Bilmyrmkı canım boyle degısımler ılla bızı buluyo zaten:/Aaaa neden değişmişki canımm ?
keşke ya herkes sevdiğiyle rahat rahat konuşabilse..Ay ne güzelmiş o imkann keşke bizdede olsaaa :) Sevindm senin adına canmm
benimki giderken baya bunalıma girmişti valla bana olumsuz olumsuz konusup duruyordu bende hep senn gibi espriye vuruyordum bana duygusuzsun sen die kızıyordukizlar ben telefonda trip atmaya alinganlik yapmaya basladiysam tamamdir ben alismisim artik bu askerlik isine
tabiki sakasina trip attim cidden degil ama baya takiliyorum sakalar falan yapiyorum neden bu kadar mutluyum bende bilemiyorum acaba pasif depresyon mu geciriyorum sanki askere gitmedi de balayina gidiyomusuz gibi mutluyum
iyi gecelerr canımmm yaa ben 160 sayıyoom sen bi fazla sayıyoonŞimdi aradı artık rahat uyuyabilirimBöyle olduğunu bilsem bedelli yapardım diyor ah canım ya kıyamam nasıl umuyorsa artık :/ Bklediğinden daha kötüymüş yemekler ve hijyen paso cepten harcıoz diyor ......Neyse sağlığı yerinde olsunda .... kıyamam ben ona yaa :) İnşallah hepiniz beklediğinz telefonları alırsınız.Hepinize iyi geceler canlarım Kaldı 161
3 kasım 168. gündü...bugün 162.gündü o bitti kaldı 161 :)iyi gecelerr canımmm yaa ben 160 sayıyoom sen bi fazla sayıyoon
ben biryerde 167 gün okumuştum ona göre hesapladım hep ya3 kasım 168. gündü...bugün 162.gündü o bitti kaldı 161 :)
Ah yeterki o 1 günün kaldığı günler gelsin canım 167 bekleyen 168 i de bekler :)ben biryerde 167 gün okumuştum ona göre hesapladım hep yaya ben bigün eksik sayayımmm şimdi saydığım günü tekrar saymak ne kadar zor geliyor
oh ne güzel yavv hatuna bak 161 sayıyorr :) biz o sayılara düşmek içiin 6 bucuk ay3 kasım 168. gündü...bugün 162.gündü o bitti kaldı 161 :)
ayyyy aynen yaa ama bak geçiyo çok şükür günler :) o zamanlarda gelcek göz açıp kapayana dek ben hep şey düşünüyorum zaten kış günler kısa çabuk geçer yaza göree :)Ah yeterki o 1 günün kaldığı günler gelsin canım 167 bekleyen 168 i de bekler :)
bekliyoruzz yaa şükret canısıı :)oh ne güzel yavv hatuna bak 161 sayıyorr :) biz o sayılara düşmek içiin 6 bucuk ay
Valla canım ne yalan söyliyim helal olsun sana iyi sabretmişsin Bize bu bile zor geliyorken sizi düşünemiyorum bile....oh ne güzel yavv hatuna bak 161 sayıyorr :) biz o sayılara düşmek içiin 6 bucuk ay
Dimi:) kısa dönemle uzun dönemi karsılastırınca insanın içine öküz oturuyor :)Valla canım ne yalan söyliyim helal olsun sana iyi sabretmişsin Bize bu bile zor geliyorken sizi düşünemiyorum bile....
Canım erkek arkadasın ulastırmamı ınzıbatmıydı. Benım erkek arkadasım ınzıbat 2.bolukteynıs kendısı sosyete bolugu dıyolar rahatmıs dedı ama erkek arkadsının bılgısı varmıdırSelam canlar.. Umarım sevdiceklerinizin sesini bol bol duyacagınız bi gün olur. Aramadı diye kızmayın belki zamanı yoktur belki sıradan arayamıyodur. Elbet arar yani gökhan akşam 12 de bile arardı :) şu acemiliklerinzi bi atlatın hayırlısıyla uzun dönemler için söylüyorum,inşallah usta birliğiniz daha sevineceginiz bi yer olur.. Öptum kızlar ben şimdi hazırlanacağım bugün iznimizin son günü dolu dolu geçirmeyi düşünüyoruz yine yazarım size
Cnm seninki kaçında teslim oldu3 kasım 168. gündü...bugün 162.gündü o bitti kaldı 161 :)
Haklısın canım aynen öyle valla ... bugün benimkide öle diyor benden 6 ay önce gelmişler benden sonra çıkacaklar iyi dayanıyorlar diyor dediğin gibi Allah sabrını veriyor .. :) İyi geceler tatlım ben çıkıyorum görüşürüz yarın öpüyorumDimi:) kısa dönemle uzun dönemi karsılastırınca insanın içine öküz oturuyor :)olsun be kuzuş zaman geçiyor Allaha şükür öyle ya da böyle bitiyor Rabbim sabrını veriyor
Cnm seninki kaçında teslim oldu
Benim sevdicek ulaştırmaydı canım. Oo inzibatsa süper ya :) daha az eğitimi varmış bildiğim kadarıyla sosyete bölüğünü duymustum evet en rahat bölükmüş o bölük..Canım erkek arkadasın ulastırmamı ınzıbatmıydı. Benım erkek arkadasım ınzıbat 2.bolukteynıs kendısı sosyete bolugu dıyolar rahatmıs dedı ama erkek arkadsının bılgısı varmıdır
evet canım öyle oluyor o da uzun dönemlere biraz koyuyor :)) iyi geceler tatlım sabah inş sevdcegnın sesyle uyanırsın öpüldünHaklısın canım aynen öyle valla ... bugün benimkide öle diyor benden 6 ay önce gelmişler benden sonra çıkacaklar iyi dayanıyorlar diyor dediğin gibi Allah sabrını veriyor .. :) İyi geceler tatlım ben çıkıyorum görüşürüz yarın öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?