ben o zaman 365 diye başlayım canmDediğim gibi yap canım,daha şuan izinlerini bilmiyoruz. Ayın kaç çektiğiyle hiç alakası yok onlar öyle ya da böyle 365 gün olark askerlik yapıcaklar..
Kisa donemlerinki belli de uzun donemler hakkinda bi fikrim yok ya canimcanm usta birliğinin nereye çıkacagı ne zaman belli oluyor peki.
Insallah canim haklarinda hayirlisi olur en rahat olcaklari yerde olurlarrrAynen öyle tatlımmAy kış bide buz gibi havada ...kule nöbeti tutcaz galiba dedi ama verildiği bölüğede bağlıymış ustadayken ... inşallah ii bir bölüğe düşer
Hangi çizelge canım ? Senn şuan 2 3 gün attı şafağın sevk tarihinden beriben o zaman 365 diye başlayım canm
senin şu çizelgenden yapmak istiyorum onuda bulamadım
sayılı gün çabuk geçermiş
canm seninki gibi.. hanı hazırlamışın ya sen cevap yazınca görünüyor bizi imza nın oldu yerde. we have been togather 4 years 1 month 3 weeks 6 days yazıyor bisiklette bi oglan bi kız var oHangi çizelge canım ? Senn şuan 2 3 gün attı şafağın sevk tarihinden beri
Benimde aynen öyle zorlandığım anlarım oluyor ama kendimi salmamaya gayret ediyorum canmm
kızlar usta birliklerine geçtikleri zaman daha rahat oluruz demi.. o zaman telefonda alabilirler içeriye.
evet kuzum aynen öyleAynen hayırlısı nasılsa öyle olsun .. zaten onlar daha iyi bilirler .. çok riskliyse sokmasın ama rahatsa sokabilir..
bende öyle biliyorum canm.. inşallah da öyle olurNapalım canım öyle yapıcaz mecbur ya of
Oluruz canım oluruz merak etme benimkinin kuzeni 4 tane telefon sokmuş askeriyeye içerde istediğine de kullandırıyormuşben bi tek acemi birliğinin zor geçtiğini biliyorum
Aynen tatlım önemli olan iyi olduklarını duyabilmekevet kuzum aynen öyleankesörlüde olsa fark etmez benim için
Onu arkdşım yaptı bana ben bilmiyorum ama öğrenip yardmcı olurum canm :)canm seninki gibi.. hanı hazırlamışın ya sen cevap yazınca görünüyor bizi imza nın oldu yerde. we have been togather 4 years 1 month 3 weeks 6 days yazıyor bisiklette bi oglan bi kız var o
zaten şafak çizelgesi yokmuş canm ya.. bende ypym diyordm.Onu arkdşım yaptı bana ben bilmiyorum ama öğrenip yardmcı olurum canm :)
Valla ben kendim hazırladım şafak çizelgesi bilgisayarda A4 e çıktı aldım hergün bir kutu karalıyorum :)zaten şafak çizelgesi yokmuş canm ya.. bende ypym diyordm.
ama kalkmş bunlardada yok neyse artık napalım :)
bende öyle biliyorum canm.. inşallah da öyle olur
Ben şafak çizelgemi elmle yaptım ortada kocaman bir kalp altlarında baş harflerimiz kutu yetmedi diye de sevgli oldğmuz tarhi yazdm içlerine kutuck yaptm :)zaten şafak çizelgesi yokmuş canm ya.. bende ypym diyordm.
ama kalkmş bunlardada yok neyse artık napalım :)
Evet kuzum saat 12:30 oldu bakalım arayabilecek miAynen tatlım önemli olan iyi olduklarını duyabilmek
Ben de sadece onun ismini yazdım kendikime ... onada benim ismimin yazılı olduğunu verdim :)Ben şafak çizelgemi elmle yaptım ortada kocaman bir kalp altlarında baş harflerimiz kutu yetmedi diye de sevgli oldğmuz tarhi yazdm içlerine kutuck yaptm :)
İnşallah arar canım benimmmm asma hadi ama yüzünü arayabilseler ararlar zatenEvet kuzum saat 12:30 oldu bakalım arayabilecek mi
Öyle tabi kuzum ya insan bekliyor yine elde değil ben iyiyim dese yeter vallaİnşallah arar canım benimmmm asma hadi ama yüzünü arayabilseler ararlar zaten
Canlarımmmm güzel yarenler ne çok konuşmuşsunuz ben yokken hepsini okuyamadım.
Belomm haber var mı bebeğim
Hoş geldin tatlımmm aradımı seninki bu sabah? :)Canlarımmmm güzel yarenler ne çok konuşmuşsunuz ben yokken hepsini okuyamadım.
Belomm haber var mı bebeğim
Öyle tabi kuzum ya insan bekliyor yine elde değil ben iyiyim dese yeter valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?