyen zaman su gibi akti gitti sinirlerim bozuldu.. teslim oldu bugun usta birligine :KK43: ah kuzum benim konusmadik bile adam akilli uc dort mesaj atabildi
üzülme kuzum izinler evet çabuk geçiyor rüya gibi sanki. ama yine gelecek bak burada beraberiz yine sana destek için varız :KK52: inş yerine alışınca arayacakta seni. bi ortamı süzsün önce sonra konuşursunuz merak etme. bol bol dua et :KK66: Allah kavuştursun kuzum şimdiden. Allahım tüm askerlerimizi korusun.En Büyük TÜRKİYE

üzülme kuzum izinler evet çabuk geçiyor rüya gibi sanki. ama yine gelecek bak burada beraberiz yine sana destek için varız :KK52: inş yerine alışınca arayacakta seni. bi ortamı süzsün önce sonra konuşursunuz merak etme. bol bol dua et :KK66: Allah kavuştursun kuzum şimdiden. Allahım tüm askerlerimizi korusun.En Büyük TÜRKİYE
ay canimsin yaa hepiniz canimsiniz valla o kadar iyi geliyo ki burda dertlesmek iyiyi kotuyu her seyi konuşmak :KK19: Allah hepsini korusun kollasin sag salim kavusalim sevdiceklerimize insallahh

ay canimsin yaa hepiniz canimsiniz valla o kadar iyi geliyo ki burda dertlesmek iyiyi kotuyu her seyi konuşmak :KK19: Allah hepsini korusun kollasin sag salim kavusalim sevdiceklerimize insallahh
bak ne güzell komutan şöförü rahattır merak etme kuzum benim kuzende komutan şöförüydü inş rahat bi şekilde Allahım hepsine şu günleri bitirmeyi nasip etsin. ama en büyük araç benim kocişimdee tankçı kendisi :KK70::KK70:

bak ne güzell komutan şöförü rahattır merak etme kuzum benim kuzende komutan şöförüydü inş rahat bi şekilde Allahım hepsine şu günleri bitirmeyi nasip etsin. ama en büyük araç benim kocişimdee tankçı kendisi :KK70::KK70:
benimkinde de en büyük var hıh :63: zpt şöförü hemde :D :D :D

kizlar bu ayin 31i bizim yil donumumuz. Ben ne yapicam ne hediye alicam burdan nasil gondereyim dusunup duruyorum. var mi fikriniz hediye konusunda

kizlar bu ayin 31i bizim yil donumumuz. Ben ne yapicam ne hediye alicam burdan nasil gondereyim dusunup duruyorum. var mi fikriniz hediye konusunda
Bu ozel gunler ayri gecince cok zor oluyo kuzum yaa :( :KK43: seninki soguk yerdeydi sanirim en guzel hediye eldiven bere boyunluk atki iclerine de vesikalik yapilmis bikac beraber fotonuz cunku buyuk fotolara fazla bakamiyorlar orda. Mektupta yazdin mii hosuna gider sanirim canim. Aklima bunlar geldi :KK54:

:KK70: Benimkinin hey heyleri uzerinde gene yaklasmaaayimm barii :KK55:
Bizde nerdeyse 1 haftadır öyleyiz canım :-( son aylara girdik diye iyice geçmek bilmiyor..1 haftadır kimseyle konuşmuyorum artık dedi bugün.psikolojim bozuldu benim geçmiyor diyor :KK43: ufacık bişeyden köpürüyor bu hafta.nasil atlatıcaz bunu bilmiyorum

Bizde nerdeyse 1 haftadır öyleyiz canım :-( son aylara girdik diye iyice geçmek bilmiyor..1 haftadır kimseyle konuşmuyorum artık dedi bugün.psikolojim bozuldu benim geçmiyor diyor :KK43: ufacık bişeyden köpürüyor bu hafta.nasil atlatıcaz bunu bilmiyorum
Ayy kuzum sana hak veriyorum en buyuk sabir bize dusuyor iste bu durumda ayy bende icim catlicak gibi oluyorum bazen ama napim konussam yine hir gur cikiyo. Sende bisey deme artik kuzum napcazz boyle boyle gecircez gunleri benimkinin 6 ayi var daha izin icin o da diyo gun gecmiyo baski var ustumde bende o gelene kadar alttan aliyorum cunku anlik hopp degisiyo ruh halleri Allah iki tarafada sabir versin kuzum zor yani.

Ayy kuzum sana hak veriyorum en buyuk sabir bize dusuyor iste bu durumda ayy bende icim catlicak gibi oluyorum bazen ama napim konussam yine hir gur cikiyo. Sende bisey deme artik kuzum napcazz boyle boyle gecircez gunleri benimkinin 6 ayi var daha izin icin o da diyo gun gecmiyo baski var ustumde bende o gelene kadar alttan aliyorum cunku anlik hopp degisiyo ruh halleri Allah iki tarafada sabir versin kuzum zor yani.
haklısın canım bende bugün karar aldım sinirlensem de bi süre kocama belli etmiycem daha çok alttan alıcam.evet canım Rabbim hepimize sabır versin...bugun daha iyiydi ama sadece bana karşı :KK36:

haklısın canım bende bugün karar aldım sinirlensem de bi süre kocama belli etmiycem daha çok alttan alıcam.evet canım Rabbim hepimize sabır versin...bugun daha iyiydi ama sadece bana karşı :KK36:
Ahhh kuzum ahh bizim koca bebekler hep ilgi alaka istiyorlar ama gelince hepsinin hesabini kescem ona benimde daha hazirda 9 ayim var. :anneadayı::KK48: Bakalim o nasil yapacak yarenligi bana cok merak ediyom. Alttan al kuzum en iyisi o bende oyle sinir kupu olsamda tane tane basa basa konusuyom o anliyo sinirli oldugumu soruyo yoooooo diyorum. :KK53: Bi an once bitsin artik ama yaa.

Back
X