- 17 Aralık 2012
- 2.845
- 692
- 198
Kuzum bizimde var tabi iş konusu ondan korkuyorum . Güvenlik benm yarim. Dün arkdasıyla karsılastık oturduk cay içtik falan.. Arkadası hilton otelde güvenlikmiş diyorki geldiğin gibi işin hazır gelir gelmez ara beni ayarlarız sna iş dedi. İnşallah kuzum ya hepimiz görsün o günleri..canm ya.. ne güzel cok sevindim senn adına rabbim o yüzünü hep güldürsün
mutlulugunuz daim olsn ..
yarenin gelince ne yapacak peki işi gücü hazır mı..
bizde birde o sorun var biliyomsn :/
oyss canm benm ya.. inşallah bu beklediğimize bunca acıya değer geleceğimiz3 gun oldu kuzucum acemi birliginde
İnşalah kuzum ya.. O gün bizim bayramımız olacak. Hatta sabah erkenden cıkacagı için ben güneş dogmadan yolda olacagım doğan güneşi otobusun camından izleyeceğim.. :) bizim güneşimizi..Ay ne güzelll canım benim çooook sevindim senin adına ... bizde dönünce birşeyler düşünüyoruz bakalım inşallah olurO günü hepimiz 4 gözle bekliyoruzz kii bi an önce gelsinnn şu hasretin bittiği gün :)
Amiiin tatlım inşallah darısı başımızaa ne güzel sizin adınıza çook mutlu oldumhayalleriniz inşallah gerçekleşir canım seni okadar iyi anlıyorum ki. bizde böyleydik çok şükür hayallerimize kavuştuk yarimi ugurlamadan önce sözlendik . Rabbim sevenlere kolaylık sağlıyor herzaman
Ne güzel kuzum bizde cok istedk gitmeden olsun bişeyler diye ama iki ailede askerliği beklemenin taraftarıydı.. Çok sukur o da az kaldı allahımın izniyle :)hayalleriniz inşallah gerçekleşir canım seni okadar iyi anlıyorum ki. bizde böyleydik çok şükür hayallerimize kavuştuk yarimi ugurlamadan önce sözlendik . Rabbim sevenlere kolaylık sağlıyor herzaman
anladım kuzum açıklamasını yapar sana nedenlerini söyleranladım canm gittiği yer aslında rahat bir yer
kütahya merkez hava er
havacılar daha rahat olur derler..
birdaha araynca diyecem ama
kızlar askerleriniz sizi günde kaç kere arayabiliyor
acemi birliğinde olanlar özellikle
güzel günler bizim olacak tüm bekleyenlerinNe güzel kuzum bizde cok istedk gitmeden olsun bişeyler diye ama iki ailede askerliği beklemenin taraftarıydı.. Çok sukur o da az kaldı allahımın izniyle :)
Benımkı sımdı aradı yogunlarmıs bı arayım dediş yatagı değişmiş kotuymus yatagıaramak istese ne yapar ne eder 2 kez arayabilir ama demi..
Aaaa neden değişmişki canımm ?Benımkı sımdı aradı yogunlarmıs bı arayım dediş yatagı değişmiş kotuymus yatagı
İnşallah hepsinin gönlüne göre olur herşey canımmm hayırlısıyla gelsinde bi .. Sen çalışıyor musun peki?Kuzum bizimde var tabi iş konusu ondan korkuyorum . Güvenlik benm yarim. Dün arkdasıyla karsılastık oturduk cay içtik falan.. Arkadası hilton otelde güvenlikmiş diyorki geldiğin gibi işin hazır gelir gelmez ara beni ayarlarız sna iş dedi. İnşallah kuzum ya hepimiz görsün o günleri..
Kisa donem mi tatlim sizin? Allahin izniyle geciceeek ve simsiki sarilicaz sevdiceklerimize:) sonra evleniceeeez bembeyaz gelinliklerimizi giyiceez:) veeeee en sonunda bebislerimize kavusmak icin safak sayicaaaaz :)oyss canm benm ya.. inşallah bu beklediğimize bunca acıya değer geleceğimiz
bu günler gecer biter..
ilerki zamanlarda günde 2 kezde olsa hç değilse arayabilsinler ya
canm benm evet kütahya merkez hva er canm su yazın içimi o kadar rahatlattın kiCanım senin askerin Kütahyadaydı dimi benimde acemide ordaydı ve benide günde 1 kere arayabiliyordu çok nadir 2 kere aramışlığı vardır. Ve kütahyaya gittim ben bölüklerini gördüm telefonlar dışarıda mesela 2 bölüğün ortak 5 tane telefon var ve orası çok kalabalık inan sıra bulamıyordur . Sen sıkma canınıııııııı herkes aynı yerde askerlik yapmıyorki tabiki biri çok arayabiliyorsa biri az arayabilcek
uzun dönem canm bizimkii inşalah inşallah kuzumm...Kisa donem mi tatlim sizin? Allahin izniyle geciceeek ve simsiki sarilicaz sevdiceklerimize:) sonra evleniceeeez bembeyaz gelinliklerimizi giyiceez:) veeeee en sonunda bebislerimize kavusmak icin safak sayicaaaaz :)
Ben anaokulu öğretmeniyim canım şuan boşum ikinci üni. okuyorum açıktan. Bakıyorum iş canım ya uygun biyer bulayım girecegm hemen..İnşallah hepsinin gönlüne göre olur herşey canımmm hayırlısıyla gelsinde bi .. Sen çalışıyor musun peki?
canm benm evet kütahya merkez hva er canm su yazın içimi o kadar rahatlattın ki
bende cok üzülüyordum 2 kez arayamadı diye
sizin şimdi usta birliği nereye cıktı
usta birliğinde daha cok konuşuyorsunuz demi
cok sagol canm içime su serptin...
Ahh gel kuzum bi sarılayım sanauzun dönem canm bizimkii inşalah inşallah kuzumm...
İnşallah gönlüne göre olur canım olsun ne güzel çabalıyorsun birşeyler için ... işin de güzelmiş inşallah iyi bir iş bulursun :)Ben anaokulu öğretmeniyim canım şuan boşum ikinci üni. okuyorum açıktan. Bakıyorum iş canım ya uygun biyer bulayım girecegm hemen..
hayır canımm..kızlar çizelgeler bu yeni düzenlemeden sonra gözükmüyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?