Amin canım benım ınsallah dızınkılerde rahat olur .ne guzel evlı olan arkadası bıle varmıs:))çok şanslısınzz tatlım darısı bizimkilerin başınaaaa
ewt cnm gordm o arkadaşları, aramada sıkntımz olmuo şmdilik sık sık arayabiliyr kısa oluo knşmalar ama olsun bunada razıym :)Canım kastamonuda olan bi arkadaşımız daha var burada belki askerleriniz aynı bölüktedir ilk sayfadan görebilirsin. Çcukluk arkadaşımın nişanlısı da Kastamonua gitti onlar 1- 2 kez internetten bile görüşmüşler bilgisayar varmış bulundukları yerde sizinde öyle mi
Arkadaş olarak bizimkinin de sıkıntısı yok anladığım kadaryla şimdlik iilermiş ama komutanları da iyidir inşallahAmin canım benım ınsallah dızınkılerde rahat olur .ne guzel evlı olan arkadası bıle varmıs:))
Ay insallah kastamonudaki rahatliklari doguda da olur ya vallaewt cnm gordm o arkadaşları, aramada sıkntımz olmuo şmdilik sık sık arayabiliyr kısa oluo knşmalar ama olsun bunada razıym :)
benimki de normalde bi sabah bi öğlen arardı bugün sadece sabah aradı azcık demekki younlaştılar tatlım ...ilk fırsatta aramalarını ümit ediyorumBenim askim bugun aramadi henuz kizlar yaacok merak ediyorum gece rahatmiydi uyuyabildi mi sabah kacta kalkti kahvaltisini yapti mi suan ne yapio arkadaslari nasil allahim yardim et
Cnm seninkide alasehirde.. Masallah konusmussunuz neguzel.. bugun ne yapicaklarmis soyledi mi isleri mi varmis acaba?? Benim sevdicek aramadi henuz oyuzden merak icindeyimAmin canım benım ınsallah dızınkılerde rahat olur .ne guzel evlı olan arkadası bıle varmıs:))
Benimkinin ilk gunu bebegim yaa dun aksam teslim oldu teslim olduktan snra aradi cook sukur rahatim burda hr gun ararim dedi ama sabah falan aramadi bilmiyorum kuzum yaabenimki de normalde bi sabah bi öğlen arardı bugün sadece sabah aradı azcık demekki younlaştılar tatlım ...ilk fırsatta aramalarını ümit ediyorum
Herşey kısmet işte tatlım eğitimlerde de çok sıkı olacağını sanmam canım zaten kısa dönemler 20 gün sonra da kavuşacağız askerlerimizeGercekten sans canım normalde ızmırde yapcaktı belkı orda boyke rahat olmzdı.egıtımler baslayınca nasıl olur bılmem tbı
Bi seslerini duysak iyiym deseler yetiyor zaten tatlım bu halimize şükürler olsunewt cnm gordm o arkadaşları, aramada sıkntımz olmuo şmdilik sık sık arayabiliyr kısa oluo knşmalar ama olsun bunada razıym :)
Dün mü teslim olmuştu canım yeni teslim olan arkadaşların çoğu henüz haber alamadı bugün arayacaktır sıkıntı yapmaBenim askim bugun aramadi henuz kizlar yaacok merak ediyorum gece rahatmiydi uyuyabildi mi sabah kacta kalkti kahvaltisini yapti mi suan ne yapio arkadaslari nasil allahim yardim et
Canık sordugumda yemek yıcez sonra şunu yapı nn derlerse yaparız yoksa oturcaz oyle dedı, senın daha yenı gıttı ılk ıkı gun kayıt ıslemlerı suruyo canım bjzde oyle oldu ama arar bıkac dk olsadaCnm seninkide alasehirde.. Masallah konusmussunuz neguzel.. bugun ne yapicaklarmis soyledi mi isleri mi varmis acaba?? Benim sevdicek aramadi henuz oyuzden merak icindeyim
