359.Dönem 95 / 1-2-3-4 asker yarenleri (mayıs 2015)

Ciddimisin peki neden böyle erken :)
annem sağ olsun canım :) ilişkimize burnunu sokmak için her yolu denedi 1 yıldır konuşmuyoruz , iftiralar attı ,bi sürü kavgalar oldu, akrabalarım durduk yere küstü nişanlımla bana derken , en son nişanlım 2 ay önce dağıtım iznine geleceği zaman olay çıkarttı. nişanlımda gelince ikisi parkta oturup birbirlerine girmişler (sözlü olarak )..daha fazla dayanıcak gücümüz kalmadı , zaten bizi tehdit eder gibi kayınvalidem e gidip hemen nikah olsun bitsin demişti bi kaç kere ve bize de defalarca söyledi bunu..bizim askerlik engelimiz var diye böyle bişey yapamıycağımızı zannediyordu..bizde gittik işlemleri yaptık en sonunda

off kızlar ALLAH hepsini korusun hepsi ana kuzusu ya. benimde nişanlım 2 kasımda gidecek Allah izin verirse daha nereye gideceği ve kısa dönem mi uzun dönem mi gidecek belli değil.
şimdiden asker psikolojisine girdim geceleri uyuyamıyorum :KK43:
Allah kavuştursun şimdiden canım En Büyük TÜRKİYE

[QUOTMUm, post: 42592891, member: 526272"]annem sağ olsun canım :) ilişkimize burnunu sokmak için her yolu denedi 1 yıldır konuşmuyoruz , iftiralar attı ,bi sürü kavgalar oldu, akrabalarım durduk yere küstü nişanlımla bana derken , en son nişanlım 2 ay önce dağıtım iznine geleceği zaman olay çıkarttı. nişanlımda gelince ikisi parkta oturup birbirlerine girmişler (sözlü olarak )..daha fazla dayanıcak gücümüz kalmadı , zaten bizi tehdit eder gibi kayınvalidem e gidip hemen nikah olsun bitsin demişti bi kaç kere ve bize de defalarca söyledi bunu..bizim askerlik engelimiz var diye böyle bişey yapamıycağımızı zannediyordu..bizde gittik işlemleri yaptık en sonunda[/QUOTE]
Kötü olmuş cnm ya bizdede buna benzer olaylar oldu ama annem böyle şeyler yapmadı sadece yaşımız küçük diye bende okuyodum biraz daha beklememizi söyledi ama biz bekleyemedik:) bu arada cnm annen öz annen değil mi

[QUOTMUm, post: 42592891, member: 526272"]annem sağ olsun canım :) ilişkimize burnunu sokmak için her yolu denedi 1 yıldır konuşmuyoruz , iftiralar attı ,bi sürü kavgalar oldu, akrabalarım durduk yere küstü nişanlımla bana derken , en son nişanlım 2 ay önce dağıtım iznine geleceği zaman olay çıkarttı. nişanlımda gelince ikisi parkta oturup birbirlerine girmişler (sözlü olarak )..daha fazla dayanıcak gücümüz kalmadı , zaten bizi tehdit eder gibi kayınvalidem e gidip hemen nikah olsun bitsin demişti bi kaç kere ve bize de defalarca söyledi bunu..bizim askerlik engelimiz var diye böyle bişey yapamıycağımızı zannediyordu..bizde gittik işlemleri yaptık en sonunda
Kötü olmuş cnm ya bizdede buna benzer olaylar oldu ama annem böyle şeyler yapmadı sadece yaşımız küçük diye bende okuyodum biraz daha beklememizi söyledi ama biz bekleyemedik:) bu arada cnm annen öz annen değil mi[/QUOTE]
bunları yapan öz annem canım ..malesef bende çok utanıyorum hem ondan hem akrabalarımdan..ben her zaman onların yanında oldum ama ben gündeme geldiğimde hepsinin gerçek yüzünü gördüm :)
sizde nişanlı mıydınız canım ?

