• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

selam kızlar beni de aranıza alın çok yalnızımm:110: telefonum çalsınn :KK61:
Hosgeldinnn canimm hayirli tezkreler diliyorummm:)
Bebeğim aynı bizimkide ole ama canınızı skma gibi olmasn ama bugn yarim sormus komutanı hayr ole deil ayin kacnda teslim olduysan o gun baslar demış :KK43: bende bilemedimki :KK43:
Yaaa oyle deme deme :( bende diym sorsun bakalim bi gerci bizimkilerin komutani aynidir belki :)

Ben askerlik hakkında hiçbir şey bilmiyorum. sağolsun sevgilimde bişey anlatmıyo ben iyiyim sen kendini anlat diyip kestiriyo. zaten 2 dakika konuşabiliyoruz :( askerlerin aşı olduğunu bile burdan öğrendim bugün sordum öyle söyledi daha olmamışlar. bi de bel fıtığı vardı. beli ağrıyomuş :'(

Ben askerlik hakkında hiçbir şey bilmiyorum. sağolsun sevgilimde bişey anlatmıyo ben iyiyim sen kendini anlat diyip kestiriyo. zaten 2 dakika konuşabiliyoruz :KK43: askerlerin aşı olduğunu bile burdan öğrendim bugün sordum öyle söyledi daha olmamışlar. bi de bel fıtığı vardı. beli ağrıyomuş :'(
benimkide daha olmadı belki her yerde yapmıyorlardır:S geçmiş olsun ilacı filan yok mu revire gözüksün bi. zor olur eğitimlerde yat kalk

benimkide daha olmadı belki her yerde yapmıyorlardır:S geçmiş olsun ilacı filan yok mu revire gözüksün bi. zor olur eğitimlerde yat kalk
şimdi ilçede. orda da yeni bi doktor varmış elimden geleni yaparım falan demiş ama ne yapar bilmiyorum. eğitimlere katılmama gibi bi şansı var mı acaba

Back
X