357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

ewt cnm gordm o arkadaşları, aramada sıkntımz olmuo şmdilik sık sık arayabiliyr kısa oluo knşmalar ama olsun bunada razıym :)

Benim askim bugun aramadi henuz kizlar yaa cok merak ediyorum gece rahatmiydi uyuyabildi mi sabah kacta kalkti kahvaltisini yapti mi suan ne yapio arkadaslari nasil allahim yardim et

Benim askim bugun aramadi henuz kizlar yaa cok merak ediyorum gece rahatmiydi uyuyabildi mi sabah kacta kalkti kahvaltisini yapti mi suan ne yapio arkadaslari nasil allahim yardim et
benimki de normalde bi sabah bi öğlen arardı bugün sadece sabah aradı azcık demekki younlaştılar tatlım ...ilk fırsatta aramalarını ümit ediyorum

Amin canım benım ınsallah dızınkılerde rahat olur .ne guzel evlı olan arkadası bıle varmıs:))
Cnm seninkide alasehirde.. Masallah konusmussunuz neguzel.. bugun ne yapicaklarmis soyledi mi isleri mi varmis acaba?? Benim sevdicek aramadi henuz oyuzden merak icindeyim

benimki de normalde bi sabah bi öğlen arardı bugün sadece sabah aradı azcık demekki younlaştılar tatlım ...ilk fırsatta aramalarını ümit ediyorum
Benimkinin ilk gunu bebegim yaa dun aksam teslim oldu teslim olduktan snra aradi cook sukur rahatim burda hr gun ararim dedi ama sabah falan aramadi bilmiyorum kuzum yaa

Gercekten sans canım normalde ızmırde yapcaktı belkı orda boyke rahat olmzdı.egıtımler baslayınca nasıl olur bılmem tbı
Herşey kısmet işte tatlım eğitimlerde de çok sıkı olacağını sanmam canım zaten kısa dönemler 20 gün sonra da kavuşacağız askerlerimize

ewt cnm gordm o arkadaşları, aramada sıkntımz olmuo şmdilik sık sık arayabiliyr kısa oluo knşmalar ama olsun bunada razıym :)
Bi seslerini duysak iyiym deseler yetiyor zaten tatlım bu halimize şükürler olsun

Dün mü teslim olmuştu canım yeni teslim olan arkadaşların çoğu henüz haber alamadı bugün arayacaktır sıkıntı yapma

Cnm seninkide alasehirde.. Masallah konusmussunuz neguzel.. bugun ne yapicaklarmis soyledi mi isleri mi varmis acaba?? Benim sevdicek aramadi henuz oyuzden merak icindeyim
Canık sordugumda yemek yıcez sonra şunu yapı nn derlerse yaparız yoksa oturcaz oyle dedı, senın daha yenı gıttı ılk ıkı gun kayıt ıslemlerı suruyo canım bjzde oyle oldu ama arar bıkac dk olsada

Lunnacım senin askerin napıcakmkş bugün? Biz bugn sabah 1.5 dk konştk hiçbir şey soramadm. Arkdş edindin mi dedm işte normal dedi yoksa bnmkide sever arkdş olmayı demekki herkes çekingen buaralar soğk bi ortam oluyo. Zor aradm seni dedi,snra kapadık zaten nasl knştk hiçbir şey anlamadm

Canım bizde ancak o kadar konuşabildik hep kısa kısa konuşuyoruz arkasında insanlarda beklediği için rahat bişey diyemiyoruz.
Tatlım muhtemelen birlikleri farklıdır benimki bugün sabahtan beri kayıt için sıra beklemiş daha sonra boşuz demişti ama sizin kıyafetler fln dağıtılır hamama götürülürler belki aşı olurlar
Bizim en büyük sıkıntımız arkadaş canım inşallah birbirlerine alıştıkça güzel arkadaşlıklar kurabilirler

Selam kızlar,

Aşkımmmm sonunda aradı kızlar. Manisa Merkez'de değillermiş, F tipi cezaevine göndermişler. Yemekleri idare eder dedi, ama olanakları kısıtlıymış. Duş için şimdi gidiyorum dedi. Istedikleri zaman duş alamıyorlarmış. 12'de yemek yemişler, 12.30 dan sonra arayabilirim seni bugün olduğu gibi, akşamda 7'den sonra dedi. Şimdilik yorucu geçmiyormuş. Ama cezaevinde acemi eğitimi nasıldır hiç bilmiyorum. :s

Ayyy gozunaydinnn canimm cok sevindim nasil rahatlamissindir simdi :)))

Benimkinin ilk gunu bebegim yaa dun aksam teslim oldu teslim olduktan snra aradi cook sukur rahatim burda hr gun ararim dedi ama sabah falan aramadi bilmiyorum kuzum yaa
Anladım tatlım anca işlemlerini hallediyordur o da dün arayabildiyse arar bugünde m etmee

Ohhh gözünaydın canımmm ne gzel .. ama cezaevine neden yollamışlarki acemide hiç duymamıştım .. nese rahatı yerinde olsun da önemli olan da o

Aynen ya sadece naptın napıcaksın bu yani kısacık oluyor genelde arkasında beklyenler var dyede çok rahat konuşulmuyor baskıyı ben bile hissediyorum burdan

Gözün aydın canım benim inşallah rahat eder sık sık arayabilir seni

Kıyafetlerini almış giymiş,soramadım ben hiç napıcaksnz diye merak ettm canm ondan soraym bi dedm .s

Aynen ya sadece naptın napıcaksın bu yani kısacık oluyor genelde arkasında beklyenler var dyede çok rahat konuşulmuyor baskıyı ben bile hissediyorum burdan
Ankara çıktı diye sevindik ama kalabalık olmanın bu kadar sıkıntı olacağını hiç düşünmemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…