• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

357.Dönemde( Kasım 2014)Sevdiğini Askere Gönderecek Yarenler Buyrun Aramıza

Lunam nerdesin yaa :KK19: :KK19::KK19:
Yok kuzum hala bekliyorum bekliyorum bekliyorum :KK42::KK42::KK42:
Tatlım bugün işyerindeyim çalışıyorum ama sabahtan beri temizlik yaptım yorgunluktan ölüyorum şuan
Olsun canım benim üzme kendini benimki de ilk gün arayamamıştı bugün rahat olurlar arayacaktır

Hoş geldin tatlımmm aradımı seninki bu sabah? :)

Az sabır tatlım diyecek merak etmeeee birazdan arar bak görürsün
Evet canım 1 saat önce aradı yine 5.30da kaldırmışlar saat 11e kadar kayıt yaptırmak için sırada beklemiş. Ya haftasonu eğitim yok bişey yok niye o kadar erken uyandırıyolar ki azıcık uyusalardı:mad:

Evet canım 1 saat önce aradı yine 5.30da kaldırmışlar saat 11e kadar kayıt yaptırmak için sırada beklemiş. Ya haftasonu eğitim yok bişey yok niye o kadar erken uyandırıyolar ki azıcık uyusalardı:mad:
5.30 nedir yaaa bari 6 da kaldırsınlar yaniii :( Bide dediğin gibi haftasonuuuu

Kızlar size bisey sormak istiyorum belki aranizda bilgisi olan wardır. Sevgilim lisans mezunu kasım ayında kpss tercihi yapılckmş, arastırdk askerdeyknde tercih yapabiliyormus ama tam zamanı hakknda bi fikrmiz yk.. sizin bilginz war mı bu konuda

Dimi dimiiii arasınlar valla canımmm :KK68::KK68: Bi bilseler ne hallerdeyizzzzzz:oops:

Öyle tabi yeter ama :110::110: valla dünden beri başım deli gibi ağrıyor ya :KK43::KK43:
Tatlım bugün işyerindeyim çalışıyorum ama sabahtan beri temizlik yaptım yorgunluktan ölüyorum şuan
Olsun canım benim üzme kendini benimki de ilk gün arayamamıştı bugün rahat olurlar arayacaktır

Kolay gelsin kuzum benim çok yorma kendiini :KK68::KK68: inşallah bugün arayabilir valla kuzum başım çok fena benimde o_O Baya erken kaldırmışlar ya günah uyusalard biraz :KK43::KK43:

Kızlar size bisey sormak istiyorum belki aranizda bilgisi olan wardır. Sevgilim lisans mezunu kasım ayında kpss tercihi yapılckmş, arastırdk askerdeyknde tercih yapabiliyormus ama tam zamanı hakknda bi fikrmiz yk.. sizin bilginz war mı bu konuda
Osym nin sitesinde yazmıyor mu tatlım?

Askm bugun cumartesı oldugunu unutmus dersanedeyım dıe ders arama denk getırerek aramıs:)) sabah o yuzden aramamıs . 2".bolukteymıs sosyete blugunde:)

5.30 nedir yaaa bari 6 da kaldırsınlar yaniii :KK43: Bide dediğin gibi haftasonuuuu
Bu komutanların hiç acıması yok vallahi. Ahh benim elime bi verseler onları:KK67::KK67:

Öyle tabi yeter ama :110::110: valla dünden beri başım deli gibi ağrıyor ya :KK43::KK43:

Kolay gelsin kuzum benim çok yorma kendiini :KK68::KK68: inşallah bugün arayabilir valla kuzum başım çok fena benimde o_O Baya erken kaldırmışlar ya günah uyusalard biraz :KK43::KK43:
Arar bitanem arar beklemek insanı mahvediyor ama elimizden başka bişey gelmiyor :(

Valla gitti gideli benimde öyle erkenden uykum geliyor içimden birşe yapmak gelmiyor.. arkadaşlar çağrıo bişeler yapalım diye içimden gelmioki gitmek :KK43:
Bende eve gittiğim gibi yatağıma gidiyorum bütün gece kalkmıyorum :(

Askm bugun cumartesı oldugunu unutmus dersanedeyım dıe ders arama denk getırerek aramıs:)) sabah o yuzden aramamıs . 2".bolukteymıs sosyete blugunde:)
Sosyete bölüğü mü o nasıl bişeymiş :)

Aynen kızlar ya bende isten cıkp direk ewe gidiyorum, gttignden beri yumaktan baska bişey yaptıgm yk

Bende eve gittiğim gibi yatağıma gidiyorum bütün gece kalkmıyorum :KK43:

Sosyete bölüğü mü o nasıl bişeymiş :)
Bende sordum o ne demek dıe :) sanırım o boluk rahat oluyormus. Komutanlar falan ıyı gulup şakalasıyolar falan dedı :)

@lunna cnm senin sewdiceğin nerdydi
Ankara Mamak Mebste canım senin ki nerede seni de ekleyeyim sayfaya
Bende sordum o ne demek dıe :) sanırım o boluk rahat oluyormus. Komutanlar falan ıyı gulup şakalasıyolar falan dedı :)
Bu çok iyi haber canım ya maşallah. Bizimkinin ortamdan yana hiç şansı yok çok soğuk bi ortam var burda diyo :(

Kısa dönem kastamonu cnm snrada van :KK43:
Canım kastamonuda olan bi arkadaşımız daha var burada belki askerleriniz aynı bölüktedir ilk sayfadan görebilirsin. Çcukluk arkadaşımın nişanlısı da Kastamonua gitti onlar 1- 2 kez internetten bile görüşmüşler bilgisayar varmış bulundukları yerde sizinde öyle mi

Ankara Mamak Mebste canım senin ki nerede seni de ekleyeyim sayfaya

Bu çok iyi haber canım ya maşallah. Bizimkinin ortamdan yana hiç şansı yok çok soğuk bi ortam var burda diyo :KK43:
Gercekten sans canım normalde ızmırde yapcaktı belkı orda boyke rahat olmzdı.egıtımler baslayınca nasıl olur bılmem tbı

Back
X