Ben zorda olsa yapıyorum tatlım bazen canım cok sıkılıyo ister istemez üzülüyorum ama ona belli etmemek icin elimden geleni yapıyorum zaten hassas oluyolar bu dönemde :)Yanımdayken günler ne çabuk geçiyordu şimdi geçmek bilmiyor sanki..insan bir iyi bir kötü oluyor ya onların psikolojisi bizi çok etkiliyor aynı şekilde bizimkilerde onları.Her konuşmada enerjik moral verici konuşma olabiliyor mu yapabiliyor musunuz bunu kızlar ?
Safak azaldikca gunler daha mi zor geciyo ne bana oyle geliyogüzel geçiyo canım :) az kaldi
canim ilk zamanlar uzuntuden ciddi sekilde hasta olmustum ve telefonda guzel konusamiyodum bunun ona cok zarari oldugunu gorunce kendimi toparladim uzulsem moralim bozuk olsa aglasam bile telefonu hep guzel sekilde acip konustum tartisma cikarmaya calissada cunku orda agir bir psikolojileri oluyo ve sana patliyo ister istemez hep alttan aldim Allah o sabri veriyor sonucta orda yalniz ve konusabilcegi tek kisi benim o yuzden cok sabrediyorum ve hep guzel konusuyorum sabrin sonu selamet sonunda mutlu olucaksiniz elinden geldikce moral ver kendi sikintilarini yansitmaYanımdayken günler ne çabuk geçiyordu şimdi geçmek bilmiyor sanki..insan bir iyi bir kötü oluyor ya onların psikolojisi bizi çok etkiliyor aynı şekilde bizimkilerde onları.Her konuşmada enerjik moral verici konuşma olabiliyor mu yapabiliyor musunuz bunu kızlar ?
Allahim ikinizinde yardimcisi olsun canim uzulme birsekilde yemege alisiyolar yada kantinden aliyorlarBugun teslim oldu benim kuzum..
O kadar zor oldu ki onu o otobüse bindirmek...
Yemek bitmis yemek yiyememis kahvalti cok kotuymus karni da doymamistir zaten.
Yedigim bir lokmaydi o da boğazımda dugumlendi onun orda ac kaldigini dusundukce. Allahim sabir ver nasil gececek koskoca bir sene
Safak azaldikca gunler daha mi zor geciyo ne bana oyle geliyo
canim ilk zamanlar uzuntuden ciddi sekilde hasta olmustum ve telefonda guzel konusamiyodum bunun ona cok zarari oldugunu gorunce kendimi toparladim uzulsem moralim bozuk olsa aglasam bile telefonu hep guzel sekilde acip konustum tartisma cikarmaya calissada cunku orda agir bir psikolojileri oluyo ve sana patliyo ister istemez hep alttan aldim Allah o sabri veriyor sonucta orda yalniz ve konusabilcegi tek kisi benim o yuzden cok sabrediyorum ve hep guzel konusuyorum sabrin sonu selamet sonunda mutlu olucaksiniz elinden geldikce moral ver kendi sikintilarini yansitmaAllahim yardimcin olsun
Canım bende ilk baslarda böyleydim nasıl geçecek diye düşünmekten geceleri uyuyamiyordm ama çok şükür Rabbim sabrını veriyo alısıyosun zamanla üzme kendini belli etme sevdiğine seni en iyi biz anlarız :)[/QUOTE][QUOTEsannn, post: 44173127, member: 578686"]Bugun teslim oldu benim kuzum..
O kadar zor oldu ki onu o otobüse bindirmek...
Yemek bitmis yemek yiyememis kahvalti cok kotuymus karni da doymamistir zaten.
Yedigim bir lokmaydi o da boğazımda dugumlendi onun orda ac kaldigini dusundukce. Allahim sabir ver nasil gececek koskoca bir sene
allahim insallah geçer duzelir alisir.. kogusu cok kotuymus turkce konusabilem insan yok diyor tek kaldim bi tane kafa dengi insan yok diyor. iyice uzuldum allahim usta birliginde iyi yere denk gelsin insallah..Allahim ikinizinde yardimcisi olsun canim uzulme birsekilde yemege alisiyolar yada kantinden aliyorlarZor ama gurur verici boyle dusun Gunler birsekilde bitiyo canim
Anladim canimallahim insallah geçer duzelir alisir.. kogusu cok kotuymus turkce konusabilem insan yok diyor tek kaldim bi tane kafa dengi insan yok diyor. iyice uzuldum allahim usta birliginde iyi yere denk gelsin insallah..
canim benimm :) buraya yazmak o kadar iyi geliyor ki,paylastikca rahatliyorum. allahim sabir versin hepimize su gibi akip geçsin zaman insallah[/QUOTE]Canım bende ilk baslarda böyleydim nasıl geçecek diye düşünmekten geceleri uyuyamiyordm ama çok şükür Rabbim sabrını veriyo alısıyosun zamanla üzme kendini belli etme sevdiğine seni en iyi biz anlarız :)
canım benim acemilikte ilk başlarda çok zorlanır benimki de öyle olmuştu.yemekler o kadar az veriliyormuş ki , çocuğa versen doymaz diyordu eşim.yemin törenine gittiğimiz gün ben çok şaşırmıştım incecik kalmış.allahim insallah geçer duzelir alisir.. kogusu cok kotuymus turkce konusabilem insan yok diyor tek kaldim bi tane kafa dengi insan yok diyor. iyice uzuldum allahim usta birliginde iyi yere denk gelsin insallah..
