- 1 Mart 2013
- 2.610
- 295
- 173
Hoş geldin tatlımmm aradımı seninki bu sabah? :)
Az sabır tatlım diyecek merak etmeeee birazdan arar bak görürsün
Dimi dimiiii arasınlar valla canımmmSenin ağzın bal yesin kuzum yaa
İnşallahhhhhhhh inşallahhhhh arasınlar ama artık dimi içimiz bi rahat etsin ya
Tatlım bugün işyerindeyim çalışıyorum ama sabahtan beri temizlik yaptım yorgunluktan ölüyorum şuanLunam nerdesin yaa
Yok kuzum hala bekliyorum bekliyorum bekliyorum
Evet canım 1 saat önce aradı yine 5.30da kaldırmışlar saat 11e kadar kayıt yaptırmak için sırada beklemiş. Ya haftasonu eğitim yok bişey yok niye o kadar erken uyandırıyolar ki azıcık uyusalardıHoş geldin tatlımmm aradımı seninki bu sabah? :)
Az sabır tatlım diyecek merak etmeeee birazdan arar bak görürsün
5.30 nedir yaaa bari 6 da kaldırsınlar yaniiiEvet canım 1 saat önce aradı yine 5.30da kaldırmışlar saat 11e kadar kayıt yaptırmak için sırada beklemiş. Ya haftasonu eğitim yok bişey yok niye o kadar erken uyandırıyolar ki azıcık uyusalardı
Dimi dimiiii arasınlar valla canımmmBi bilseler ne hallerdeyizzzzzz
Tatlım bugün işyerindeyim çalışıyorum ama sabahtan beri temizlik yaptım yorgunluktan ölüyorum şuan
Olsun canım benim üzme kendini benimki de ilk gün arayamamıştı bugün rahat olurlar arayacaktır
Evet canım 1 saat önce aradı yine 5.30da kaldırmışlar saat 11e kadar kayıt yaptırmak için sırada beklemiş. Ya haftasonu eğitim yok bişey yok niye o kadar erken uyandırıyolar ki azıcık uyusalardı
Osym nin sitesinde yazmıyor mu tatlım?Kızlar size bisey sormak istiyorum belki aranizda bilgisi olan wardır. Sevgilim lisans mezunu kasım ayında kpss tercihi yapılckmş, arastırdk askerdeyknde tercih yapabiliyormus ama tam zamanı hakknda bi fikrmiz yk.. sizin bilginz war mı bu konuda
Valla gitti gideli benimde öyle erkenden uykum geliyor içimden birşe yapmak gelmiyor.. arkadaşlar çağrıo bişeler yapalım diye içimden gelmioki gitmekÖyle tabi yeter amavalla dünden beri başım deli gibi ağrıyor ya
Bu komutanların hiç acıması yok vallahi. Ahh benim elime bi verseler onları5.30 nedir yaaa bari 6 da kaldırsınlar yaniiiBide dediğin gibi haftasonuuuu
Arar bitanem arar beklemek insanı mahvediyor ama elimizden başka bişey gelmiyorÖyle tabi yeter amavalla dünden beri başım deli gibi ağrıyor ya
Kolay gelsin kuzum benim çok yorma kendiiniinşallah bugün arayabilir valla kuzum başım çok fena benimde Baya erken kaldırmışlar ya günah uyusalard biraz
Bende eve gittiğim gibi yatağıma gidiyorum bütün gece kalkmıyorumValla gitti gideli benimde öyle erkenden uykum geliyor içimden birşe yapmak gelmiyor.. arkadaşlar çağrıo bişeler yapalım diye içimden gelmioki gitmek
Sosyete bölüğü mü o nasıl bişeymiş :)Askm bugun cumartesı oldugunu unutmus dersanedeyım dıe ders arama denk getırerek aramıs:)) sabah o yuzden aramamıs . 2".bolukteymıs sosyete blugunde:)
Bende sordum o ne demek dıe :) sanırım o boluk rahat oluyormus. Komutanlar falan ıyı gulup şakalasıyolar falan dedı :)Bende eve gittiğim gibi yatağıma gidiyorum bütün gece kalkmıyorum
Sosyete bölüğü mü o nasıl bişeymiş :)
Ankara Mamak Mebste canım senin ki nerede seni de ekleyeyim sayfaya@lunna cnm senin sewdiceğin nerdydi
Bu çok iyi haber canım ya maşallah. Bizimkinin ortamdan yana hiç şansı yok çok soğuk bi ortam var burda diyoBende sordum o ne demek dıe :) sanırım o boluk rahat oluyormus. Komutanlar falan ıyı gulup şakalasıyolar falan dedı :)
Kısa dönem kastamonu cnm snrada vanAnkara Mamak Mebste canım senin ki nerede seni de ekleyeyim sayfaya
Bu çok iyi haber canım ya maşallah. Bizimkinin ortamdan yana hiç şansı yok çok soğuk bi ortam var burda diyo
Tmm canım ekliyorumKısa dönem kastamonu cnm snrada van
çok şanslısınzz tatlım darısı bizimkilerin başınaaaaBende sordum o ne demek dıe :) sanırım o boluk rahat oluyormus. Komutanlar falan ıyı gulup şakalasıyolar falan dedı :)
Canım kastamonuda olan bi arkadaşımız daha var burada belki askerleriniz aynı bölüktedir ilk sayfadan görebilirsin. Çcukluk arkadaşımın nişanlısı da Kastamonua gitti onlar 1- 2 kez internetten bile görüşmüşler bilgisayar varmış bulundukları yerde sizinde öyle miKısa dönem kastamonu cnm snrada van
Gercekten sans canım normalde ızmırde yapcaktı belkı orda boyke rahat olmzdı.egıtımler baslayınca nasıl olur bılmem tbıAnkara Mamak Mebste canım senin ki nerede seni de ekleyeyim sayfaya
Bu çok iyi haber canım ya maşallah. Bizimkinin ortamdan yana hiç şansı yok çok soğuk bi ortam var burda diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?