- 3 Kasım 2013
- 2.708
- 3.702
- 133
İyiyim canım Allah şükür askerimi bekliyorum ama biraz moralim bozulduEvet canim beraber baslamistik cok zaman gecmis inanilmaz bisiy gercekten
sen nasilsin moralin ,keyfin nasil?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiyim canım Allah şükür askerimi bekliyorum ama biraz moralim bozulduEvet canim beraber baslamistik cok zaman gecmis inanilmaz bisiy gercekten
sen nasilsin moralin ,keyfin nasil?
Evet az kaldi ama bizim aramizda sehir farki filanda var bilmiyorum nasil gelismeler olur.. bakalim artikİyiyim canım Allah şükür askerimi bekliyorum ama biraz moralim bozuldusizin çok az zamanınız kalmış , bizim daha yarılanmadı bile
![]()
Ağrı da yapıyor canım ..biz seninle daha önce konuşmuştuk sanki...askeriniz nerede görev yapıyor.
atarsa 49
Ne güzel çok az kalmış sizin..heyecan başladı mı?tunceli canım
yani bir an heyecanlanıyorum sonra sağ salim gelsin hele heyecanım eksik kalsın diyorumNe güzel çok az kalmış sizin..heyecan başladı mı?
haklısın canım .. umarım sağ salim döner sevdiceğinyani bir an heyecanlanıyorum sonra sağ salim gelsin hele heyecanım eksik kalsın diyorum
herşeyde bi hayır vardır canım demek ki hayırlısı böyleymiş.rabbim sağsalim gidip gelmesini nasip etsinUsta birlik urfa akçakale hudut sinir kapısı.
Şafak 328.. 37gun geçmiş anlayamadığım bi şekilde geçmiş? Şafak doğan güneş demek nasip olur inşallah hepimize
Tercihlermde yazmıştım akcakaleyi ah keşke atansaydim ne güzel olurdu
Kocam olmana derken :)242son 59 gün kaldı kocam olmanaaa
![]()
Ciddimisin peki neden böyle erken :)nikahımız vaaaar![]()