ne yedin diye sordum bilmiyorum ki bi sey koydular onume anlamadim ne oldugunu dedicanım benim acemilikte ilk başlarda çok zorlanır benimki de öyle olmuştu.yemekler o kadar az veriliyormuş ki , çocuğa versen doymaz diyordu eşim.yemin törenine gittiğimiz gün ben çok şaşırmıştım incecik kalmış.
ama en önemlisi sensin onun için , seni yanında hissetmesi.sesini duymak ona dünyaları vericekve burda hassaslaştıkları için sana daha çok bağlanıcak canım
şafak kaç oldu taze yaren
Burdur'da yapıyor kuzum. Insallahh guxel rahat guvenli bi yerde olur kafa dengi insanlarla karsilasir gunleri su gibi akip gecer inşallah.Anladim canimNerde yapiyorki acemiligini insallah ustaligi iyi yer olur guvende olsunlarda en onemlisi bu Allahim tum askerlerimizi korusun, bizde sevdicegimle konustugumuzda okadar ilginc insanlar varki artik gulup geciyorum diyo Napalim orasida oyle bi yer Sana daha cok gorev dusuyor ozaman simdi konusup anlasabildigi bir arkadasi olmazsa sen hep dertles ilgini eksik etme artik sanada Allahim sabir versin Dayanma gucu versin..
askerler için herkes bağış yapıyor canım ama malesef hepsinin önüne azıcık yemek koyuyorlar yemekhanedekiler.ve eşim anlatıyordu bi o kadar da yemeklerden artıyormuş ,hepsinide çöpe atıyorlarmış.ne yedin diye sordum bilmiyorum ki bi sey koydular onume anlamadim ne oldugunu dediasker ac birakilir mi ya nasıl bi sey bu.. zaten cok zayif insallah daha da zayiflamaz kuzum ya
bugun cok konustuk telefonda cok sukur allahima. sonra komutan gelmiş kapattik. arayamiyorum yutkunamiyorum sesini duyunca dedi ben mahvoldumm.
o da oyle diyor kuzum buraya gelince daha da anladim senin kiymetini dedi seni bu gune kadar uzduysem kirdiysam yaptığım butun dusuncesizlikler icin ozur dilerim dedi Kıyamam ben onaa
safak 363 oldu
bi saat önce telefonum caldi baktim arayan o nasil neseli actim telefonu.askerler için herkes bağış yapıyor canım ama malesef hepsinin önüne azıcık yemek koyuyorlar yemekhanedekiler.ve eşim anlatıyordu bi o kadar da yemeklerden artıyormuş ,hepsinide çöpe atıyorlarmış.
sen anlattıkça bizim ilk günlerimiz canlanıyor gözümdekıyamam size yaa
Canım benim sevgilim acemiliğini burdurda yaptı oranın çok pis bir soğuğu var eğer piyadeyse kıbrıs çıkmıştı genelde bütün piyadelere sevgilim öyle söylemişti ama bizim komando olduğu için kayseri çıktı sonra tabur takviyesi için diyarbakıra gitti 40 gun kadar kaldı döndü tekrar kayseriyeBurdur'da yapıyor kuzum. Insallahh guxel rahat guvenli bi yerde olur kafa dengi insanlarla karsilasir gunleri su gibi akip gecer inşallah.
icim kan aglasa da konusurken cok neseli konuşuyorum kendimi topluyorum kötü seyleri anlatmiyorum hep güzel seylerden bahsediyorim allahim bana da sabir versin ona bi seu dicem de uzulcek diye cok korkuyorumm
Canım benim sevgilim acemiliğini burdurda yaptı oranın çok pis bir soğuğu var eğer piyadeyse kıbrıs çıkmıştı genelde bütün piyadelere sevgilim öyle söylemişti ama bizim komando olduğu için kayseri çıktı sonra tabur takviyesi için diyarbakıra gitti 40 gun kadar kaldı döndü tekrar kayseriye
suan o kadar sevindim ki sen yazinca. benim de sevgilimi sabah komando diye secmisler. yemin toreninden sonra 20gun daha kalacaksiniz demis komutan her geve 2de egitime kalkcaksiniz demis. yüzde yuz doguya gitceniz ic güvenlik bolgelerine demis. mahvoldum butun gun dusunmekten. napcam benCanım benim sevgilim acemiliğini burdurda yaptı oranın çok pis bir soğuğu var eğer piyadeyse kıbrıs çıkmıştı genelde bütün piyadelere sevgilim öyle söylemişti ama bizim komando olduğu için kayseri çıktı sonra tabur takviyesi için diyarbakıra gitti 40 gun kadar kaldı döndü tekrar kayseriye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?