Günaydinlar Canimsercenin_gozyasi canıım nerelerdesin?
3 hafta kadar internete giremedim kardesimin yanina gitmistim daha yeni evime, memleketime döndüm
sen nasilsin canim nasil gidiyor keyfin moralin buralarida özledim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydinlar Canimsercenin_gozyasi canıım nerelerdesin?
hadi ya kuzum ya dua et hep moralini yukselt sende brlkte olmsz dusunmeki cocuk yipranmasn orda ALLAHin iznylr bsey olnaz kuzum yaa .sdün karakola gönderdiler bitanemi.üstelik burda da geçiciymiş asıl karakoluna sonra göndericeklermiş canım .gittiğinden beri ikimizde çok kötüyüz "alışamadım buraya ,sensizlik çok koyuyor ,bişey olurda arayamazsam bırakma beni yalvarırım ben sensiz ölürüm " diyor .sesi titriyor telefonda ..bide gider gitmez nöbetleri başladı hergün sabah 6 akşam 6, tam 12 saat nöbet tutuyor."nöbetteyken hep sen geliyorsun aklıma sensizlikten çok korkuyorum gözlerim doluyor" diyorbaşlıyoruz ikimizde ağlamaya
![]()
Ay güldürdün beni kızah ah damla asagi damla yukari hizmet etmektn biktim kizzz![]()
oyle ama kiz .d ay safak dusmuyor kuzum hala çok geliyor banaAy güldürdün beni kız![]()
Bana da öyle geliyor kuzum son bir ay kalmadan rahatlayamicam sanırımoyle ama kiz .d ay safak dusmuyor kuzum hala çok geliyor bana![]()
aynen kuzum 30 olsak ne iyi okurdu be:)Bana da öyle geliyor kuzum son bir ay kalmadan rahatlayamicam sanırım
Sadece eylül var onumuzdee bebeğimaynen kuzum 30 olsak ne iyi okurdu be:)
ben kötüyüm canım nişanlımı karakola gönderdiler ve hiç alışamadı orayaGünaydinlar Canim
3 hafta kadar internete giremedim kardesimin yanina gitmistim daha yeni evime, memleketime döndüm
sen nasilsin canim nasil gidiyor keyfin moralin buralarida özledim :)
ben nedersem diyim hep aynı şeyleri söylüyor kuzum.o üzülünce ben dha fazla üzülüyorum ne yapıcağımı şaşırdımhadi ya kuzum ya dua et hep moralini yukselt sende brlkte olmsz dusunmeki cocuk yipranmasn orda ALLAHin iznylr bsey olnaz kuzum yaa .s
Orada ne görev yapiyor canim ? Benimkinin bir arkadasinida karakola göndermisler ama alisamamis uyum saglayamamis diye geri göndermisler ilceye.ben kötüyüm canım nişanlımı karakola gönderdiler ve hiç alışamadı oraya
ne güzel tatilini yapıp gelmişsin kuzum
Sen ciddi misin kuzumOrada ne görev yapiyor canim ? Benimkinin bir arkadasinida karakola göndermisler ama alisamamis uyum saglayamamis diye geri göndermisler ilceye.
Imkan var mi acaba ni$anlin icin böyle bisiyin?
Sen ciddi misin kuzumnasıl yapmışlar bunu peki bi bilgin var mı canım?
Zpt şöförü canım .sabah 6 dan akşam 6 ya kadar zpt nin içinde nöbet tutuyor.telefon sadece 1 yerde çekiyor o da tepede bi yer. Akşam 10 a kadar kamuflajları çıkarmak yasak.üstünü değiştirdikten sonra da Ankesörlü den 10 dk konusabiliyoruz.ailesini hiç arayamıyor.yatakları 2 kişi kullanıyorlar .gündüz başkası uyuyor gecede nişanlım yastığına havlu seripte uyuyor.
Onun durumu özelmiş canımHmm baya sorunlu ve rahat olmayan bir yerdeAllah sabir versin sayili gün ama bazen gecmek bilmiyor tez zamanda atlatir ins.
Canim simdi sevgilimin arkadasi kekeme imis yani konusmasinda bazen sorun varmis cocugun ve cocugu santrale vermisler karakolda, orda da kekemelikten dolayi begenmemisler ve geri getirdikleri ilceye yollamislar durum bu sekilde yani...
AminAllah tüm askerlerimizi korusun bu kara günleri yasatmasin Anneleri aglatmasin![]()
Nasil gidiyor kizlar
$afak 58![]()
Evet canim beraber baslamistik cok zaman gecmis inanilmaz bisiy gercektenBirlikte başlamıştık şafak saymaya canım ama ne güzel çok az kalmış sizinki![]()