357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

benimki giderken baya bunalıma girmişti valla bana olumsuz olumsuz konusup duruyordu bende hep senn gibi espriye vuruyordum bana duygusuzsun sen die kızıyordu Taaki ona sarıldım ve gitti o an bomboş kaldım yapayalnız gibi ailemin yanında bir basıma kaldım çok tuhaftı o ilk saatler ama şimdi alıştımm çok şükür hayırlısıyla biticek

Şimdi aradı artık rahat uyuyabilirim Böyle olduğunu bilsem bedelli yapardım diyor ah canım ya kıyamam nasıl umuyorsa artık :/ Bklediğinden daha kötüymüş yemekler ve hijyen paso cepten harcıoz diyor ......Neyse sağlığı yerinde olsunda .... kıyamam ben ona yaa :) İnşallah hepiniz beklediğinz telefonları alırsınız.Hepinize iyi geceler canlarım Kaldı 161

iyi gecelerr canımmm yaa ben 160 sayıyoom sen bi fazla sayıyoon

Ah yeterki o 1 günün kaldığı günler gelsin canım 167 bekleyen 168 i de bekler :)
ayyyy aynen yaa ama bak geçiyo çok şükür günler :) o zamanlarda gelcek göz açıp kapayana dek ben hep şey düşünüyorum zaten kış günler kısa çabuk geçer yaza göree :)

Valla canım ne yalan söyliyim helal olsun sana iyi sabretmişsin Bize bu bile zor geliyorken sizi düşünemiyorum bile....
Dimi:) kısa dönemle uzun dönemi karsılastırınca insanın içine öküz oturuyor :) olsun be kuzuş zaman geçiyor Allaha şükür öyle ya da böyle bitiyor Rabbim sabrını veriyor

Canım erkek arkadasın ulastırmamı ınzıbatmıydı. Benım erkek arkadasım ınzıbat 2.bolukteynıs kendısı sosyete bolugu dıyolar rahatmıs dedı ama erkek arkadsının bılgısı varmıdır

Dimi:) kısa dönemle uzun dönemi karsılastırınca insanın içine öküz oturuyor :) olsun be kuzuş zaman geçiyor Allaha şükür öyle ya da böyle bitiyor Rabbim sabrını veriyor
Haklısın canım aynen öyle valla ... bugün benimkide öle diyor benden 6 ay önce gelmişler benden sonra çıkacaklar iyi dayanıyorlar diyor dediğin gibi Allah sabrını veriyor .. :) İyi geceler tatlım ben çıkıyorum görüşürüz yarın öpüyorum

Canım erkek arkadasın ulastırmamı ınzıbatmıydı. Benım erkek arkadasım ınzıbat 2.bolukteynıs kendısı sosyete bolugu dıyolar rahatmıs dedı ama erkek arkadsının bılgısı varmıdır
Benim sevdicek ulaştırmaydı canım. Oo inzibatsa süper ya :) daha az eğitimi varmış bildiğim kadarıyla sosyete bölüğünü duymustum evet en rahat bölükmüş o bölük..

evet canım öyle oluyor o da uzun dönemlere biraz koyuyor :)) iyi geceler tatlım sabah inş sevdcegnın sesyle uyanırsın öpüldün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…