[QUOTE="GiMUm, post: 42592941, member: 52Kötü olmuş cnm ya bizdede buna benzer olaylar oldu ama annem böyle şeyler yapmadı sadece yaşımız küçük diye bende okuyodum biraz daha beklememizi söyledi ama biz bekleyemedik:) bu arada cnm annen öz annen değil mi[/QUOTE]
bunları yapan öz annem canım ..malesef bende çok utanıyorum hem ondan hem akrabalarımdan..ben her zaman onların yanında oldum ama ben gündeme geldiğimde hepsinin gerçek yüzünü gördüm :)
sizde nişanlı mıydınız canım ?[/QUOTE]
Yok tatlım ya çıkıyorduk 8 -9 yaşlarında ilk defa gördük birbirimizi inanmicaksin ama 10 yasında aşık olduk onla oyun oynamaya bile korkuyordum çünkü annem sert bir kadındır onun o yaşta bana bakışlarını farkedince birakmiyodu yanına daha çocuktuk ama bu yasa kadar konuştuk çıktık çok bekledik bekledik bekledik :) artık nişan olsun istedik ama annem okuyorum birde yaşım küçük diye 18 yasindaydim vermek istemedi çok sorun çıkardı olmaması için ama biz ne yaptik ne ettik sonunda dedemi araya koyarak nişanlandık :) :)

13 Eylül 2015 Pazar

ASKER YARENLERİMİZİN ŞAFAK PANOSU

En Büyük TÜRKİYEolive_bluto : Şafak .. 44 :KK37::KK74::KK200:

En Büyük TÜRKİYE julican : Şafak .. 44 :KK37::KK74::KK200:

En Büyük TÜRKİYE kekoer : Şafak .. 46 :KK37::KK74::KK200:

En Büyük TÜRKİYE panzehir121 : Şafak .. 48 :KK37::KK74::KK200:

En Büyük TÜRKİYE thalix : Şafak .. 49 :KK37::KK74::KK200:

En Büyük TÜRKİYE GerekirseYazariz : Şafak .. 50 :KK37::KK74::KK200:

En Büyük TÜRKİYE silemm : Şafak .. 50 :KK37::KK74::KK200:

En Büyük TÜRKİYE Buse Buse : Şafak .. 235 :KK37::KK74::KK200:

:KK200: En Büyük TÜRKİYE GİMUm : Şafak .. 242 :KK37::KK74::KK200:

En Büyük TÜRKİYE etipuffer : Şafak .. 326 :KK37::KK74::KK200:

:KK200: KAVUŞAN YARENLERİMİZ :KK200:

1 = :nazar::KK200: zamansiz En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

Yok tatlım ya çıkıyorduk 8 -9 yaşlarında ilk defa gördük birbirimizi inanmicaksin ama 10 yasında aşık olduk onla oyun oynamaya bile korkuyordum çünkü annem sert bir kadındır onun o yaşta bana bakışlarını farkedince birakmiyodu yanına daha çocuktuk ama bu yasa kadar konuştuk çıktık çok bekledik bekledik bekledik :) artık nişan olsun istedik ama annem okuyorum birde yaşım küçük diye 18 yasindaydim vermek istemedi çok sorun çıkardı olmaması için ama biz ne yaptik ne ettik sonunda dedemi araya koyarak nişanlandık :) :)[/QUOTE .!.:
Çok ilginç :) demek çocukluk aşkı.. şimdi bi problem yok ama dmi canım

Evet ilginç çoğu kişi inanmıyo :)
Çok şükür şu an bi sıkıntımız yok hatta bazen ben nisanlima kizdigım zaman annem dayanamıyo kızıyo bana çocuğu
niye üzüyosun diyo askere gittiğinde günlerce ağlamısti annem hem damadı hem yeğeni işte :)

