Bebeğim aynı bizimkide ole ama canınızı skma gibi olmasn ama bugn yarim sormus komutanı hayr ole deil ayin kacnda teslim olduysan o gun baslar demış5 Kasım tatlım ama 3 ünden itibaren sayılıyor.
Hoşgeldin canım gel gel..selam kızlar beni de aranıza alın çok yalnızımmtelefonum çalsınn
hoşgeldin canım allah kavustursunselam kızlar beni de aranıza alın çok yalnızımmtelefonum çalsınn
hoşbulduk canımm kısa dönem yapıyo kutahyada çok soğukmuşş bi de hasta olmuşHoşgeldin canım gel gel..Kısa dönemmi uzun mu? nerde yapıyor askerin görevini belki aynı yere dusenleri bulabilirsin burdan
hoşbulduk canım amin hepimiz sağsalim sevdiklerimize kavuşalım inşallahhoşgeldin canım allah kavustursun
hoşbuldum canım
Allah kavustursun canım bu ara çoğu bölge soguk benmkisi edirnede trakya da baya sogukmuşş..hoşbulduk canımm kısa dönem yapıyo kutahyada çok soğukmuşş bi de hasta olmuşsizinkiler neredeler
insallah senın bıldgn gubıdır tatlım ya:)Benim sevdicek ulaştırmaydı canım. Oo inzibatsa süper ya :) daha az eğitimi varmış bildiğim kadarıyla sosyete bölüğünü duymustum evet en rahat bölükmüş o bölük..
Hosgeldinnn canimm hayirli tezkreler diliyorummm:)selam kızlar beni de aranıza alın çok yalnızımmtelefonum çalsınn
Yaaa oyle deme demeBebeğim aynı bizimkide ole ama canınızı skma gibi olmasn ama bugn yarim sormus komutanı hayr ole deil ayin kacnda teslim olduysan o gun baslar demışbende bilemedimki
Ewet canım yaa komutanları aynı olabilir ama yinede sorsun bi garantileyelim :)Hosgeldinnn canimm hayirli tezkreler diliyorummm:)
Yaaa oyle deme demebende diym sorsun bakalim bi gerci bizimkilerin komutani aynidir belki :)
seninki daha bi zormuş yaaaamin inşallah. Benim sevdiceğimde istanbulda abimde izmirde 2 asker yolu bekliyorum
Hosgeldinnn canimm hayirli tezkreler diliyorummm:)
sağolasın canım benim Allah kavuştursun
evet canım inşallah sizde en yakın zamanda görüşürsünüz. Yarın eğitimleri artacak bizde artık çok konuşamayız gibi geliyorsimge1606 tatlım bugun siz nettende konuşmuşsuzzz çok sewndim sizin adınıza , darı en kısa zamanda bizlerede olur ins. :)
benimkide daha olmadı belki her yerde yapmıyorlardır:S geçmiş olsun ilacı filan yok mu revire gözüksün bi. zor olur eğitimlerde yat kalkBen askerlik hakkında hiçbir şey bilmiyorum. sağolsun sevgilimde bişey anlatmıyo ben iyiyim sen kendini anlat diyip kestiriyo. zaten 2 dakika konuşabiliyoruzaskerlerin aşı olduğunu bile burdan öğrendim bugün sordum öyle söyledi daha olmamışlar. bi de bel fıtığı vardı. beli ağrıyomuş :'(
şimdi ilçede. orda da yeni bi doktor varmış elimden geleni yaparım falan demiş ama ne yapar bilmiyorum. eğitimlere katılmama gibi bi şansı var mı acababenimkide daha olmadı belki her yerde yapmıyorlardır:S geçmiş olsun ilacı filan yok mu revire gözüksün bi. zor olur eğitimlerde yat kalk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?