- 3 Kasım 2013
- 2.708
- 3.702
- 133
tekrar Allah kavuştursun canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tekrar Allah kavuştursun canım
Bu kadar tesadüf olur kuzum :) peki şimdi nerde oturuyorsun?Bizimde ağrı doğubeyazıtta çok akrabamız tanıdıklarımız var cnm ablamda üniversiteyi orda okudu dayımda askerliğini orda yaptı :)
Simdi antepte oturuyorum ben antepte doğdum büyüdüm annem vanlı babam antepli ama annemin tarafı hepsi orda :)[/QUOTE]E="GiMUm, post: 42700058, member: 526272"]Bu kadar tesadüf olur kuzum :) peki şimdi nerde oturuyorsun?
nasıl bi yer peki canım Ağrı,?[/QUOTE]Simdi antepte oturuyorum ben antepte doğdum büyüdüm vanlı babam antepli ama annemin tarafı hepsi orda :)
Ben pek görmedim ama ablam dört sene orda kaldı insanları cana yakın zaten havası kışın çok ama çok soguk insana dokunuyo sıcak oluncada öyle güzel küçük bi şehir ama güvenlik açısından bilemicem cnm[/QUOTE]nasıl bi yer peki canım Ağrı,?
Çok sağol kuzum içim yine biraz rahatladı.Ben pek görmedim ama ablam dört sene orda kaldı insanları cana yakın zaten havası kışın çok ama çok soguk insana dokunuyo sıcak oluncada öyle güzel küçük bi şehir ama güvenlik açısından bilemicem cnm
Çok sevindim canım bidaha hiç ayrılmayınNasil gidiyorGiMUm
Çok sevindim canım bidaha hiç ayrılmayın
iyi gidiyor canım Kasım ı bekliyorumsen neler yapıyorsun?
son günleriniz kuzum kötü şeyler düşünmeyinAskerlik stresini yansitinca haliyle geriliyoruz ins ayrilik yasamayiz canim amin
nolsun bende 1 kasimi bekliyorum 1 yada 2 sinde cikmasi lazim ama hala vakit var :/
siradan geciyor günler :/
19 Eylül 2015 Cumartesi
ASKER YARENLERİMİZİN ŞAFAK PANOSU
olive_bluto : Şafak .. 39
julican : Şafak .. 38
kekoer : Şafak .. 40
panzehir121 : Şafak .. 42
thalix : Şafak .. 43
GerekirseYazariz : Şafak .. 44
silemm : Şafak .. 44
Buse Buse : Şafak .. 229
![]()
GİMUm : Şafak .. 236
etipuffer : Şafak .. 320
KAVUŞAN YARENLERİMİZ
1 =zamansiz
Canım benim ya çok mutlu oldum hadi gözün aydınay öyle mi kiiimm :8
gelemiyorum buralara pek geçen kış ful burda takılmıştım kk topiklerinde
yarim geldi bu arada 18inde geldi 28inde gidecek. şafak 313 den devam edecek.. sonrası öyle ya da böyle geçecek inşallah...
ya bide askerden gelir gelmez söz kesen var mı ben şu aralar çok taktım, okuldan tanıdığmız bi çift nişanlandı ama henüz askerliği bitmedi izinde nişan yaptılar ee benmkinde de öyle bi rahatlık var ki gelince bile sanki 3-5 sene sallayacak gibi konuşuyo boğarım seni diyorum napim![]()
amiiiiiiin canım inşAllah :)zahmet ediyosun canım ya çok teşekkürler :) ara ara bakıcam ve vay be dicem nerelerden nerelere düşmüşüz, inşallah tabi :)
hep görürdüm asker yarenleri konularında böyle. karar verilmiş askere gidilmiş günler geçmiş şimdi de şafak sayıyorlar derdim bana da yaşamak nasip oldu şafak doğan güneş deriz inşallah hepimiz :) AMİN