Evet ilginç çoğu kişi inanmıyo :)
Çok şükür şu an bi sıkıntımız yok hatta bazen ben nisanlima kizdigım zaman annem dayanamıyo kızıyo bana çocuğu
niye üzüyosun diyo askere gittiğinde günlerce ağlamısti annem hem damadı hem yeğeni işte :)
hep böyle sürsün canım hep mutlu olun inşAllah:nazar:
biz çok zorluklar çektik diye kimse çeksin istemiyorum valla kuzum çekilecek dert değil :)

çizelge çok hoş olmuş canım, en sonuncu benm cok kötü bi durum ama :D

hep böyle sürsün canım hep mutlu olun inşAllah:nazar:
biz çok zorluklar çektik diye kimse çeksin istemiyorum valla kuzum çekilecek dert değil :)
Amin cnm sğl :) hem sende sıkma canını bak nikahınız olackms zaten az kalmis askerden geldikten sonra dügünüzde olur ins kimse icin canını sıkmaya degmez

Amin cnm sğl :) hem sende sıkma canını bak nikahınız olackms zaten az kalmis askerden geldikten sonra dügünüzde olur ins kimse icin canını sıkmaya degmez
inşAllah canım ama nikahımız kıyıldığını görmeden hala inamıycam ben galiba :) sadece nikah olucak bizim kuzum düğün yapmıycaz.nişanlım geldiği gün hemen evimize gidicez. eşyalarımız gelinceye kadar şişme yatakta uyucaz:KK68::nazar:

çizelge çok hoş olmuş canım, en sonuncu benm cok kötü bi durum ama :KK70:
çok sevindim beğendiğine canım bize moral olur diye düşündüm :KK73::KK36: kasımda yeniler gelince onlar kalıcak en altta kuzum , bir buçuk aylığına geçici olarak sende şimdilik :KK19:

Um, post: 42613076, member: 526272"]inşAllah canım ama nikahımız kıyıldığını görmeden hala inamıycam ben galiba :) sadece nikah olucak bizim kuzum düğün yapmıycaz.nişanlım geldiği gün hemen evimize gidicez. eşyalarımız gelinceye kadar şişme yatakta uyucaz:KK68::nazar:[/QUOTE]
Askerligini bitirdigindemi evinize gecceksiniz yoksa nikahtan sonrami

Canım ya düğünüm olmuck diyosun peki merak etmiyomusun hep bu aileler yüzünden herşey gözümüzde kalıyo

Um, post: 42613076, member: 526272"]inşAllah canım ama nikahımız kıyıldığını görmeden hala inamıycam ben galiba :) sadece nikah olucak bizim kuzum düğün yapmıycaz.nişanlım geldiği gün hemen evimize gidicez. eşyalarımız gelinceye kadar şişme yatakta uyucaz:KK68::nazar:
Askerligini bitirdigindemi evinize gecceksiniz yoksa nikahtan sonrami[/QUOTE]
askerliği bittikten sonra canım..şubattan sonra da ev bakmaya çalışıcam

[QUOTEst: 42614418, member: 526272"]etmem mi kuzum çok ediyordum ama bastırdım bütün heveslerimi .çünkü herşeyden soğuttu annem[/QUOTE]
Allah yardımcınız olsun cnm ya ben bile burda sinirlendim yani sizi düşünemiyorum zten bir kez evleniyo insan herşeyin ilki güzel tamam nikah oluyo sevdiğine kavusyosun ama düğününde yeri apayrı

[QUOTEst: 42614418, member: 526272"]etmem mi kuzum çok ediyordum ama bastırdım bütün heveslerimi .çünkü herşeyden soğuttu annem
Allah yardımcınız olsun cnm ya ben bile burda sinirlendim yani sizi düşünemiyorum zten bir kez evleniyo insan herşeyin ilki güzel tamam nikah oluyo sevdiğine kavusyosun ama düğününde yeri apayrı[/QUOTE]
Öyle tabiki canım insan ömrümde bi defa yaşıyor o yüzden özenmek istiyor ama bazıları böyle burnundan getiriyor herseyi..sabır taşı kalmadı canım ama mecburen Mayıs a kadar burda kalıcam.. o günü sabırsızlıkla bekliyorum

Back
X