359.Dönem 95 / 1-2-3-4 asker yarenleri (mayıs 2015)

E="GiMUm, post: 42700058, member: 526272"]Bu kadar tesadüf olur kuzum :) peki şimdi nerde oturuyorsun?[/QUOTE]
Simdi antepte oturuyorum ben antepte doğdum büyüdüm annem vanlı babam antepli ama annemin tarafı hepsi orda :)

E="GiMUm, post: 42700058, member: 526272"]Bu kadar tesadüf olur kuzum :) peki şimdi nerde oturuyorsun?
Simdi antepte oturuyorum ben antepte doğdum büyüdüm annem vanlı babam antepli ama annemin tarafı hepsi orda :)[/QUOTE]
nasıl bi yer peki canım Ağrı,?

Simdi antepte oturuyorum ben antepte doğdum büyüdüm vanlı babam antepli ama annemin tarafı hepsi orda :)
nasıl bi yer peki canım Ağrı,?[/QUOTE]
Ben pek görmedim ama ablam dört sene orda kaldı insanları cana yakın zaten havası kışın çok ama çok soguk insana dokunuyo sıcak oluncada öyle güzel küçük bi şehir ama güvenlik açısından bilemicem cnm

nasıl bi yer peki canım Ağrı,?
Ben pek görmedim ama ablam dört sene orda kaldı insanları cana yakın zaten havası kışın çok ama çok soguk insana dokunuyo sıcak oluncada öyle güzel küçük bi şehir ama güvenlik açısından bilemicem cnm[/QUOTE]
Çok sağol kuzum içim yine biraz rahatladı. :KK64:

Ben pek görmedim ama ablam dört sene orda kaldı insanları cana yakın zaten havası kışın çok ama çok soguk insana dokunuyo sıcak oluncada öyle güzel küçük bi şehir ama güvenlik açısından bilemicem cnm
Çok sağol kuzum içim yine biraz rahatladı. :KK64:[/QUOTE]
Ne demek canım benim :)

Çok sevindim canım bidaha hiç ayrılmayın :KK68:
iyi gidiyor canım Kasım ı bekliyorum :nazar::KK200: sen neler yapıyorsun?

Askerlik stresini yansitinca haliyle geriliyoruz ins ayrilik yasamayiz canim amin
nolsun bende 1 kasimi bekliyorum 1 yada 2 sinde cikmasi lazim ama hala vakit var :/
siradan geciyor günler :/

Askerlik stresini yansitinca haliyle geriliyoruz ins ayrilik yasamayiz canim amin
nolsun bende 1 kasimi bekliyorum 1 yada 2 sinde cikmasi lazim ama hala vakit var :/
siradan geciyor günler :/
son günleriniz kuzum kötü şeyler düşünmeyin :KK37: plan yapın artık :KK45:

R Raiden canım sana yaren geldi en alt sırada değilsin artık :)

ay öyle mi kiiimm :8

gelemiyorum buralara pek geçen kış ful burda takılmıştım kk topiklerinde :KK70:

yarim geldi bu arada 18inde geldi 28inde gidecek. şafak 313 den devam edecek.. sonrası öyle ya da böyle geçecek inşallah...

ya bide askerden gelir gelmez söz kesen var mı ben şu aralar çok taktım, okuldan tanıdığmız bi çift nişanlandı ama henüz askerliği bitmedi izinde nişan yaptılar ee benmkinde de öyle bi rahatlık var ki gelince bile sanki 3-5 sene sallayacak gibi konuşuyo boğarım seni diyorum napim :D

19 Eylül 2015 Cumartesi

ASKER YARENLERİMİZİN ŞAFAK PANOSU

En Büyük TÜRKİYEolive_bluto : Şafak .. 39 :KK37::KK74::KK200:

En Büyük TÜRKİYE julican : Şafak .. 38 :KK37::KK74::KK200:

En Büyük TÜRKİYE kekoer : Şafak .. 40 :KK37::KK74::KK200:

En Büyük TÜRKİYE panzehir121 : Şafak .. 42 :KK37::KK74::KK200:

En Büyük TÜRKİYE thalix : Şafak .. 43 :KK37::KK74::KK200:

En Büyük TÜRKİYE GerekirseYazariz : Şafak .. 44 :KK37::KK74::KK200:

En Büyük TÜRKİYE silemm : Şafak .. 44 :KK37::KK74::KK200:

En Büyük TÜRKİYE Buse Buse : Şafak .. 229 :KK37::KK74::KK200:

:KK200: En Büyük TÜRKİYE GİMUm : Şafak .. 236 :KK37::KK74::KK200:

En Büyük TÜRKİYE etipuffer : Şafak .. 320 :KK37::KK74::KK200:

:KK200: KAVUŞAN YARENLERİMİZ :KK200:

1 = :nazar::KK200: zamansiz En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

zahmet ediyosun canım ya çok teşekkürler :) ara ara bakıcam ve vay be dicem nerelerden nerelere düşmüşüz, inşallah tabi :)

hep görürdüm asker yarenleri konularında böyle. karar verilmiş askere gidilmiş günler geçmiş şimdi de şafak sayıyorlar derdim bana da yaşamak nasip oldu şafak doğan güneş deriz inşallah hepimiz :) AMİN

ay öyle mi kiiimm :8

gelemiyorum buralara pek geçen kış ful burda takılmıştım kk topiklerinde :KK70:

yarim geldi bu arada 18inde geldi 28inde gidecek. şafak 313 den devam edecek.. sonrası öyle ya da böyle geçecek inşallah...

ya bide askerden gelir gelmez söz kesen var mı ben şu aralar çok taktım, okuldan tanıdığmız bi çift nişanlandı ama henüz askerliği bitmedi izinde nişan yaptılar ee benmkinde de öyle bi rahatlık var ki gelince bile sanki 3-5 sene sallayacak gibi konuşuyo boğarım seni diyorum napim :KK70:
Canım benim ya çok mutlu oldum hadi gözün aydın :KK68: geçicek geçicek kuzum her gün mutlaka bitiyor.

olmaz mı canım biz , ben üni okurken kız isteme söz yaptık .. 6 ay sonra nişan yaptık..ve okuldaki herkes nisanlanmaya başlamıştı.çoğunluğuda okul biter bitmez Evlenicekti.

benimki de Allah ın izniyle kasımda izne gelicek ve nikahımız olucak inşAllah :nazar::KK200:
hatta nişanlımın asker arkadaşlarını biri de ramazan bayramında dağıtım iznine geldiğinde sözlenmiş

zahmet ediyosun canım ya çok teşekkürler :) ara ara bakıcam ve vay be dicem nerelerden nerelere düşmüşüz, inşallah tabi :)

hep görürdüm asker yarenleri konularında böyle. karar verilmiş askere gidilmiş günler geçmiş şimdi de şafak sayıyorlar derdim bana da yaşamak nasip oldu şafak doğan güneş deriz inşallah hepimiz :) AMİN
amiiiiiiin canım inşAllah :)
ayy çook mutlu oluyorum benimde hedefim buydu..ne mutlu hepimize :))

Back
X