- 15 Temmuz 2015
- 109
- 77
- 18
- 30
Evet tatlım çok şükür iyi çıktı sonuçlar doktor iltihap için bi kac ilaç vermiş bi süre calısmıcaksn dinlen demiş su an calismiyo o kadar korkmustm ki canımdan can gitti sankibelli oldu mu sonuçlar kuzum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet tatlım çok şükür iyi çıktı sonuçlar doktor iltihap için bi kac ilaç vermiş bi süre calısmıcaksn dinlen demiş su an calismiyo o kadar korkmustm ki canımdan can gitti sankibelli oldu mu sonuçlar kuzum
ohh iyi bari canım çok mutlu oldum sizin adınıza .tekrar çok geçmiş olsunEvet tatlım çok şükür iyi çıktı sonuçlar doktor iltihap için bi kac ilaç vermiş bi süre calısmıcaksn dinlen demiş su an calismiyo o kadar korkmustm ki canımdan can gitti sanki
nasıl yani 211 değil miydi şafağınız canımŞafagımızda 185 :) :)
benimkide mayısta gitti ayy 1 ay varmış aramızda :)Evet canım haziranda gitti
Çok sğl cnm evet ama nişanlım izin yapmayacgi için o günleri düsüyoruz diğer iznini kullanmadi bisey olmazsa ins bunuda kullanmck eğer gelirse 7 günlük kullnack sadece oda belli değil :)nasıl yani 211 değil miydi şafağınız canım
bende birden o kadar düşünce şaşırdım canım :) ne güzel seviniyordum aynı zamanlarda kavuşucağımız birini buldum diyeÇok sğl cnm evet ama nişanlım izin yapmayacgi için o günleri düsüyoruz diğer iznini kullanmadi bisey olmazsa ins bunuda kullanmck eğer gelirse 7 günlük kullnack sadece oda belli değil :)
Aramızda pek fazla bisey yok zaten cnm :)bende birden o kadar düşünce şaşırdım canım :) ne güzel seviniyordum aynı zamanlarda kavuşucağımız birini buldum diye![]()