• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

İnşallah gönlüne göre olur canım olsun ne güzel çabalıyorsun birşeyler için ... işin de güzelmiş inşallah iyi bir iş bulursun :)
Sağol tatlım. Zamanında biz çok çektik gökhan iş bulamadı aylarca falan.. Bilirim yani o işsizlik kabusunu. Hadi ozaman neyse de şimdi askerden gelince iyi bi iş mecburriyet yani..

Sağol tatlım. Zamanında biz çok çektik gökhan iş bulamadı aylarca falan.. Bilirim yani o işsizlik kabusunu. Hadi ozaman neyse de şimdi askerden gelince iyi bi iş mecburriyet yani..
Kesinlikle canım inşallah döndükleri gibi hepsi işlerini kurarlar hayırlısıyla :)

Merkez canım ben :) Bilmem mi Taraklı meşhurdur baya :) Bu sıra oteller falan yapılıyor termal :)
Evet çok geliştirdiler memleketimi :) iki üç yıldır gitmiyorum baya gelişmeler olmuş. Belediye başkanıda akraba :KK70: Önceden kimse bilmezdi orayı şimdi baya biliyor insanlar :)

kizlar ben telefonda trip atmaya alinganlik yapmaya basladiysam tamamdir ben alismisim artik bu askerlik isine :KK53::KK70:
tabiki sakasina trip attim cidden degil ama baya takiliyorum sakalar falan yapiyorum neden bu kadar mutluyum bende bilemiyorum acaba pasif depresyon mu geciriyorum sanki askere gitmedi de balayina gidiyomusuz gibi mutluyum :KK53:

kizlar ben telefonda trip atmaya alinganlik yapmaya basladiysam tamamdir ben alismisim artik bu askerlik isine :KK53::KK70:
tabiki sakasina trip attim cidden degil ama baya takiliyorum sakalar falan yapiyorum neden bu kadar mutluyum bende bilemiyorum acaba pasif depresyon mu geciriyorum sanki askere gitmedi de balayina gidiyomusuz gibi mutluyum :KK53:
her gün sesini duyuyorsan öyle olur canım kolay adapte oluyor insan.. Ufacık şeylere çok mutlu oluyosun iki dk sesini duymak en büyük örneği :)

internet cafesi varmış nete girdik faceden konuştuk bir 20 dk kadar resimlerimi filan attım:)) çok iyi oldu ya:)

Aynısı bendede mevcut canım :) Ben daha sancılı olmasını bekliyordum bu dönemin ..telefonların ... ama aksine umduğumdan iyi gidiyor şimdilik...ümidimiz hep böyle olması :):KK68:

Back
X