- 3 Kasım 2013
- 2.708
- 3.702
- 133
Sağ ol canımm benim güzel dileklerin için

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağ ol canımm benim güzel dileklerin için
nişanlım iznini halletti kızlaaaaar bende bugün gidip tarihimizi resmen
12 . 11 . 2015 Perşembe
Saat : 14 . 00![]()
olarak yazdırdıııım.başvurduğumuz zaman askeriyeden izin alamazsak diye dosyamıza tarih yazılmamıştı.
umarım artık bi sorun çıkmaz nolur dualarınızı esirgemeyin bizden![]()
eveeet kuzum benimm çok mutluyum çok az kaldııAy insallah canim yaa cok sevindim :) ki$ gelini olucaksin hem de![]()
hoşgeldin canımHerkese merhabaaBenim sözlümde askerde
Şafak 144
![]()
Hosbulduk canimhoşgeldin canımsu gibi geçsin zaman hepimiz hemen kavuşalım sevdiceklerimize
![]()
amiiin canım benim nişanlı mısın?Hosbulduk caniminsallah tüm bekleyenlerin sevdicegi sag salim doner, gunler cabucak geceerrr
![]()
amiin canım sende hoşgeldin topiğimizemrb arkadaslar bende bugun katıldım aranıza:)
bende asker yolu beklıyorum rabbim hepimizin yardımcısı olsun..
ŞAFAK 198 :)
Hayir tatlim sözlüyüz insallah dönünce nisanimiz olucakamiiin canım benim nişanlı mısın?
ayy canm ne güzel Hayırlı olsun tatlım :)nişanlım iznini halletti kızlaaaaar bende bugün gidip tarihimizi resmen
12 . 11 . 2015 Perşembe
olarak yazdırdıııım.başvurduğumuz zaman askeriyeden izin alamazsak diye dosyamıza tarih yazılmamıştı.
nişanlım iznini halletti kızlaaaaar bende bugün gidip tarihimizi resmen
12 . 11 . 2015 Perşembe
çok sağol canım benimmmayy canm ne güzel Hayırlı olsun tatlım :)
Amin tatlım inş :)çok sağol canım benimmmrabbim isteyen herkese nasip etsin böyle güzel şeyleri
![]()