- 1 Mart 2013
- 2.610
- 295
- 173
Günaydınnn canımm seninki aradımı bugün:)
Yok kuzum bende aynı durumdayım öğlen diye bekliyorum sıkmamaya çalışıyorum kendimi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydınnn canımm seninki aradımı bugün:)
iyi yapıyorsun tatlımm öğle yemeği molasında ararYok kuzum bende aynı durumdayım öğlen diye bekliyorum sıkmamaya çalışıyorum kendimi![]()
Aynen öyle kuzu onu bekliyorum artıkiyi yapıyorsun tatlımm öğle yemeği molasında arar![]()
Benimde aynen öyle zorlandığım anlarım oluyor ama kendimi salmamaya gayret ediyorum canmmAynen öyle kuzu onu bekliyorum artıkdün baya zorlandım ama mesaj atardım hep bu sefer mesaj yok arama yok
Bugün biraz daha iyiyim
![]()
Öyle diyorlar ama görcez canım rahat olsunlarda ben ankesörlüyede razıyım arayabildiği sürece...ceza almasındakızlar usta birliklerine geçtikleri zaman daha rahat oluruz demi.. o zaman telefonda alabilirler içeriye.
aynen tatlim tabii birde ceza var.. o zaman daha kötü olur yaÖyle diyorlar ama görcez canım rahat olsunlarda ben ankesörlüyede razıyım arayabildiği sürece...ceza almasında
Aynen hayırlısı nasılsa öyle olsun .. zaten onlar daha iyi bilirler .. çok riskliyse sokmasın ama rahatsa sokabilir..aynen tatlim tabii birde ceza var.. o zaman daha kötü olur ya
canm seninkide mi uzun dönem yapıyor askerliğini.İlk hafta olduğu için komutanlar hep ordaymış kızlar
Evet canım malesefcanm seninkide mi uzun dönem yapıyor askerliğini.
nasıl gececcek bu günler hiç bilmiyorum..Evet canım malesef![]()
usta birliği dha rahat olur canm konuşursunuz merak etme... hep öyle diyorlar çünkü. acemi birliği daha sıkıYa suan tek istedgm usta birligine gectiklerinde de boyle gunluk konusabilmekk
Insallah canim bizimki doguda yapcak bide gunluk haber alamasam cok kotu olurum herhaldeusta birliği dha rahat olur canm konuşursunuz merak etme... hep öyle diyorlar çünkü. acemi birliği daha sıkı
Aynen hep bu kadar konuşsak ben buna razıyım ama usta zamanı nöbet tuttuklarında vs. nasıl olacak bakalm...Ya suan tek istedgm usta birligine gectiklerinde de boyle gunluk konusabilmekk
Bizde burda nöbet tutcaz gibi duruyooo tatlimmAynen hep bu kadar konuşsak ben buna razıyım ama usta zamanı nöbet tuttuklarında vs. nasıl olacak bakalm...![]()
canm usta birliğinin nereye çıkacagı ne zaman belli oluyor peki.Insallah canim bizimki doguda yapcak bide gunluk haber alamasam cok kotu olurum herhalde
Aynen öyle tatlımmBizde burda nöbet tutcaz gibi duruyooo tatlimm
Dediğim gibi yap canım,daha şuan izinlerini bilmiyoruz. Ayın kaç çektiğiyle hiç alakası yok onlar öyle ya da böyle 365 gün olark askerlik yapıcaklar..nasıl gececcek bu günler hiç bilmiyorum..
ben şu safak işini bir çözemedim.
interntten hesaplıyorum 366 368 çıkıyor yol izni yıllık izinlerle birlikte
bugün teslim oldu slüs tarihi 6 kasım yada 5 kasım
buna göre bende çizelge yapyım dedim![]()