357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

sevgili arkadaşlarım hem cumartesi hem pazar eşimi ziyarete gittim..
aslında sadece cumartesi gidecektim sonra halini görünce bi gün daha gideyim dedim :) MAMAK / ANKARA

yaşadıklarını aynen anlatıyorum hemen hemen her acemilik bu şekilde geçiyormuş..

kısa dönem askerlerin başına verdikleri komutanlar genelde iyiymiş yaptıkları tek şey yemin törenine hazırlanmak komutlu yürüyüş yapmak oluyormuş.
kantine bile 400 kişi gidiyolarmış tek başlarına bi yere gitme izinleri yokmuş.

sürekli bekliyoruz diyo neyi beklediğimizi bilmeden ve sorma şansımız olmadan gün 12 saatse biz 10 saat bekliyoruz dedi.

uzun dönem olan askerimize ise malesef haftasonu bile eğitim veriliyomuş sürekli ceza alıyolarmış boş vakitleri olmuyomuş.uzun dönem asker yolu bekleyenler varsa askerlerine daha fazla anlayışlı olmalarını söyleyebilirim.

kısa dönemlere dediğim gibi kimse bişey yaptırmıyomuş silah eğitimleri bile olmayacakmış.
yemekler gayet güzelmiş eğer sevmediği bişey çıkarsa koğuşa yakın bi katin varmıl 6.30 a kadar açık ordan tost vs alabiler yani merak etmeyin aç kalmazlar.

içerde her şey satılıyor telefon kartı içlik çorap iç çamaşırı ki zaten askeriye bi çoğunu vermiş merak etmeyin üşümezler.

en büyük sıkıntı banyo olmakmış.. sabah 4-5 arası herkese 3 dk verılıyomuş.. gerçekten çok zor bi durum.
tuvaletler çok temiz değilmiş eşim ziyaret bölümündeki tuvaleti görünce bildiğin sevindi garibim

başka aklıma bişey gelmiyo sormak istedikleriniz varsa sorabilirsiniz..

nitekim askerlik çok zor.. bekleyene zor elbet ama yaşayana çok çok çoook zor.anlayışlı olun..

Bebeğim aynı bizimkide ole ama canınızı skma gibi olmasn ama bugn yarim sormus komutanı hayr ole deil ayin kacnda teslim olduysan o gun baslar demış bende bilemedimki
Herkes 3 ünden itibaren diyor canım ya komutan kızıp öyle demiştir belki şimdiden soruyor diye :/ Neyse 2 gün zaten çok fark yok şükür :)

Herkes 3 ünden itibaren diyor canım ya komutan kızıp öyle demiştir belki şimdiden soruyor diye :/ Neyse 2 gün zaten çok fark yok şükür :)
aynen tatlım yaa bizde hep öle hesaplıyorduk ama komutan öle söleyince bizimde aklımız karıştı ama dediğin gibidir belkide komutan geçiştirmek için mi öle söledi

aynen tatlım yaa bizde hep öle hesaplıyorduk ama komutan öle söleyince bizimde aklımız karıştı ama dediğin gibidir belkide komutan geçiştirmek için mi öle söledi
Öyle olduğunu umuyorum canım ..sonuçta o yol izni yani askerlikten sayılıyor diye biliyorum ben ..

ne güzel camıö şimdiden gidip görmüşsün çok sevindim , benim yarimde yazdıklarını anlatıyor hep biz burda çok rahatız düşünmeyin ufak tefek aksiliklerde tabiki olcak bu kadarı çok normal dio :)

Normalde arardı hep 9 da bugün eğitimleri başlayacaktı ..öğlen arayabilrim demişti sabah aramadı bide bugün 10kasım inşallah çok yormuyorlardır :)

Yaaa bugun egitim basladii sanirim arardi bu saatlerde hep aramadi bugun sinavim var insallah ararda bir moral kaynagim olurrr

Yaaa bugun egitim basladii sanirim arardi bu saatlerde hep aramadi bugun sinavim var insallah ararda bir moral kaynagim olurrr
Aynen canım benmkide aramadı ama dün demişti öğlen veya akşam ararım diye ....Sınavındada şimdidn başarılar canm sıkma sakın canını bugün 10 kasım ya hem yoğunlardır.

tutturacaz kuzum tutturacazzz yarimizle aynı odada kalanları bulcaz inş. :) ( o horlayıp benim sevgilimi uyutmayan hanginizin sevdiceği leennnnn :) :) )

O horlayan kisiyi bende cok merak ediyorum cidden benm sevgilimde daha aramadi kizlar.gözüm telefondan bekliyorum bakalim umarim ararda azcikda olsa sesini duyarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…