- 26 Ekim 2014
- 380
- 78
- 38
Cok sagol canim benim benmki yarn ararim dedi zaman vermemsti :) hadi bakalim insallah haber alirizAynen canım benmkide aramadı ama dün demişti öğlen veya akşam ararım diye ....Sınavındada şimdidn başarılar canm sıkma sakın canını bugün 10 kasım ya hem yoğunlardır.
Anaa kiyamam neyin var lunnamGünaydın kızlar nasılsınız ben çok hastayım eve gidip uyumak istiyorum
günaydın geçmiş olsun. benimde karın ve bel ağrısından dolayı okula gitmedim öğleden sonra işe gidicem amaGünaydın kızlar nasılsınız ben çok hastayım eve gidip uyumak istiyorum
Günaydın canımmm çok geçmiş olsunnnGünaydın kızlar nasılsınız ben çok hastayım eve gidip uyumak istiyorum
Anaa kiyamam neyin var lunnam
Sağolun canlarım grip olmuşum başım hiç tutmuyor askerimde hasta olmuş ateşlenmiş birbimizi hissettik galibaGünaydın canımmm çok geçmiş olsunnnNeyin var ?
Sağol balım sana da çok geçmiş olsun sana ne oldu öyle belini mi zorladın niye ağrın vargünaydın geçmiş olsun. benimde karın ve bel ağrısından dolayı okula gitmedim öğleden sonra işe gidicem ama
Cok gecmis olsun canim benim rabbm sifalar versin ikinizide insallahhSağolun canlarım grip olmuşum başım hiç tutmuyor askerimde hasta olmuş ateşlenmiş birbimizi hissettik galiba
Sağol balım sana da çok geçmiş olsun sana ne oldu öyle belini mi zorladın niye ağrın var
Ayyy gozunaydin canim biz daha beklemedyz bizimkilerinde toreni vardir herhaldeeAradı şimdi işteyim diye 2 dakika konuştuk... tören olmuş şimdi bitmiş yemek yiceklermiş...
Ama işteyim diye böle kısa kesmek zorunda kalıyorum rahat konuşamıyorum ya sinir oluyorummmAyyy gozunaydin canim biz daha beklemedyz bizimkilerinde toreni vardir herhaldee
Olsun canim ya bak sesini duymak bile iyi geliyor insana sen ne is yapiyodun canmAma işteyim diye böle kısa kesmek zorunda kalıyorum rahat konuşamıyorum ya sinir oluyorummmAkşam ara mutlka dedm
Bizinkilerin ya egitimi ya toreni vardir herhalde canim yada daha asi olmamislardi belki asi oluyolardirkızlar benim yarimde aramadı daha
Sağol canım benimCok gecmis olsun canim benim rabbm sifalar versin ikinizide insallahh
Tatlım benimkide daha aramadı zaten sabahları pek aramıyor hem dün demişti yarın pek sık arayamam diyekızlar benim yarimde aramadı daha
Orası öle canm ama kendmi kötü hissediyorumOlsun canim ya bak sesini duymak bile iyi geliyor insana sen ne is yapiyodun canm
günaydın canım , geçmiş olsunGünaydın kızlar nasılsınız ben çok hastayım eve gidip uyumak istiyorum
Ah kıyamam canm benimmm dikkat et kendine çokk geçmiş olsunSağolun canlarım grip olmuşum başım hiç tutmuyor askerimde hasta olmuş ateşlenmiş birbimizi hissettik galiba
Sağol balım sana da çok geçmiş olsun sana ne oldu öyle belini mi zorladın niye ağrın var
inş. yemekten sonra ararlarSağol canım benim
Tatlım benimkide daha aramadı zaten sabahları pek aramıyor hem dün demişti yarın pek sık arayamam diye
Seninki nerdeydi canimmKizlar benim sevgilim aradicalisma yapiyolarmis yogunlarmis baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?