Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
200 e düştüğün gün bi ferahlık gelicek canımPazartesi urfa maceramiz başladı
Bugün 57.günümüz bitmiş oldu. Şafak 308..
Geçiyor mu ne sanki canlar hi :)
Şimdi nasıl olacak 300den sonrası çabuk geçer mi :)
Canım benim Allah kavuştursun.zamanınız su gibi geçsin inşAllah.bugün gitti canımın yarısı.. akşam üstü birliğe teslim olurken tlfnu kapattı ama bir daha açmadı sesini duyamadım. ilk gün için normal bi durum mu ? çok kötü hissediyorum kendimi![]()
Bugün sabah ve akşam konuştuk.. kalabalık olmadıgı için ilk günden yakalatmayım diye aramamış sabah erkenden aradı çok şükür duydum sesini.. iyiymiş hatta ilk gidenlerden oldugu için yeni gelenlerin kaydını yapmış tüm gün :) ama geceleri soğukmuş kaloriferler yanmıyomuş daha inşallah üşütüp hasta olmazCanım benim Allah kavuştursun.zamanınız su gibi geçsin inşAllah.
hattı asker cell miydi canım?
birliğe teslim olduklarında telefonları topluyorlar.askercell olup olmadığını kontrol edip tekrar veriyorlar.
benimki 1 saat sonra mesaj atmıştı , akşam da aramıştı.
Bugün sabah ve akşam konuştuk.. kalabalık olmadıgı için ilk günden yakalatmayım diye aramamış sabah erkenden aradı çok şükür duydum sesini.. iyiymiş hatta ilk gidenlerden oldugu için yeni gelenlerin kaydını yapmış tüm gün :) ama geceleri soğukmuş kaloriferler yanmıyomuş daha inşallah üşütüp hasta olmaz
Gece de pek uyumamış daha alışamadım yataga dedi :)
Rabbim benim sevdiğimi ve tüm askerlerimizi korusun
haziranda mı gitti canım askerin :)Şafak 258![]()
Bu arada kısa dönem acemilik Kastamonu.. Sizce nasıldır zorlanır mı hiç bişeyde yememişti yolda canım istemiyor demişti akşam yemek yemiştir değil mi açlığa da hiç dayanamaz migreni vardı düşünüp duruyorum naptı diye![]()
Evet canım haziranda gittihaziranda mı gitti canım askerin :)