Canım bizde ancak o kadar konuşabildik hep kısa kısa konuşuyoruz arkasında insanlarda beklediği için rahat bişey diyemiyoruz.Lunnacım senin askerin napıcakmkş bugün? Biz bugn sabah 1.5 dk konştk hiçbir şey soramadm. Arkdş edindin mi dedm işte normal dedi yoksa bnmkide sever arkdş olmayı demekki herkes çekingen buaralar soğk bi ortam oluyo. Zor aradm seni dedi,snra kapadık zaten nasl knştk hiçbir şey anlamadm
Ayyy gozunaydinnn canimm cok sevindim nasil rahatlamissindir simdi :)))Selam kızlar,
Aşkımmmm sonunda aradı kızlar. Manisa Merkez'de değillermiş, F tipi cezaevine göndermişler. Yemekleri idare eder dedi, ama olanakları kısıtlıymış. Duş için şimdi gidiyorum dedi. Istedikleri zaman duş alamıyorlarmış. 12'de yemek yemişler, 12.30 dan sonra arayabilirim seni bugün olduğu gibi, akşamda 7'den sonra dedi. Şimdilik yorucu geçmiyormuş. Ama cezaevinde acemi eğitimi nasıldır hiç bilmiyorum. :s
Anladım tatlım anca işlemlerini hallediyordur o da dün arayabildiyse arar bugünde m etmeeBenimkinin ilk gunu bebegim yaa dun aksam teslim oldu teslim olduktan snra aradi cook sukur rahatim burda hr gun ararim dedi ama sabah falan aramadi bilmiyorum kuzum yaa
Ohhh gözünaydın canımmm ne gzel .. ama cezaevine neden yollamışlarki acemide hiç duymamıştım .. nese rahatı yerinde olsun da önemli olan da oSelam kızlar,
Aşkımmmm sonunda aradı kızlar. Manisa Merkez'de değillermiş, F tipi cezaevine göndermişler. Yemekleri idare eder dedi, ama olanakları kısıtlıymış. Duş için şimdi gidiyorum dedi. Istedikleri zaman duş alamıyorlarmış. 12'de yemek yemişler, 12.30 dan sonra arayabilirim seni bugün olduğu gibi, akşamda 7'den sonra dedi. Şimdilik yorucu geçmiyormuş. Ama cezaevinde acemi eğitimi nasıldır hiç bilmiyorum. :s
Aynen ya sadece naptın napıcaksın bu yani kısacık oluyor genelde arkasında beklyenler var dyede çok rahat konuşulmuyor baskıyı ben bile hissediyorum burdanCanım bizde ancak o kadar konuşabildik hep kısa kısa konuşuyoruz arkasında insanlarda beklediği için rahat bişey diyemiyoruz.
Tatlım muhtemelen birlikleri farklıdır benimki bugün sabahtan beri kayıt için sıra beklemiş daha sonra boşuz demişti ama sizin kıyafetler fln dağıtılır hamama götürülürler belki aşı olurlar
Bizim en büyük sıkıntımız arkadaş canım inşallah birbirlerine alıştıkça güzel arkadaşlıklar kurabilirler
Gözün aydın canım benim inşallah rahat eder sık sık arayabilir seniSelam kızlar,
Kıyafetlerini almış giymiş,soramadım ben hiç napıcaksnz diye merak ettm canm ondan soraym bi dedm .sCanım bizde ancak o kadar konuşabildik hep kısa kısa konuşuyoruz arkasında insanlarda beklediği için rahat bişey diyemiyoruz.
Tatlım muhtemelen birlikleri farklıdır benimki bugün sabahtan beri kayıt için sıra beklemiş daha sonra boşuz demişti ama sizin kıyafetler fln dağıtılır hamama götürülürler belki aşı olurlar
Bizim en büyük sıkıntımız arkadaş canım inşallah birbirlerine alıştıkça güzel arkadaşlıklar kurabilirler
Ankara çıktı diye sevindik ama kalabalık olmanın bu kadar sıkıntı olacağını hiç düşünmemiştimAynen ya sadece naptın napıcaksın bu yani kısacık oluyor genelde arkasında beklyenler var dyede çok rahat konuşulmuyor baskıyı ben bile hissediyorum burdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?