- 1 Ağustos 2009
- 7.068
- 1.033
- 198
- 35
anladım kuzum bu arada askerin hangi şehirde kısa döenmmihayır canımm..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anladım kuzum bu arada askerin hangi şehirde kısa döenmmihayır canımm..
Sağol tatlım. Zamanında biz çok çektik gökhan iş bulamadı aylarca falan.. Bilirim yani o işsizlik kabusunu. Hadi ozaman neyse de şimdi askerden gelince iyi bi iş mecburriyet yani..İnşallah gönlüne göre olur canım olsun ne güzel çabalıyorsun birşeyler için ... işin de güzelmiş inşallah iyi bir iş bulursun :)
Uzun dönem tatlım edirne keşanda aramız 3 saat . siizin?anladım kuzum bu arada askerin hangi şehirde kısa döenmmi![]()
Kesinlikle canım inşallah döndükleri gibi hepsi işlerini kurarlar hayırlısıyla :)Sağol tatlım. Zamanında biz çok çektik gökhan iş bulamadı aylarca falan.. Bilirim yani o işsizlik kabusunu. Hadi ozaman neyse de şimdi askerden gelince iyi bi iş mecburriyet yani..
Bizim kısa dönem acemi amasya usta kıbrısUzun dönem tatlım edirne keşanda aramız 3 saat . siizin?
Kısa dönemmiş iyisin :) biz martta alıyoruz siz nisanda aramızda fazla gün yok bak :)Bizim kısa dönem acemi amasya usta kıbrıs
inşallah canımm ya sen neler yapıyosun calısıyomusun nerde oturuyosun yakından tanıyalım birbirimiziKesinlikle canım inşallah döndükleri gibi hepsi işlerini kurarlar hayırlısıyla :)
:) çalışıyorum canm ben mimarım bi ofiste Çalışıyorm sakryada ... yeni yeni düzen kurmaya çalışıyoruz işte bakalım :)inşallah canımm ya sen neler yapıyosun calısıyomusun nerde oturuyosun yakından tanıyalım birbirimizi![]()
oo ne güzel senin işinde güzelmiş:) Bu arada bende sakaryalıyım :):) çalışıyorum canm ben mimarım bi ofiste Çalışıyorm sakryada ... yeni yeni düzen kurmaya çalışıyoruz işte bakalım :)
Aaaa gerçekten miii :) Süpermiş :) :)oo ne güzel senin işinde güzelmiş:) Bu arada bende sakaryalıyım :)
evet. sen merkezdemisin:) bizim memleket biraz içerlerde taraklı bilmem hiç duydunmu mümkünlü diye reklamalra çıktı hattaAaaa gerçekten miii :) Süpermiş :) :)
evet kuzum hayırlısıyla kavuşcaz inşallahKısa dönemmiş iyisin :) biz martta alıyoruz siz nisanda aramızda fazla gün yok bak :)
Merkez canım ben :) Bilmem mi Taraklı meşhurdur baya :) Bu sıra oteller falan yapılıyor termal :)evet. sen merkezdemisin:) bizim memleket biraz içerlerde taraklı bilmem hiç duydunmu mümkünlü diye reklamalra çıktı hatta![]()
Evet çok geliştirdiler memleketimi :) iki üç yıldır gitmiyorum baya gelişmeler olmuş. Belediye başkanıda akrabaMerkez canım ben :) Bilmem mi Taraklı meşhurdur baya :) Bu sıra oteller falan yapılıyor termal :)
:) aynen canım baya gelişiyor yavaş yavaş :) :)Evet çok geliştirdiler memleketimi :) iki üç yıldır gitmiyorum baya gelişmeler olmuş. Belediye başkanıda akrabaÖnceden kimse bilmezdi orayı şimdi baya biliyor insanlar :)
her gün sesini duyuyorsan öyle olur canım kolay adapte oluyor insan.. Ufacık şeylere çok mutlu oluyosun iki dk sesini duymak en büyük örneği :)kizlar ben telefonda trip atmaya alinganlik yapmaya basladiysam tamamdir ben alismisim artik bu askerlik isine
tabiki sakasina trip attim cidden degil ama baya takiliyorum sakalar falan yapiyorum neden bu kadar mutluyum bende bilemiyorum acaba pasif depresyon mu geciriyorum sanki askere gitmedi de balayina gidiyomusuz gibi mutluyum![]()
Aynısı bendede mevcut canım :) Ben daha sancılı olmasını bekliyordum bu dönemin ..telefonların ... ama aksine umduğumdan iyi gidiyor şimdilik...ümidimiz hep böyle olması :)kizlar ben telefonda trip atmaya alinganlik yapmaya basladiysam tamamdir ben alismisim artik bu askerlik isine
tabiki sakasina trip attim cidden degil ama baya takiliyorum sakalar falan yapiyorum neden bu kadar mutluyum bende bilemiyorum acaba pasif depresyon mu geciriyorum sanki askere gitmedi de balayina gidiyomusuz gibi mutluyum![]()
Ay ne güzelmiş o imkann keşke bizdede olsaaa :) Sevindm senin adına canmminternet cafesi varmış nete girdik faceden konuştuk bir 20 dk kadar resimlerimi filan attım:)) çok iyi oldu ya:)