359.Dönem 95 / 1-2-3-4 asker yarenleri (mayıs 2015)

Evet canim beraber baslamistik cok zaman gecmis inanilmaz bisiy gercekten
sen nasilsin moralin ,keyfin nasil?
İyiyim canım Allah şükür askerimi bekliyorum ama biraz moralim bozuldu:KK53: sizin çok az zamanınız kalmış , bizim daha yarılanmadı bile:KK51:

İyiyim canım Allah şükür askerimi bekliyorum ama biraz moralim bozuldu:KK53: sizin çok az zamanınız kalmış , bizim daha yarılanmadı bile:KK51:
Evet az kaldi ama bizim aramizda sehir farki filanda var bilmiyorum nasil gelismeler olur.. bakalim artik
ins sagsaglim dönecekk yüregini ferah tut zaman uzun ama gececek elbet sayili gün cabuk gecer derler.

IMG-20150905-WA0003.webp
Şafak 241
Geceniz gündüz gibi olsun
Dualarımız sizinle askerim :(

off kızlar ALLAH hepsini korusun hepsi ana kuzusu ya. benimde nişanlım 2 kasımda gidecek Allah izin verirse daha nereye gideceği ve kısa dönem mi uzun dönem mi gidecek belli değil.
şimdiden asker psikolojisine girdim geceleri uyuyamıyorum :(

Usta birlik urfa akçakale hudut sinir kapısı.

Şafak 328.. 37gun geçmiş anlayamadığım bi şekilde geçmiş? Şafak doğan güneş demek nasip olur inşallah hepimize

Tercihlermde yazmıştım akcakaleyi ah keşke atansaydim ne güzel olurdu

Son düzenleme:
Usta birlik urfa akçakale hudut sinir kapısı.

Şafak 328.. 37gun geçmiş anlayamadığım bi şekilde geçmiş? Şafak doğan güneş demek nasip olur inşallah hepimize

Tercihlermde yazmıştım akcakaleyi ah keşke atansaydim ne güzel olurdu
herşeyde bi hayır vardır canım demek ki hayırlısı böyleymiş.rabbim sağsalim gidip gelmesini nasip etsin

kızlar hepimizin şafaklarını sayıcam bundan sonra anasayfa da , ve bazen topiğimizde de paylaşıcam ne kadar kalmış, kimler kavuşacak , aramıza kimler gelmiş daha rahat görürüz ..heyecanlarımız artar belki moral olur diye düşündüm :)

Back
X