- 17 Aralık 2012
- 2.845
- 692
- 198
Olurlar canım aşı olmak zorunda her asker.. Bel fıtıgı sıkıntı canım ya ama bunu kullanırsa cok rahat sevk alır ıstırahat alır egtmlerden mauf olur. Gökhanın ayagında nasır var diye acemi birliği sırf yatarak geçti cocugun :)Ben askerlik hakkında hiçbir şey bilmiyorum. sağolsun sevgilimde bişey anlatmıyo ben iyiyim sen kendini anlat diyip kestiriyo. zaten 2 dakika konuşabiliyoruzaskerlerin aşı olduğunu bile burdan öğrendim bugün sordum öyle söyledi daha olmamışlar. bi de bel fıtığı vardı. beli ağrıyomuş :'(
sorun yaratacak seylerde eğitime katılmıyorlar diye biliyorum doktor rapor veriyor galiba. Sonuçta barfiks filan çekemezşimdi ilçede. orda da yeni bi doktor varmış elimden geleni yaparım falan demiş ama ne yapar bilmiyorum. eğitimlere katılmama gibi bi şansı var mı acaba
Ewt tatlım anladgm kadaryla yarn tam olarak hepsinin egitimleri baslyck inş. bu durum telfnu kıstlamazevet canım inşallah sizde en yakın zamanda görüşürsünüz. Yarın eğitimleri artacak bizde artık çok konuşamayız gibi geliyor
o da yatmanın peşinde sanırım. hemen doktora gitmişOlurlar canım aşı olmak zorunda her asker.. Bel fıtıgı sıkıntı canım ya ama bunu kullanırsa cok rahat sevk alır ıstırahat alır egtmlerden mauf olur. Gökhanın ayagında nasır var diye acemi birliği sırf yatarak geçti cocugun :)
aradığında bunları unutmazsam söliyim bari sağolasın canımsorun yaratacak seylerde eğitime katılmıyorlar diye biliyorum doktor rapor veriyor galiba. Sonuçta barfiks filan çekemez
Slm cnm :) benim sewdicegimde kastamonuda 5 kasmda teslim oldu, hayrlı teskereler :)Selam kizlar benim bitanecik sevgilimde 6 kasimda teslim oldu su an kastamonuda.ustaligida karsa cikti
Kaçncı boluk kacncı kogus blgn war mıSlm cnm :) benim sewdicegimde kastamonuda 5 kasmda teslim oldu, hayrlı teskereler :)
Hmm benim yarimde 6. Kogusta ayni binadalar o zaman :) siz raht knsablyr musunuz, sen nerdnsn bu arada9.kogus dedi sosyete kogusuymus sanirim
Genelde benide hep uç kere arıyor bi dun dort olmustu :) ewet yaa yarn egitmler baslıomus nasl olck hc bilmiyorum inş. aramaları azalmaz , sesini duymak ck iyi gelio...Valla canim beni bugun 3 defa aradi,rahat konusuyoruz yani.ama yarindan itibaren calismalari baslicakmis belki arayamam dedi.umarim arar onun sesini duymadan nasil olur hic bilmiyorumben izmirdenim bu arada
Genelde benide hep uç kere arıyor bi dun dort olmustu :) ewet yaa yarn egitmler baslıomus nasl olck hc bilmiyorum inş. aramaları azalmaz , sesini duymak ck iyi gelio...
Genelde benide hep uç kere arıyor bi dun dort olmustu :) ewet yaa yarn egitmler baslıomus nasl olck hc bilmiyorum inş. aramaları azalmaz , sesini duymak ck iyi gelio...
Yk canım daha yapmamıslarBenide dun 4 kez aramistibence calismalardan dolayi 1 yada 2 defa aricaklar,zaten daha aşı olmamis benim sevgilim.bakalim ne zaman olcak senin sevgilin olmus mu canim
Tamam yarin diyeyim ben bunu bii canimEwet canım yaa komutanları aynı olabilir ama yinede sorsun bi garantileyelim :)
Ay kastamonu grubu 4ledik kizlar hosgeldin canm bnde izmrdeym insallah yarin egitimler baslayinca da rahat ararlar iyi alistik vallahi kac gundur :)Benide dun 4 kez aramistibence calismalardan dolayi 1 yada 2 defa aricaklar,zaten daha aşı olmamis benim sevgilim.bakalim ne zaman olcak senin sevgilin olmus mu canim
hahahaa :) ilaç gibisiz kızlarTamam yarin diyeyim ben bunu bii canim
Ay kastamonu grubu 4ledik kizlar hosgeldin canm bnde izmrdeym insallah yarin egitimler baslayinca da rahat ararlar iyi alistik vallahi kac gundur :)
Hmm benim yarimde 6. Kogusta ayni binadalar o zaman :) siz raht knsablyr musunuz, sen nerdnsn bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?