359.Dönem 95 / 1-2-3-4 asker yarenleri (mayıs 2015)

dün karakola gönderdiler bitanemi.üstelik burda da geçiciymiş asıl karakoluna sonra göndericeklermiş canım .gittiğinden beri ikimizde çok kötüyüz "alışamadım buraya ,sensizlik çok koyuyor ,bişey olurda arayamazsam bırakma beni yalvarırım ben sensiz ölürüm " diyor .sesi titriyor telefonda ..bide gider gitmez nöbetleri başladı hergün sabah 6 akşam 6, tam 12 saat nöbet tutuyor."nöbetteyken hep sen geliyorsun aklıma sensizlikten çok korkuyorum gözlerim doluyor" diyor:KK61: başlıyoruz ikimizde ağlamaya:KK61:
hadi ya kuzum ya dua et hep moralini yukselt sende brlkte olmsz dusunmeki cocuk yipranmasn orda ALLAHin iznylr bsey olnaz kuzum yaa .s

Günaydinlar Canim
3 hafta kadar internete giremedim kardesimin yanina gitmistim daha yeni evime, memleketime döndüm
sen nasilsin canim nasil gidiyor keyfin moralin buralarida özledim :)
ben kötüyüm canım nişanlımı karakola gönderdiler ve hiç alışamadı oraya:KK43:
ne güzel tatilini yapıp gelmişsin kuzum

hadi ya kuzum ya dua et hep moralini yukselt sende brlkte olmsz dusunmeki cocuk yipranmasn orda ALLAHin iznylr bsey olnaz kuzum yaa .s
ben nedersem diyim hep aynı şeyleri söylüyor kuzum.o üzülünce ben dha fazla üzülüyorum ne yapıcağımı şaşırdım

ben kötüyüm canım nişanlımı karakola gönderdiler ve hiç alışamadı oraya:KK43:
ne güzel tatilini yapıp gelmişsin kuzum
Orada ne görev yapiyor canim ? Benimkinin bir arkadasinida karakola göndermisler ama alisamamis uyum saglayamamis diye geri göndermisler ilceye.
Imkan var mi acaba ni$anlin icin böyle bisiyin?

Orada ne görev yapiyor canim ? Benimkinin bir arkadasinida karakola göndermisler ama alisamamis uyum saglayamamis diye geri göndermisler ilceye.
Imkan var mi acaba ni$anlin icin böyle bisiyin?
Sen ciddi misin kuzum :KK57: nasıl yapmışlar bunu peki bi bilgin var mı canım?
Zpt şöförü canım .sabah 6 dan akşam 6 ya kadar zpt nin içinde nöbet tutuyor.telefon sadece 1 yerde çekiyor o da tepede bi yer. Akşam 10 a kadar kamuflajları çıkarmak yasak.üstünü değiştirdikten sonra da Ankesörlü den 10 dk konusabiliyoruz.ailesini hiç arayamıyor.yatakları 2 kişi kullanıyorlar .gündüz başkası uyuyor gecede nişanlım yastığına havlu seripte uyuyor.

Sen ciddi misin kuzum :KK57: nasıl yapmışlar bunu peki bi bilgin var mı canım?
Zpt şöförü canım .sabah 6 dan akşam 6 ya kadar zpt nin içinde nöbet tutuyor.telefon sadece 1 yerde çekiyor o da tepede bi yer. Akşam 10 a kadar kamuflajları çıkarmak yasak.üstünü değiştirdikten sonra da Ankesörlü den 10 dk konusabiliyoruz.ailesini hiç arayamıyor.yatakları 2 kişi kullanıyorlar .gündüz başkası uyuyor gecede nişanlım yastığına havlu seripte uyuyor.

Hmm baya sorunlu ve rahat olmayan bir yerde :( Allah sabir versin sayili gün ama bazen gecmek bilmiyor tez zamanda atlatir ins.
Canim simdi sevgilimin arkadasi kekeme imis yani konusmasinda bazen sorun varmis cocugun ve cocugu santrale vermisler karakolda, orda da kekemelikten dolayi begenmemisler ve geri getirdikleri ilceye yollamislar durum bu sekilde yani...

Hmm baya sorunlu ve rahat olmayan bir yerde :KK43: Allah sabir versin sayili gün ama bazen gecmek bilmiyor tez zamanda atlatir ins.
Canim simdi sevgilimin arkadasi kekeme imis yani konusmasinda bazen sorun varmis cocugun ve cocugu santrale vermisler karakolda, orda da kekemelikten dolayi begenmemisler ve geri getirdikleri ilceye yollamislar durum bu sekilde yani...
Onun durumu özelmiş canım :( bizde komutanları sokmaya çalışıyoruz araya ama bilmiyorum faydası olabilir mi.
Hepimizin askerleri çok çabuk gelir inşAllah

Back
X