Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım nasılsın çok az kalmış :)şafak 30
ay sağ ol canım :) bayramda gelemedim hiç buralara yoğunluktan güncelleme yapamadım.anca vakit bulabildim :)) akşam güncelleme yaparım yine28 Eylül 2015 Pazartesi
ASKER YARENLERİMİZİN ŞAFAK PANOSU
olive_bluto : Şafak .. 30
julican : Şafak .. 29
kekoer : Şafak .. 30
panzehir121 : Şafak .. 33
thalix : Şafak .. 34
GerekirseYazariz : Şafak .. 35
silemm : Şafak .. 35
Buse Buse : Şafak .. 220
![]()
GİMUm : Şafak .. 227
etipuffer : Şafak .. 311
Bende GIMUm yerine bi güncelleme yapayim dedim insallah dogru yapmisimdir :)
Olsun canim bende yazamadim senin ve tüm asker bekleyen yarenlerimizin gecmis bayramini kutlarimay sağ ol canım :) bayramda gelemedim hiç buralara yoğunluktan güncelleme yapamadım.anca vakit bulabildim :)) akşam güncelleme yaparım yine![]()
Çok sagol canım seninde geçmiş bayramın mübarek olsun :) hepimiz bundan sonra bütün bayramlarımızı sevdiğimizi geçirelimmOlsun canim bende yazamadim senin ve tüm asker bekleyen yarenlerimizin gecmis bayramini kutlarim![]()
biticek biticek canım hatta birlikte bitiricezBizim şafak hiç bitmick galiba![]()
![]()
Tek engel askerlik olsa cnm ama değil iste bidehastalık çıktıbiticek biticek canım hatta birlikte bitiricez![]()
nasıl yaniTek engel askerlik olsa cnm ama değil iste bidehastalık çıktı![]()
Nişanlım rahatsızlaninca hastaneye götürmüsler tahliller yapildiktan sonra kitle cikmis iyi veye kötü oldugunu söylememisler bibsüre dinlen demisler yarin gidip ne oldugunu öğrenicek dua edin kızlar ne olur kötü bisey cikarsa ben dayanamam bide askerde nasil yaparim benG89451 .!.:nasıl yanikim hastalandı kuzum
Allah korusun canım inşAllah iyi huyludur..kötü düşünmemeye çalış canım bol bol dua et.gelişmelerden bizi de haberdar et.Nişanlım rahatsızlaninca hastaneye götürmüsler tahliller yapildiktan sonra kitle cikmis iyi veye kötü oldugunu söylememisler bibsüre dinlen demisler yarin gidip ne oldugunu öğrenicek dua edin kızlar ne olur kötü bisey cikarsa ben dayanamam bide askerde nasil yaparim ben![]()
![]()
evet azaldı sağ salim gelseydi bi rahatlayacağım.sen nasılsın
İnş cnm elimde olsa keşke bağırsakta kist cnmAllah korusun canım inşAllah iyi huyludur..kötü düşünmemeye çalış canım bol bol dua et.gelişmelerden bizi de haberdar et.
nerdeymiş peki kitlesi canım?![]()
Gecmis olsun canim yaİnş cnm elimde olsa keşke bağırsakta kist cnm![]()
belli oldu mu sonuçlar kuzumİnş cnm elimde olsa keşke bağırsakta kist cnm![]()
İyiyim bende canım 100 lere düşsem diye bekliyorum :)evet azaldı sağ salim gelseydi bi rahatlayacağım.sen nasılsın